مراقبتهای بعد از خروج زندانیان اردبیلی پیگیری میشود
گروه استانها- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اردبیل گفت: دستگاه قضائی استان با جدیت پیگیر مراقبتهای بعد از خروج زندانیان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلال آفاقی عصر امروز در تشریح مأموریتهای پیشگیرانه دستگاه قضایی استان در قبال زندانیان اظهار داشت: تلاش برای اصلاح کردن محبوسین نیازمند فعالیتهای مستمر و کارشناسی شده در این حوزه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل با اشاره به سیاست قوه قضائیه در استفاده از مجازات حبس در جرایم سنگین و مهم و موثر در سرنوشت جامعه و تلاش برای استفاده از مجازاتهای جایگزین در سایر موارد، اصلاح، درمان و بازپروری و باز اجتماعی کردن زندانیان را از اهداف دستگاه قضایی دانسته، افزود: در خصوص زندانیان هم در حین تحمل حبس و هم بعد از خروج از زندان مراقبتهایی اعمال میشود.
وی با اشاره به دغدغه اساسی موجود در زمینه عدم تکرار جرم و عدم بازگشت به زندان، حرفهآموزی و اشتغال زندانیان در تحمل حبس و نیز بعد از خروج از زندان را از اولویتها و راهکارهای اساسی در این حوزه دانست.
در دیدار رئیس و مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) استان با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم رئیس کل دادگستری استان اردبیل بر گسترش همکاری ها به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جرایم در منطقه تأکید شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل در دیدار رئیس و مدیران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) استان با قدردانی از خدمات ارزشمند مجموعه ستاد اجرایی و بنیادهای وابسته به ویژه در حوزه محرومیتزدایی، اشتغالزایی، دانش بنیان، بهداشت و درمان، تولید و کشاورزی و عمرانی و صیانت از خانواده، به معضل حاشیهنشینی اشاره کرده افزود: حاشیهنشینی ارتباط مستقیمی با آسیبهای اجتماعی دارد.
وی ادامه داد: در کنار توجه به توسعه امکانات شهری و لزوم توجه به مناطق حاشیهنشین شهرها و محلات فقیرنشین و کم برخوردار، توجه به مهاجرت معکوس حائز اهمیت است.
آفاقی با تشریح تکالیف دولت در زمینه بهبود وضعیت روستاها در حوزه سیاستگذاری، برنامهریزی راهبردی و نظارت و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی، ارتقای سطح درآمد و کیفیت زندگی روستائیان و کشاورزان و کاهش نابرابریهای موجود بین جامعه روستایی و عشایری و جامعه شهری، ارتقای شاخص های توسعه روستایی و همچنین گسترش کشاورزی صنعتی و صنایع روستایی و صنایع دستی و خدمات گردشگری روستایی، بر همت شایسته دستگاههای متولی استانی در این خصوص تأکید کرد.
در این دیدار ضمن توافق برای توسعه همکاریهای دستگاه قضایی استان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و جرائم در منطقه، درخصوص اقدامات مشترک به منظور توسعه مهاجرت معکوس تصمیمات لازم اتخاذ شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، با اشاره به کاهش آمار میزان تصادفات رانندگی در نوروز 1401 نسبت به سال قبل گفت: امید است روند کاهشی میزان تصادفات رانندگی با اتخاذ راهکارهای مناسب از سوی مسئولان و نیز رعایت دقیق و صحیح قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان به طور مستمر ادامه
داشته باشد تا شاهد صحنههای دلخراش در جادههای استان که تبعات و آثار منفی روحی و اقتصادی را در پی را دارد، نباشیم.
وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای جدی مقابله با تصادفات رانندگی گسترش بزرگراههای استان و ایمن سازی جادهها با حذف نقاط حادثه خیز و نصب علائم هشدار دهنده است، گفت: متأسفانه طول بزرگراههای استان بسیار کم است و این امر از مطالبات جدی مردم است لذا بر همین مبنا دستگاه قضایی استان با جدیت و قاطعیت تمام، این امر را پیگیری میکند.
آفاقی در خصوص کاهش تصادفات درون شهری نیز تأمین روشنایی در خیابانها و کوچهها، استاندارد سازی و نصب سرعت گیرها، رفع سد معبر و ساماندهی تردد وانت بارها ( میوه فروشان ) را از دیگر عوامل موثر در کاهش سوانح رانندگی ذکر کرد.
انتهای پیام/143