پاسخ دبیر فدراسیون درخصوص عدم حضور تیم اسکیت در جام جهانی تیراندازی باکو
سومین دور از جام جهانی تیراندازی در سال ۲۰۲۲ در سه ماده تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی از ۶ تا ۱۷ خرداد به میزبانی باکو در جمهوری آذربایجان برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سومین دور از جام جهانی تیراندازی در سال 2022 در سه ماده تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی از 6 تا 17 خرداد به میزبانی باکو در جمهوری آذربایجان برگزار میشود و ایران با ترکیب 22 تیرانداز در این مسابقات شرکت خواهد کرد.
نکته جالب در اعزام تیراندازان، غیبت تیم اسکیت در مسابقات است. گفته میشود دلیل عدم اعزام تیراندازان در این ماده حضور سرمربی اهل ارمنستان در تیم ملی ایران است. با توجه به اختلافات سیاسی بین دو کشور ارمنستان و آذربایجان امکان سفر و ورود اتباع این آذربایجان و ارمنستان به خاک یکدیگر وجود ندارد. از همین رو سرمربی تیم اسکیت ایران نمیتوانست همراه شاگردانش اعزام شود و در نهایت تیراندازان این ماده نیز راهی باکو نمیشوند.
برخی از تیراندازان در اهداف پروازی و در ماده اسکیت طی تماس با خبرنگار تسنیم انتقاد خود را نسبت به این تصمیم اعلامکردند و گلایه داشتند که چرا فدراسیون آنها را همراه با یک مربی به مسابقات اعزام نکرده است. خبرنگار تصمیم این موضوع را از مهدی مبینی، دبیر فدراسیون تیراندازی پیگیری کرد.
مهدی مبینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، از اعزام 22 تیرانداز در سه رشته تفنگ، تپانچه وتراپ به جام جهانی تیراندازی در باکو خبر داد و اظهار داشت: برای حضور در سومین مرحله جام جهانی تیراندازی در جمهوری آذربایجان در رشته تفنگ 5 تیرانداز خانم و 4 تیرانداز مرد، در تپانچه 4 تیرانداز زن و 4 تیراندازی مرد و در تراپ نیز 5 تیرانداز اعزام میشوند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا تیراندازان در رشته اسکیت به آذربایجان اعزام نمیشوند و آیا دلیل آن حضور سرمربی ارمنستانی در تیم ملی ایران واختلاف دو کشور آذربایجان و ارمنستان و ممنوعیت سفر اتباع این دو کشور است، گفت: اسکیت و تراپ هر دو خوب هستند چون تیراندازان خوبی در این رشتهها داریم. در خصوص اعزام تراپ به آذربایجان از قبل توسط کمیته فنی تصمیم گیری شده است. همچنین قرار شد تیراندازان در رشته اسکیت به بازیهای کشورهای اسلامی در قونیه اعزام شوند. این مسئله و تصمیمگیری در مورد آن کاملا تخصصی است.
دبیر فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: اعزام این تعداد تیرانداز به جام جهانی اتفاق خوبی است که در این سالها کمتر شاهد آن بودیم. اعزام 22 تیرانداز هزینه زیادی دارد اما فدراسیون شرایط اعزام را فراهم کرد. باید این حضور این تعداد نفرات را در آذربایجان به فال نیک گرفت.
وی در خصوص تعداد تیراندازان اعزامی در اهداف پروازی به بازیهای کشورهای اسلامی گفت: ما در اهداف پروازی برای حضور در قونیه 5 سهمیه زنان و 5 سهمیه مردان داریم. در جلساتی که با کمیته ملی المپیک داشتیم اعلام کردند که در بحث اعزام موضوع مدالآوری اهمیت زیادی دارد. هنوز تصمیم نهایی در مورد تعداد نفرات اعزامی گرفته نشده است. بحث مدالآوری مهم است و باید ببینیم چند مدال میتوانیم در قونیه بگیریم. ما دنبال این نیستیم که مانع رشد ورزشکار شویم به خصوص در اهداف پروازی.
به گزارش خبرنگار تسنیم، امیرحسین آقازاده، محمدمجید اقبالیان، سید حسن یگانه، شیوا فرحپور و مرضیه پرورش نیا در بخش تراپ، فاطمه امینی، هادی قرهباغی، امیرمحمد نکونام، محمدامین رهسپار، مهیار صداقت، آرمینا صادقیان، فاطمه کبیری، فاطمه کرم زاده و نجمه خدمتی در بخش تفنگ و مهدیسا برزگر، هانیه رستمیان، گلنوش سبقت اللهی، زینب طوماری، محمدرسول عفتی، جواد فروغی، وحید گلخندان، و سجاد پورحسینی در بخش تپانچه اسامی تیراندازان اعزامی به این مسابقات است.
انتهای پیام/