حمل‌ونقل گندم در کشور ۵۹ درصد افزایش یافت


حمل‌ونقل گندم در کشور 59 درصد افزایش یافت

شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرد: همزمان با تأمین حجم انبوه کالاهای اساسی و ذخیره‌سازی استراتژیک آن‌ها ، بخش حمل‌ونقل این کالاها نیز با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت است وحمل از کشتی‌ها، ۵۹ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ ارسال به‌موقع گندم مورد نیاز به سراسر کشور یکی از بخش‌های مهم زنجیره‌ی تأمین این محصول راهبردی را تشکیل می‌دهد که این شرکت با پیاده‌سازی برنامه‌ی تدوین شده در حوزه‌ی ترابری، وظایف و مأموریت‌های خود را با جابه‌جایی 2 میلیون و 216 هزار تن گندم در دو ماه ابتدایی سال جاری به سرانجام رسانده تا مردم سراسر کشور به سرعت و سهولت به ضروری‌ترین کالای مصرفی خود یعنی نان، دسترسی داشته باشند.

بر اساس این گزارش، مجموع حمل‌ونقل درون استانی محصول کشاورزی گندم در 31 استان طی دو ماه نخست سال جدید، به 577 هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 28 هزار تن افزایش اضافه شده است.

 این گزارش می‌افزاید، در همین مدت، حمل‌ونقل برون استانی گندم از استان‌های دارای محصول مازاد، به استان‌های متقاضی این محصول نیز با 91 هزار تن افزایش، به 373 هزار تن رسیده که در مقایسه با سال قبل، 33 درصد افزایش یافته است.

بنا بر این گزارش، در دو ماه گذشته، جابه‌جایی گندم از مبادی بنادر جنوبی و شمالی به مقاصد جمعیتی و مراکز ذخیره‌سازی سراسر کشور که پس از تخلیه‌ و بارگیری محموله‌ کشتی‌های حامل گندم در سواحل کشور به دو طریق ارسال جاده‌ای و ریلی صورت می‌گیرد، نسبت به سال 1400 در همین مقطع زمانی 123 درصد رشد داشته است؛ به‌ نحوی که ظرف فروردین و اردیبهشت‌ امسال، یک میلیون و 269 هزار تن گندم وارداتی از بنادر جنوب و شمال به اقصی نقاط کشور ارسال شده است.

 گفتنی است، تأمین نیاز مصرفی استراتژیک‌ترین کالای اساسی با ارسال به‌موقع گندم از طریق شریان‌های ارتباطی کشور و توزیع مویرگی آن در مراکز جمعیتی سراسر کشوراز یک سو و ذخیره‌سازی این محصول راهبردی در انبارها و سیلوهای نقاط مختلف کشورمان از سوی دیگر، روندی رو به رشد داشته و از پیشرفت چشمگیری برخوردار بوده است.

انتهای پیام/

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon