کارگردان مستند "مأموریت برای زندگی": ۵۰۰ ساعت تصویر آرشیوی را دیدیم/ خط مقدم کمتر دیده شده در جبهه
عرفان نوایی کارگردان مستند "مأموریت برای زندگی" گفت: بیش از ۵۰۰ ساعت تصاویر آرشیوی مربوط به دوران دفاع مقدس را دیدیم تا روایتی دقیق از خط مقدم کادر درمان در جبهه را به نمایش بگذاریم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین نکوداشت پیشکسوتان بهداری رزمی دفاع مقدس و مراسم رونمایی از مجموعه مستند 20 قسمتی "مأموریت برای زندگی" در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم چهرههایی نظیر سیدیحیی رحیمصفوی مشاور عالی رهبر معظم انقلاب اسلامی، هادی منافی، وزیر بهداری در دوران دفاع مقدس، سید عباس پاکنژاد، مؤسس بهداری سپاه پاسداران و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس حضور داشتند. همچنین یاد و خاطره جمعی از نامداران عرصه دفاع مقدس نظیر مرحوم سیف الله وحید دستجردی، مسئول هلال احمر در دوران دفاع مقدس و مرحوم غلامرضا سیف الله، مسئول بهداری نیروی زمینی ارتش در دوران دفاع مقدس گرامی داشته شد.
رونمایی از مجموعه مستند 20 قسمتی "مأموریت برای زندگی" بخش دیگری از این مراسم بود. این مجموعه به کارگردانی عرفان نوایی و تهیه شده در موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس است. این فیلم مستند با ساختاری جدید و ایدهای نو به باز آفرینی خاطرات 20 تن از پزشکان و امدادگران دفاع مقدس پرداخته است.
نوایی کارگردان این مجموعه مستند در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در رابطه این اثر گفت: پزشکان و امدادگران دوران دفاع مقدس با از جان گذشتگی، هم پای رزمندگان جبهه و جنگ در خط مقدم دیگری با عنوان خط مقدم درمان، به مبارزه علیه دشمن پرداختند و حماسههایی آفریدند که مرور خاطراتشان در قالب مجموعهای مستند با عنوان "ماموریت برای زندگی" روایت میشود.
وی اضافه کرد: در شیوه روایت مستند «ماموریت برای زندگی» از بین بیش از 500 ساعت تصاویر آرشیوی مربوط به دوران دفاع مقدس به طوری استفاده شده است تا مخاطب را هرچه بیشتر در حال و هوا و فضای واقعی اتفاقی قرار دهد که در این زمان به خاطرهای جذاب و شنیدنی بدل شده است.
نوایی با اشاره به ایثار پزشکان و امدادگران در طول دوران دفاع مقدس اظهار داشت: ماموریتِ پزشکان و امدادگران در دوران دفاع مقدس، نه تنها زندگی بخشیدن به مجروحین جبهه و جنگ بود بلکه با جان نثاری، به سهم خود مسبب زندگی و جان تازه بخشیدن به ملت ایران نیز بود.
دیگر عوامل این مستند عبارتند از: کارگردانی و تدوین: عرفان نوایی، گوینده: مسعود اسماعیلی، آرشیو عادل معمارنیا، انتخاب تصاویر: زهرا نوایی، طراحی لوگو: علی موسوی، طراح گرافیک حمیدرضا بیدقی، ناظر و مشاور پروژه: امین قدمی.
براساس این گزارش، در این مراسم از رضیه رسولیان همسر پزشک آزاده دکتر سید عباس پاکنژاد نیز به پاس 10 سال انتظار و استقامت تجلیل شد.
انتهای پیام/