نقش مهم بانوان در دوران دفاع مقدس و چهل سال انقلاب برای نسل جوان تبیین شود
گروه استانها- معاون امور استانهای سازمان نشر و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: نقش مهم بانوان در دوران دفاع مقدس و چهل سال انقلاب باید برای نسل جوان تبیین شود و امروز وظیفه سنگینی در این زمینه بر دوش همه ما است.
شهناز اشکیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان این عملیات در خصوص نقش زنان در دفاع مقدس اظهار داشت: با حمله دشمن به مرزهای غربی و جنوبی کشور، بانوان و زنان این شهرها و سایر استانها به پشتیبانی و فعالیت در جبهه در عرصههای مختلف پرداختند.
وی افزود: بانوان نه تنها مانع حضور پدران، برادران و همسرانشان در جبهه نشدند، بلکه مشوق آنها بودند و مصداق این صحبت ما مادران و همسران شهدا هستند. مادرانی که چندین عزیز و فرزند خود را راهی جبههها کردند.
معاون امور استانهای سازمان نشر و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس بیان کرد: مادر شهید جعفریان 6 عزیز خود را برای حمایت از انقلاب تقدیم کرد. مادر شهید فرجوانی که 4 فرزند خود را تقدیم اسلام و انقلاب کرد در خاطراتش از عشق و علاقه به فرزندانش میگوید. با شروع جنگ تحمیلی و حمله دشمن به آب و خاک و ناموس، 4 فرزند خود را راهی جبهههای حق علیه باطل کرد و در این تقدیم انقلاب و اسلام کرد.
اشکیان با اشاره به فعالیت زنان در جبههها و پشتیبانی بیان کرد: بانوان و زنان در بخشهای مختلف از جمله نگهداری از مهمات، پخت غذای گرم و رساندن آن برای رزمندگان، دوخت و تعمیر لباسهای رزمی و لباس و ملزومات بهداشتی مجروحان برای بیمارستانهای صحرایی، فعالیتهای فرهنگی مانند سربند نویسی بنر نویسی و نقاشی دیواری، شستشوی لباسهای رزمندگان فعالیت میکردند. بسیاری از بانوان نیز در جبهه و خط مقدم به فعالیتهای امدادی و پرستاری و رسیدگی به مجروحان و جانبازان میپرداختند.
وی ادامه داد: به همین دلیل است که امام (ره) در مورد نقش زنان گفتند که زنان ما در دفاع مقدس پیشرو بودند و گاهی نسبت به مردان پیشروتر بودند. اصفهان نیز با تقدیم 23 هزار شهید در دفاع مقدس ثابت کرد که مردم شهید پرورش تا پای جان و نثار خون خود از مملکت و دین دفاع میکنند.
معاون امور استانهای سازمان نشر و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: بانوان اصفهانی نیز مانند دیگر زنان در پشتیبانی و تدارکات بسیار فعال بودند و گاهی آنقدر پشتیبانیها اعم از غذا و ملزومات به لشکر 14 امام حسین (ع) فراوان بود که دیگر لشکرها را نیز تامین میکرد.
اشکیان با اشاره به اهمیت تبیین در حوزههای فرهنگی گفت: کشور ما اکنون از لحاظ نظامی آنقدر قوی است که کشورهای بیگانه فکر حمله به کشور ما را نمیکنند، اما متاسفانه در حوزه فرهنگی نتوانستیم از هجمه فرهنگ غرب به کشور جلوگیری کنیم و در این زمینه به حاشیه رفتیم.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از هجمههای فرهنگ مبتذل غربی در نوجوانان و جوانان و حفظ و ترویج فرهنگ غنی اسلامی باید به ارزشهای دفاع مقدس برگردیم که مصداق آن همسران و مادران شهدا هستند. ما زنان و بانوان امروز جامعه باید سیره زندگی، ساده زیستی، سبک همسرداری و نحوه فرزندپروری مادران و همسران شهدا را الگوی خود قرار دهیم و بنگریم چه کردند که دلاور مردانی مانند شهید احمد کاظمی، شهید حسین خرازی، شهید ردانیپور و دیگر شهدا را تربیت کردند. ما نیر مانند آنها عمل کنیم تا دلاورمردانی این چنین برای کشور و حفظ اسلام پرورش دهیم.
انتهای پیام/163/ی