گزارش| "رومشکان" در مسیر پیشرفت و آبادانی/ امید مردم به تحول‌آفرینی دولت سیزدهم+ تصاویر


گزارش| "رومشکان" در مسیر پیشرفت و آبادانی/ امید مردم به تحول‌آفرینی دولت سیزدهم+ تصاویر

گروه استان‌ها ـ سفر میدانی استاندار لرستان و مدیران استانی دولت سیزدهم به شهرستان رومشکان با تصویب طرح‌های عمرانی، درمانی، کشاورزی و صنعتی خبرهای خوبی برای تحول و آبادانی این منطقه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رومشکان، توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته و حضور میدانی و دیدار با مردم جزو اولویت‌های مهم دولت سیزدهم بوده و رئیس‌جمهور در طی 10 ماه اخیر همواره بر توجه ویژه به این مناطق تأکید کرده است.

فرهاد زیویار در لرستان نیز از زمانی که مسئولیت استانداری را بر عهده گرفته‌است سفر به تمامی شهرهای این استان و بررسی مشکلات مردم از نزدیک را در اولویت خود قرار داده، به‌طوری‌که در سفرها به مناطق محروم پیگیر مشکلات مردم است.

استاندار لرستان در این سفرهای میدانی تعدادی از معاونین و مدیران‌کل را نیز با خود همراه می‌کند تا برای بررسی مشکلات و ظرفیت‌های هر منطقه و گفت‌وگو با مردم، پروژه‌های محرومیت‌زدایی و توسعه منطقه طرح‌هایی را اجرا و با اختصاص تسهیلات و اعتبارات لازم زمینه تولید، اشتغال‌زایی و آبادانی منطقه را ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید

سفرهایی مردمی برای توسعه مناطق محروم لرستان 

سفر به شهرستان 40 هزار نفری رومشکان در ادامه سفرهای شهرستانی استاندار لرستان است که در کمتر از هشت ماه بعد از کرسی استانداری به تمامی شهرستان‌های استان سفر کرده و با تصویب طرح‌هایی، برای توسعه، تولید و اشتغال‌زایی این مناطق همراه بوده و سبب امیدواری مردم شده‌است که با اجرای این طرح‌ها، محرومیت از منطقه رخت بربندد.

نماینده مردم شهرستان های کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون هماهنگی امور عمرانی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، مدیرکل حوزه استاندار، مدیرکل بازرسی استانداری، مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری، رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه، رئیس علوم پزشکی، مدیرعامل آب‌منطقه‌ای،  مدیرعامل آبفا، مدیرکل اداره کار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان‌ نوسازی مدارس، رئیس سازمان بهزیستی، مدیرکل کمیته امداد، مدیرکل شیلات، مدیرکل اداره ورزش و جوانان نیز در این سفر فرهاد زیویار را همراهی می‌کردند.

غبارروبی گلزار شهدای رومشکان، بازدید از مرکز درمان‌بستر شهرستان رومشکان، بازدید از مدرسه برکت شهید حاج قاسم سلیمانی رومشکان، بازدید از واحد تولیدی پرورش شترمرغ، بازدید از زمین چمن و سالن ورزشی درحال ساخت، افتتاح فاز دوم ایستگاه پمپاژ چم‌کبود شهرستان رومشکان، بازدید از سد سیمره، دیدار با مردم بخش سوری شهرستان رومشکان، برگزاری شورای اداری با حضور معاونین و مدیران‌کل لرستان و دیدار با خانواده شهید ملک‌مراد امرایی از مهم‌ترین برنامه‌های سفر استاندار و هیئت همراه در سفر به شهرستان رومشکان بود.

فاز دوم ایستگاه پمپاژ «چم‌کبود» رومشکان به بهره‌برداری رسید

فاز دوم ایستگاه پمپاژ چم کبود شهرستان رومشکان با حضور استاندار لرستان به بهره‌برداری رسید. 150 هکتار از اراضی منطقه با بهره‌برداری از این ایستگاه به سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار به دو روش آبیاری کلاسیک ثابت با آبپاش متحرک و روش نواری تیپ تجهیز شده است.

چهار میلیارد و 800 میلیون تومان به‌منظور اجرای فاز دوم ایستگاه پمپاژ چم کبود هزینه شده‌است و هم‌اکنون 120 هکتار از اراضی به کشت سیب‌زمینی اختصاص یافته و کشت دوم ذرت علوفه‌ای نیز در دستور کار قرار گرفته‌است.

عملیات اجرایی فاز نخست احداث ایستگاه چم‌کبود رومشکان سال 1392 شروع و سال 1399 با اعتبار پنج میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره‌برداری رسید؛ اجرای فاز نخست و دوم ایستگاه چم‌کبود 10 میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه داشته‌است.

360‌ فرصت شغلی در شهرستان رومشکان ایجاد می‌شود ‌

فرهاد زیویار استاندار لرستان در بازدید از واحد پرورش شترمرغ رومشکان با اشاره به بازدید از مرکز بستر درمان این شهرستان اظهار داشت: الحمدالله این مرکز به اتمام رسیده و تکمیل شده است.

