دانشگاهها؛ غایب بزرگ کارگروه اقتصاد و اشتغال یزد/ اقدام مناسبی در حوزه نقشه راه اشتغال استان صورت نگرفته است
گروه استانها - در حالی کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان یزد عصر امروز برگزار شد که نمایندگان دانشگاههای استان غایبان اصلی این کارگروه بودند و استاندار تاکید کرد تا کنون در حوزه نقشه راه اشتغال استان اقدام مناسبی انجام نشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهران فاطمی عصر امروز در نشست کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایهگذاری استان یزد با اشاره به اینکه نقشه راه اشتغال استان یزد الان مشخص نیست اظهار داشت: در حوزه اعداد و ارقام گزارشی آماده شده اما با اولویتهای مطرح شده همچنان در حوزه نقشه راه اشتغال اقدام مناسبی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: مصداقهایی که در این نشست مطرح شد خوب است و باید در جای خود به آن بپردازیم چه بسا اینکه هزاران مورد از این مصداقها هم وجود داشته باشد، اما مهمترین مورد نقشه راهی است که در قالب زیست بوم در نظر گرفته شده باید تدوین شود.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه تیم اقتصادی استان، سازمان مدیریت و کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان باید در راستای تدوین این نقشه راه با جدیت کار کنند گفت: هشت ماه از عمر دولت گذشته و تا چشم به هم بگذاریم چهارسال تمام شده و نباید در این حوزه هیچگونه تعللی صورت پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند ما برای جوان فارغالتحصیل و دانشجوی آنها و جوانی که در خانه بیکار است فکری کرده و گامی برداریم تا بتوانند درآمدزایی داشته باشند.
فاطمی تصریح کرد: اینکه ما جلسه بگذاریم و بعد هم برویم و در نهایت اتفاقی هم نیفتد هیچ فایدهای ندارد چرا که الان در تمام خانهها جوانان بیکاری هستند که ما نسبت به آنها مسئولیت داریم.
استاندار یزد با بیان اینکه در حوزه نیروی انسانی و اشتغال ابتدا باید نیاز استان به خوبی احصا شود گفت: پس از اینکه نیازسنجی کامل و جامع در این حوزه انجام گرفت، باید در راستای شناسایی افراد، توانمندسازی آنها و سوق دادنشان به سمت اشتغال مورد نظر حرکت کنیم.
وی افزود: زمانی که ما به خوبی بدانیم چه تعداد نیروی متخصص و تکنسین در هر حوزه نیاز داریم، بدون برنامه اقدام به مهارتآموزی اضافه بر سازمان در یک حوزه و بیتوجهی به سایر حوزهها نمیکنیم و به این صورت تعادل در چرخه اشتغال ایجاد میشود.
فاطمی با بیان اینکه در صورتی که برنامه مدون و قابل اجرایی تدوین شود تمام حمایت لازم برای اجرایی شدن آن را انجام میدهیم گفت: از هر واحد صنعتی که بازدید کردیم مشاهده شد که تکنولوژیها و قطعات وارداتی زیادی وجود دارد که صاحب کارخانه اعلام آمادگی می کند اگر شرکتی در ایران این قطعات و فناوری را تولید کند با آن همکاری کند.
استاندار یزد افزود: از طرف دیگر شرکتهای دانشبنیان زیادی در استان یزد داریم که قطعاً توانمندی بسیاری برای ساخت و بومیسازی این قطعات و فناوریها دارند.
وی گفت: در این زمینه لازم است یک نمایشگاه تخصصی دائمی در یزد راهاندازی شود و صنایع و کارخانهجات مختلف قطعات و فناوریهای مورد نیازشان را در این نمایشگاه برای شرکتهای دانشبنیان، دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی به نمایش بگذارند تا هر یک توان ساخت این قطعات را دارند از مورد حمایت قرار گیرند.
فاطمی افزود: به این صورت قطعاً تعداد بسیاری از نخبگان یزدی که به استانهای دیگر و حتی خارج کشور مهاجرت کردهاند به استان خود باز میگردند و اقدام به تولید و کارآفرینی میکنند.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه مشکلات استان یزد جز به واسطه سوء مدیریتها ایجاد نشده تصریح کرد: یزد ظرفیتهای بسیار گستردهای دارد که اگر سوء مدیریتها نباشد، قطعا تمامی مشکلات در حوزه اشتغال و اقتصاد این استان برطرف میشود.
وی خواستار برگزاری حداقل یک نشست کارگروه اشتغال در هر هفته شد و گفت: این کارگروه باید به صورت ویژه در راستای تهیه و تدوین نقشه راه اشتغال تلاش کنند.
انتهای پیام/781/ی