داستان جنجالی انتخاب شهردار شهرکرد/ رئیس شورا قصور را پذیرفت
گروه استانها ـ انتخاب شهردار شهرکرد این روزها حواشی مختلفی را در این شهر بهدنبال داشته است و شهرکرد همچنان بدون شهردار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ششمین دوره شورای اسلامی شهر شهرکرد اواسط مردادماه 1400 آغاز به کار کرد، پس از گذشت مدتی در 25 مهرماه آیین تکریم و معارفه شهردار شهرکرد برگزار شد و شورای شهر با بررسی گزینهها محمدتقی جاپلقی را بهعنوان شهردار انتخاب و معرفی کرد.
پس از گذشت پنج ماه از آغاز به کار رسمی شهردار، وی با نقدها و حاشیههای مختلفی در مدیریت شهری روبهرو شد تا اینکه پس از رأیگیری در شورای شهر شهردار برکنار میشود.
پس از آن رئیس شورای اسلامی شهرکرد در اواخر فروردین ماه با اشاره به بررسی 29 گزینه پیشنهادی برای سمت شهرداری شهرکرد، گفت: تا پایان فروردین ماه گزینه شورای اسلامی مشخص میشود.
اما این کلاف سردرگم انتخاب شهردار همچنان به خود پیچید تا اینکه در 20 اردیبهشت ماه 1401، پس از رأیگیری اعضای شورای شهر حامد فروزنده را بهعنوان شهردار جدید انتخاب کردند.
در این میان، رئیس شورای شهرکرد در مصاحبهای ابراز میکند: مدارک شهردار منتخب برای تصدی پست شهرداری برای ارسال به وزارت کشور را تأیید نمیکنم.
و از طرفی فرشاد چراغپور نائبرئیس شورای اسلامی شهرکرد تأکید دارد که حامد فروزنده از نظر سوابق کاری مشکلی ندارد و وزارت کشور حکم وی را صادر میکند.
پس از آن، موضوع در فرمانداری شهرکرد بررسی میشود و در نهایت حامد فروزنده شرایط شهرداری شهرکرد را نداشت.
حالا پس از گذشت 10 ماه از انتخاب شورای اسلامی دوره ششم، شهر شهرکرد در کلاف سردرگمی انتخاب شهردار مانده است. با انتخاب حامد فروزنده سؤالات مهمی پیش میآید؛ چرا مدارک گزینه منتخب برای شهرداری بررسی نشد؟ چرا قبل از انتخاب شهردار استعلامات لازم صورت نگرفت تا زمان از دست نرود؟ و چراییهای دیگر که مردم شهرکرد را هم کلافه کرده است.
مدارک اعلامی منتخب شورا با مستندات همخوانی نداشت
محمدرضا بیاتی رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: با رأیگیری صورتگرفته در شورای شهر حامد فروزنده پنج رأی از هفت رأی را گرفت، مدارکی که این فرد در سوابق خود اعلام کرده بود با مستندات مکتوب همخوانی نداشت یعنی سوابق خدمتی ایشان برای شهرداری شهرکرد مناسب نیست.
وی گفت: شهردار شهرکرد نیازمند سابقه 10ساله مدیریت پایه و یا پنج سال مدیریت میانی است که وی مدیریت میانی ندارد و مدیریت پایه او با سوابق کارشناسیها و شهرداری هفشجان و فرخشهر بودن، هفت سال و 11 روز است که براساس دستورالعمل باید 10 سال سابقه مدیریت داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد خاطرنشان کرد: عدم احراز شرایط این فرد توسط مدیرکل شهری و شوراهای استانداری به وزارت کشور و به ادارهکل شهری و روستایی وزارت کشور نیز اعلام شد.
بیاتی گفت: بنده بهعنوان رئیس شورا بیان کردم وقتی احراز شرایط این فرد رد شده است، نمیتوانم نظریه خلاف را به وزارت کشور اعلام کنم اما نایبرئیس شورای شهرکرد با مسئولیت خود گواهی را امضا و بدون ضمیمه کردن نامههای فرمانداری و هیئت تطبیق به وزارت کشور ارسال کرد.
رئیس شورای شهرکرد تصریح کرد: فرد منتخب در ابتدای کار بیان داشت مدارک لازم را دارد و شورای اسلامی شهر شهرکرد نیز فکر کرد اینطور است اما زمانی که انتخاب و مدارک از او خواسته شد هفت سال و 11 روز سابقه مدیریت پایه داشت، باید از ابتدا مستندات گرفته میشد و اگر درست نبود این فرد را مطرح نمیکردیم که متأسفانه اعضای دیگر شورا اعلام کردند که این فرد سابقه لازم را دارد.
میپذیریم شورا قصور کرده است
وی با اظهار قصور در رابطه با این مسئله از جانب شورای شهر شهرکرد، بیان داشت: شورای شهر شهرکرد باید مستندات جدی احراز شرایط را از فرد منتخب درخواست میکرد اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و میپذیریم که قصور صورت گرفته است.
رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد گفت: عدم احراز شرایط شهردار سبب از دست دادن او در یک زمانی میشود پس باید دقت کافی را در احراز شرایط داشت و اگر فردی این شرایط را ندارد نباید اصرار و تأکید بر این موضوع داشت، اگر اشتباهی هم در کار بوده است باید صادقانه پذیرفت.
بیاتی در پایان خاطرنشان کرد: برخی از آقایان میگویند ممکن است وزارت کشور این فرد را تأیید کند و هرگز قانون و دستورالعمل هیئت وزیران را نقض نمیکند، کسی هم بهطور قطع نه در تهران و نه در شهرکرد ارادهای برای انجام خلاف قانون نمیتواند داشته باشد و باید براساس قانون عمل کرد.
انتهای پیام/7540/ن+