استاندار فارس: طرح آمایش فرهنگی و ورزشی استان فارس تهیه شود


استاندار فارس: طرح آمایش فرهنگی و ورزشی استان فارس تهیه شود

گروه استان‌ها_ استاندار فارس خواستار تهیه طرح آمایش فرهنگی و ورزشی این استان شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با بیان اینکه در کنار سند آمایش سرزمین باید آمایش فرهنگی، ورزشی و غیره استان نیز تدوین شود، اظهار داشت: به عنوان مثال شهرستان استهبان یک شهر قرآنی است که در آمایش فرهنگی باید مورد توجه باشد. 

وی با بیان اینکه به جای اینکه در سند آمایش سرزمین فارس شهرستان‌ها در شش ناحیه تقسیم‌بندی شوند با توجه به حوزه نمایندگان مجلس تقسیم‌بندی شود افزود: برای بازنگری طرح آمایش سرزمین در مدت سه ماه نظرات ائمه جمعه، فرمانداران، نمایندگان مجلس و کارشناسان جمع‌آوری شود. 

استاندار فارس با اشاره به اینکه استان فارس در بحث تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن عقب است، عنوان کرد: هنوز برای تامین زمین در شهرستان‌های جهرم، مرودشت و کازرون به جمع‌بندی نرسیده‌ایم که تا یک هفته آینده باید تعیین تکلیف شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در این نشست با بیان استان فارس از پایان سال 99 به سمت عملیاتی کردن طرح‌ها و برنامه‌های سند آمایش سرزمین رفته است، اظهار داشت: همه گروه‌های تخصصی استان باید مصوباتشان با سند آمایش سازگاری داشته باشد. 

 احمد علی افکاری با اشاره به اینکه در حال انعقاد قرارداد برای بروزرسانی و بازنگری سند آمایش استان فارس هستیم و نظرات نمایندگان مجلس و اعضای شورای برنامه‌ریزی در این بازنگری تاثیرگذار است، گفت: در کنار بازنگری سند آمایش سرزمین، بحث مدیریت سند آمایش برای چگونگی اجرا و پایش این سند نیز دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه در سند آمایش سرزمین کریدور شمال به جنوب استان از شهرستان آباده تا لامرد و غرب استان اولویت‌دارترین قلمروهای توسعه صنعتی استان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: در این سند از سعادت‌شهر تا کازرون و از اردکان تا فیروزآباد اولویت‌دارترین قلمروهای توسعه گردشگری فارس است‌. 

افکاری تاکید کرد: در بحث عملیاتی کردن سند آمایش سرزمین به هیچ عنوان به دنبال این نیستیم که سازمان برنامه و بودجه محوریت داشته باشد بلکه مسئولیت رعایت و عدم‌رعایت این سند به خود دستگاه اجرایی باز می‌گردد. 

جعفر قادری نیز در این جلسه با انتقاد از اینکه در تدوین سند آمایش سرزمین استان فارس، شهرستان‌های شرقی استان اولویت‌دار‌ترین قلمروهای توسعه تجاری در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: شهرستان‌های شرقی فارس ظرفیت زیادی در حوزه معادن دارند و باید به عنوان پهنه بزرگ معدنی مورد توجه باشند. 

نماینده مردم شیرازو زرقان با بیان اینکه در این سند فسا به عنوان قطب کشاورزی در نظر گرفته شده اما این شهرستان محدودیت دسترسی به منابع آبی دارد، افزود: در این سند ظرفیت‌های دریایی استان در نظر گرفته نشده است در حالی که استان فارس با توجه به نزدیکی به دریا مزیت‌های زیادی دارد. 

وی با بیان اینکه غرب استان فارس ظرفیت گردشگری و کشاورزی مناسبی دارد که در سند آمایش باید مورد توجه باشد، عنوان کرد: شهرستان‌هایی مثل جهرم ظرفیت نفت و گاز دارند که باید در این سند مورد توجه باشد ولی در سند آمایش در پهنه تجارت قرار گرفته است. 

قادری افزود: درست است که جهرم، لارستان و لامرد فرودگاه دارند اما ظرفیت جابه‌جایی بار آنها محدود است. 

انتهای پیام/422/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon