گفتمان‌های دینی در مدارس کشور احیا شود


گفتمان‌های دینی در مدارس کشور احیا شود

گروه استان‌ها - مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت: عالمان دینی و حوزه‌های علمیه با همکاری آموزش و پرورش گفتمان‌های دینی را در مدارس احیا کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام سعید عسگری پیش‌ از ظهر امروز در گردهمایی استانی حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود همکاری‌های حوزه و آموزش‌وپرورش و حضور ماموستایان در مدارس بیشتر شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان آینده‌سازان این مروز و بوم هستند گفت: امروزه سرود سلام فرمانده بازتاب جهانی داشته و رسانه‌های معاند نسبت به این سرود زیبا واکنش نشان داده و آن را زیر سوال می‌برند.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با تاکید بر اینکه عالمان و حوزه‌های علمیه گفتمان‌های دینی را در مدارس احیا کنند تصریح کرد: انتظار می‌رود آموزش و پرورش و دستگاه‌های اجرایی حق‌القدم ماموستایانی که در مدارس و ادرات حضور دارند، را به موقع پرداخت کنند.

عسگری افزود: متاسفانه در ادارات برای همه حوزه‌ها و برنامه‌ها ردیف اعتباری جداگانه تعریف شده جز ماموستایان، که انتظار می‌رود این دغدغه برطرف شود.

طرح مدارس امین در کردستان اجرایی شود

حجت‌الاسلام بروند رازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه از اجرای برنامه‌های متعدد همچون گفتمان‌های دینی، نشست‌های چهره به چهره روحانیون با دانش‌آموزان، آموزش‌های تخصصی و دوره‌های متعدد ویژه معلمان توسط تبلیغات اسلامی در استان خبر داد و اظهار داشت:  از مسئولان وزارت آموزش و پرورش انتظار می‌رود طرح مدارس امین به عنوان مرکز تربیت و توسعه علم در کردستان راه‌اندازی شود.

استمرار انقلاب نیازمند تقویت علم و دانش است

ماموستا مصطفی شیرزادی، امام جمعه مریوان نیز در این جلسه با بیان اینکه پیشرفت و ترقی کشور مستلزم تقویت علم و معرفت است، اظهار داشت: اگر عدالت و تقوا نداشته باشیم برنامه‌ها محقق نخواهد شد.

وی با بیان اینکه استمرار انقلاب نیازمند تقویت علم و دانش است گفت: راه رسیدن به علم باید تسهیل‌تر شود، اگر معلمان مشکلاتشان را مطرح کردند موظفیم پاسخوگوی آنان باشیم و مسائل را امنیتی نکنیم.

امام جمعه مریوان با تاکید بر اینکه در تعلیم و تربیت دینی تجدید نظر و کتاب‌های دیگر اضافه شود، تصریح کرد: متاسفانه با اهمیت و اولویت‌دادن به کتاب دیگر، تعلیمات دینی در آموزش و پرورش در حاشیه قرار گرفته و می‌طلبد در کتاب‌های درسی بیشتر به دستاوردهای انقلاب و امنیت و آسایش کنونی که برای حفظ آن شهیدان زیادی تقدیم کرده‌ایم، پرداخته شود.

منابع مالی جهت حضور مبلغان در مدارس کردستان تامین شد

حجت‌الاسلام‌ پیام عبدالملکی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه مطالب آموزشی و ارزشی به دانش‌آموزان آموزش داده شود، اظهار کرد: بسیاری از سرفصل‌های درسی به درد دانش‌آموزان نمی‌خورد.

وی با بیان اینکه مبلغان نیازها و مشکلات آموزشی را شناسایی و پیگیری کنند، گفت: خوشبختانه در دولت سیزدهم خلاها جبران می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان از تامین منابع مالی جهت حضور مبلغان در طرح امین مدارس خبر داد و تصریح کرد: باید از ظرفیت معلمان و علما بیش از پیش استفاده شود.

سیدفواد حسینی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه سرفصل‌های آموزشی به‌روزرسانی شود، اظهار داشت: باید ارتباط حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش تقویت و اعتبارات ویژه‌ای برای اجرای برنامه‌های فرهنگی اختصاص یاید.

انتهای پیام/481/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon