ثبتنام ۱۰۰۰ متقاضی در سامانه شناسایی برای جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی/ مهلت ثبتنام تا ۱۰ خرداد
مدیرکل دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان گفت: از تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ سامانه شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر آغاز به کار کرده است و تا امروز نزدیک به ۱۰۰۰ نفر از متقاضیان برای بررسی پرونده ثبتنام کردند.
دکتر "محمدحسین جهانگیری" مدیرکل دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان در بنیاد ملی نخبگان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: در راستای مصوبه جذب سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاههای اجرایی که در اسفند سال 1400 به تصویب رسید، مسئولیتهایی بهعهده بنیاد ملی نخبگان و مسئولیتهایی بهعهده سازمان اداری و استخدامی کشور گذاشته شد و یکسری فعالیتهای مشترک نیز تعریف شد.
وی افزود: در راستای این فعالیتهای مشترک، شیوهنامهای برای شناسایی نخبگان تهیه و به سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال شد که این مبنایی است که براساس آن از سال 1401 به بعد استعدادهای برتر را شناسایی و به دستگاههای دولتی معرفی کنیم.
جهانگیری تصریح کرد: از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 سامانه شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر آغاز به کار کرده است و تا امروز نزدیک به 1000 نفر از متقاضیان برای بررسی پرونده و معرفی به سازمان اداری و استخدامی، ثبتنام کردند ضمن آنکه مهلت ثبتنام تا 10 خردادماه است و بعد از این تاریخ، سامانه بسته خواهد شد؛ در واقع بعد از آن، دور اول ثبتنامها به پایان خواهد رسید تا رسیدگی به پروندهها آغاز شود.
مدیرکل دفتر پایش و شبکهسازی سرآمدان و نخبگان گفت: براساس ضوابطی که در آییننامه ذکر شده است و شامل بحثهای آموزشی، پژوهشی، مهارتی، فناوری، فرهنگی اجتماعی و شایستگیهای شغلی است، پروندهها بهکمک سازمان اداری و استخدامی بررسی خواهد شد؛ بحثهای علمی توسط بنیاد ملی نخبگان و موضوعات مربوط به شایستگیهای شغلی توسط سازمان اداری و استخدامی و از طریق کانونهای ارزیابی بررسی خواهد شد.
جهانگیری ادامه داد: سازمان اداری و استخدامی، کانونهای ارزیابی معتبری دارد که مراکزی هستند که شایستگیهای شغلی را بررسی میکنند و بعد از آن، افراد بهطرق مختلف میتوانند جذب دستگاهها شوند؛ بعضی از دستگاهها ذیل قانون خدمات کشوری هستند و از طریق سازمان اداری و استخدامی، فرایند جذب آنها صورت میگیرد و بعضی دستگاهها نیز در سایر قوا از جمله قوه قضاییه و مجلس هستند و همچنین دستگاههایی که ذیل نظر مقام معظم رهبری هستند.
وی گفت: یک تفاوت این مصوبه با مصوبات گذشته این است که دایره دستگاههای مشمول، بسیار گسترده است و تا مؤسسات عمومی غیردولتی را نیز شامل میشود و مراکزی هستند که نخبگان به آنجا معرفی میشوند و از آن طریق فرایند جذب آنها شکل میگیرد.
انتهای پیام/+