کشاورزی دانش بنیان حلقه مفقوده توسعه امنیت غذایی در خوزستان و ایران‌


کشاورزی دانش بنیان حلقه مفقوده توسعه امنیت غذایی در خوزستان و ایران‌

گروه استانها-اساتید دانشگاه کشاورزی و منابع خوزستان در میزگرد ظرفیت و چالش های خوزستان در تحقق شعار سال به چالش‌هایی از جمله مقاله محوری، مشورت ناپذیری مسئولان به عنوان چالش تحقق شعار سال اشاره کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان امروز در نشست بررسی چالش و ظرفیت های خوزستان در تحقق شعار سال که با حضور اساتید و فرهیختگان در دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: شعار سال یکی از راهبردهای مهم کشور است که می تواند کشور را در بخش‌های مختلف بی نیاز سازد.

وی افزود: در این راستا رسالت دانشگاه بسیار مهم است وباید بتوانیم رویکرد دانش بنیان را در بخش آموزش عالی تقویت کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا دکتر میری مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه با اشاره به برگزاری این همایش از سوی بسیج گفت: اولویت اول امسال بسیج اساتید دانشگاه در تحقق و عملیاتی کردن شعار مطرح شده از سوی ولی فقیه است.

دانشگاه در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد

وی گفت:رویکرد و برنامه ریزی اصلی دانشگاه باید تحقق شعار سال باشد و در دانشگاه و اساتید ظرفیت های مناسبی در این زمینه است و بسیج اساتید از این مساله حمایت می کند.

حجت الاسلام و المسلمین علوی کیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کشاورزی خوزستان در ادامه اظهار داشت: برای حل مشکلات کشور نیازمند توسعه فناوری از طریق شرکت های دانش بنیان هستیم.

این مسئول نهاد تاکید کرد: در تحقق شعار سال نیاز به همدلی و انسجام داریم و همه باید بدون توجه به سلیقه های سیاسی برای تحقق این شعار گام برداریم.

دانشگاه باید از مقاله محوری رها شود

علیرضا شافعی نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر همایش فرصت ها و چالش های استان خوزستان در سال 1401  با اشاره به نقش اثرگزار اساتید دانشگاه در تحقق شعار سال بیان داشت: برای پیشبرد کشور باید بتوانیم علم نافع تولید کنیم.

این استاد بسیجی تاکیدکرد: باید رویکرد پزوهشی های کشور و دانشگاه را به سمت مساله محوری سوق دهیم تا برای حل مشکلات استان کار پژوهشی تعریف کنیم و مقاله محوری افتی است که باید چاره اندیشی شود.

 نواب کاظمی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی زراعی، مخترع و محقق با اشاره به تداوم و کاربردی کردن همایش ها بیان داشت: باید بتوانیم دستگاه های اجرایی را ملزم کنیم براساس پژوهش محوری فعالیت کنند.

مسئولان اجرایی خود را مشاوره اساتید محور نکنند

محمد حسین قرینه، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و متخصص اکولوژی گیاهی در این نشست علمی بیان داشت: رفع موانع ارتباط بین دانشگاه با دستگاه های اجرایی مهمترین پیشران برای حضور اساتید در عرصه دانش بنیان است.

وی افزود: دستگاه های اجرایی باید برای استفاده از پژوهش های دانشگاهی برنامه داشته باشند و استفاده از مشاوره اساتید بسیار مهم و کلیدی است.

محمد نصیری، عضو هیئت علمی دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی و متخصص اصلاح نژاد دام به مساله ظرفیت خوزستان در داشتن ذخایرژنتیکی اشاره و گفت: باید در برنامه ریزی های کشور به این مهم توجه کنیم.

وی افزود: نابودی و فرسایش این ذخایر ژنتیکی باعث خسارت شده و یکی از مهمترین چالش های پیش روی استان است.

انتهای پیام/341/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon