دستگاه‌های مربوط به مبارزه با مواد مخدر در کردستان از «موازی‌کاری» پرهیز کنند/ ایجاد ۸۰۰۰ شغل برای معتادان بهبودیافته استان


دستگاه‌های مربوط به مبارزه با مواد مخدر در کردستان از «موازی‌کاری» پرهیز کنند/ ایجاد 8000 شغل برای معتادان بهبودیافته استان

گروه استان‌ها - فرماندار مرکز استان کردستان بر ضرورت جلوگیری از موازی‌کاری ادارات و سمن‌هایی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی در مرکز استان فعالیت دارند، تأکید کرد.

به گزارش  خبرگزاری تسنیم  از   سنندج ، حسن عسگری عصر امروز در جلسه هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان که با حضور مسئولان ارشد استانی در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، بر ضرورت جلوگیری از موازی‌کاری ادارات و سمن‌هایی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی در مرکز استان فعالیت دارند، تأکید کرد و اظهار داشت: انتظار می‌رود مسئولان متولی این حوزه به جای موازی‌کاری، در ارائه راهکارهای نوین در حوزه آگاه‌سازی، پیشگیری و درمان تلاش کنند.

وی گفت: از استانداری و همه دستگاه‌های متولی مبارزه با مواد مخدر درخواست می‌شود که لیست و میزان کمک‌های اعتباری به سمن‌های سنندج را در اختیار فرمانداری قرار دهند چراکه در نشست‌هایی که با این عزیزان برگزار شده از عدم حمایت‌ مالی انتقاد کرده در حالی‌که وقتی موضوع را پیگیری کرده‌ایم، کمک‌های زیادی به آنان شده است.

فرماندار مرکز استان کردستان با تأکید بر مبارزه با مواد مخدر از نظر کیفی تصریح کرد: انتظار می‌رود همه فرهیختگان، نخبگان و جامعه دانشگاهی برای کاهش جرائم آسیب‌های این حوزه همکاری کرده و برنامه و راهکار ارائه بدهند.

8هزار شغل برای معتادان بهبودیافته در کردستان ایجاد شد 

رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد کردستان نیز در این جلسه گسترش اعتیاد در جامعه را ناشی از بی‌توجهی خانواده و کم‌کاری دستگاه‌های متولی و آموزش‌وپرورش در استان دانست و اظهار کرد: سؤال اینجاست آیا مسئولیان این حوزه و کمپ‌ها وظایف خود را به نحو احسن انجام داده و آسیب‌شناسی لازم صورت گرفته است؟

وی با بیان اینکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در 8گروه سنی جزو برنامه‌های اولویت‌دار کمیته امداد در استان است، افزود: در این راستا مشاوره‌ و آموزش‌های لازم متناسب با وضعیت سنی به جامعه هدف در کردستان ارائه خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد کردستان از معرفی 136نفر از معتادان با هزینه کمیته امداد به کمپ‌های مرکز اعتیاد در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: سال گذشته 8هزار شغل برای معتادان بهبودیافته در کردستان ایجاد شد.

طوسی اعلام کرد: کارفرمایانی که نیروهای تحت پوشش امداد را سرکار ببرند، به ازای به‌کارگیری هر نفر 100میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره به آنان پرداخت و هزینه سه سال بیمه آن فرد را تقبل خواهیم کرد.

10درصد اعتبارات حوزه مشاغل خانگی به بهبودیافتگان کردستان تخصیص یافت

فرزاد پیشکاری؛ مدیرکل تعاون، کار و رفته اجتماعی استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی روز به روز بیشتر و ارتقای مهارت‌های فردی و توانمندسازی افراد بهترین روش برای مقابله با تهدیدات این حوزه است، اظهار کرد: راه‌اندازی خانه‌های کارگری، شناسایی و معرفی کارگران به کمپ‌های ترک‌ اعتیاد و اجرای طرح پژوهش سلامت روان جزو برنامه‌های پیشگیرانه در حوزه کارگری است.

وی از افتتاح و راه‌اندازی 150کانون یاری‌گران زندگی به منظور پیشگیری از مصرف موادمخدر در حوزه کارگری استان خبر داد و افزود: جمعیت هدف کانون‌های یاری‌گران زندگی بین 20 تا25نفر است.

مدیرکل کار کردستان از آمادگی ارائه و پرداخت تسهیلات به معتادان بهبودیافته خبر داد و اعلام کرد: 10درصد اعتبارات حوزه مشاغل خانگی به بهبودیافتگان کردستانی تخصیص یافته است.

انتهای پیام/481/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon