طرح "استفاده بهینه از اشیاء باستانی" تاراج و غارت میراث فرهنگی با مجوز قانونی است
گروه استانها - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان گفت: طرح "استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج ها" تاراج و غارت میراث فرهنگی با مجوز قانونی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، دادخدا سالاری ظهر امروز سوم خردادماه در آئین پاسداشت نیم قرن دستاوردهای میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به طرح هجوم و شبیه خون به معبدهای تاریخی، فرهنگی و قانونی شدن غارت اشیاء تاریخی اظهار داشت: میراث فرهنگی ناموس ملی کشور ما است.
وی با طرح این سوال که چگونه افرادی به خود اجازه میدهند به بهانه ایجاد اشتغال و کسب و کار، ناموس خود را فروخته و یا آن را گرو بگذارند بیان کرد: آیا نمایندگان طراح، طرح "استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنجها" به عواقب این طرح توجه کرده و میدانند چه بازی خطرناکی را شروع کردهاند؟
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با اشاره به اینکه میراث فرهنگی نیازمند طبیبی حاذق و نگرش و دید نو است گفت: میراث فرهنگی به عنوان هویت و شناسنامه ما بیش از کمبود بودجه و ضعف ساختار از درک مفهومی در رنج بوده و مظلومانه در حال دفاع برای حفظ و بقای خویش است.
وی با ابراز تاسف از اینکه نگاه به میراث فرهنگی، نگرش پولساز و بنگاه تجاری است که باید این نگاه تغییر کند افزود: بیشتر قوانین ما متناسب با شگرد مجرمان دچار تغییر تحول شده اما در حوزه قوانین میراث فرهنگی هیچ تغییر و تحولی صورت نگرفته است.
سالاری با اشاره به اینکه 46 نماینده مجلس شورای اسلامی به عنوان فرهیختگان جامعه دور هم جمع شده و طرحی تحت عنوان "استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج ها" تدوین کردند تصریح کرد: این طرح تاراج و غارت میراث فرهنگی با مجوز قانونی است.
وی با بیان اینکه عدم درک مفهومی از میراث فرهنگی منجر شد که در برنامه هیچ نامزد ریاست جمهوری، سخن و طرحی در زمینه ارزش و میراث فرهنگی و چگونگی پاسداشت آن وجود نداشته باشد گفت: میراثداری نگهداری یک شیء نیست پاسداری از اصالت و ریشهها است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با اشاره به اینکه مهجوریت میراث فرهنگی یعنی مقام عالیه وزارت خانه برنامه خود را رفع موانع میراث فرهنگی در امر سرمایه گذاری و چگونگی توسعه گردشگری اعلام میکند افزود: باید پرسید در این شرایط متولی میراث فرهنگی چه کسی است.
انتهای پیام/511/ش