وی با اشاره به بیمارستان شهرستان رومشکان و مطالبه بودن عموم مردم، افزود: موضوع بیمارستان در جلسه شورای اداری بررسی و پیگیری می‌شود.

استاندار لرستان با اشاره به بازدید از مزرعه پرورش شترمرغ عنوان کرد: این واحد توسط یکی از مددجویان ایجاد شده‌است که سابق بر این به مدد نیاز داشته اما اکنون به جامعه کمک و تولید می‌کند.

وی بیان کرد: مزرعه پرورش شترمرغ جای توسعه دارد که در جلسه اداری مطرح و کمک‌های لازم به‌عمل می‌آید و در فرآیندهای بعدی نیز هر حمایتی نیاز باشد از این پروژه و سایر پروژه‌های از این دست انجام می‌گیرد.

زیویار با بیان اینکه کمیته امداد در رومشکان برنامه‌های زیادی دارد، گفت: بناست که این نهاد 360‌ فرصت شغلی در این رومشکان ایجاد کند، همچنین برای مجموعه ورزشی رومشکان نیز جهت تکمیل اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است.

استاندار لرستان با اشاره به نوسازی مدارس رومشکان تصریح کرد: چند میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارسی که مشکل دارند و یا تکمیل نشده‌اند در نظر گرفته شده است.

اختصاص 52 میلیارد اعتبار برای احداث شهرک صنعتی رومشکان

بهمن جعفری در جلسه شورای اداری رومشکان که با حضور استاندار لرستان برگزار شد با بیان اینکه ناحیه صنعتی این شهرستان به‌دلیل داشتن معارض چند سالی متوقف بود اظهار داشت: جهت تسریع در بهره‌برداری از این مجموعه بر اساس مصوبه سفر ریاست جمهوری، اعتبارات 52 میلیارد تومانی برای آن پیش‌بینی شده که تاکنون 2 میلیارد و 700 میلیون آن محقق و پیمانکار مشخص و عملیات خاکی آن شروع شده است.

وی تأمین آب را مهمترین مشکل شهرک صنعتی رومشکان کرد و افزود: حداقل سه لیتر بر ثانیه آب نیاز است تا به سرمایه‌گذار واگذار شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه آمادگی این را داریم که معدن شن و ماسه در شهر چغابل را واگذار کنیم، عنوان کرد: پروانه اکتشکاف در صورت تأمین مکان در اسرع وقت صادر می‌شود.

وی در رابطه با آخرین وضعیت تولید پودر مکرونیزه پوشش‌دار رومشکان نیز گفت: بانک توسعه تعاون برای این پروژه 15 میلیارد مصوب کرده‌است که تاکنون 2 میلیارد آن پرداخت شده و طبق برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود.

تبدیل گلزار شهدا به حسینیه

هبت‌الله هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه طرحی را بنیاد شهید کشور برای تبدیل گلزار شهدا به حسینیه مطرح کرده است، اظهار داشت: باید از گلزارهای شهدا به‌عنوان یک ظرفیت فرهنگی استفاده و برنامه‌های دینی و فرهنگی را در این اماکن مقدس به عنوان حسینیه اجرایی کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح تبدیل گلزار شهدا به حسینیه در دو شهر، افزود: در صورت امکان اجرای این طرح در شهرستان رومشکان نیز فراهم می‌شود.

هاشمی بیان کرد: ساختمان اداری بنیاد شهید رومشکان مشکل آب و برق و گاز و سرمایشی و گرمایشی دارد، در صورت تکمیل ساختمان نیروی اداری این مرکز مهیاست، کمااینکه پنج فرزند شهید نیز در این شهرستان جویای کار هستند.

صدور مجوز 2 هزار تنی برای تولید ماهیان خاویاری در رومشکان

کیارش بیرانوند مدیرکل شیلات لرستان نیز با بیان اینکه ظرفیت بالایی برای رودخانه سیمره وجود دارد، اظهار داشت: این استان را می‌توان استان اول در زمینه تولید ماهیان خاویاری معرفی کرد.

وی با اشاره به اینکه شرایط توسعه و تولید در پایین‌دست سد سیمره فراهم است، افزود: مجوز دو هزار تنی برای تولید ماهیان خاویاری در رومشکان صادر شده است البته معارضان محلی برای این طرح وجود دارد که در صورت رفع این مشکل حداقل برای 300 نفر شغل ایجاد می‌شود.

مدیرکل شیلات لرستان با بیان اینکه مسیری با ظرفیت ایدئال در پایین‌دست سد وجود داشته و مردم آمادگی واگذاری زمین را دارند، گفت: مشکل راه دسترسی وجود دارد که نیازمند ایجاد راه است.

وی تصریح کرد: درصدد ایجاد سه مرکز دیگر برای تولید ماهیان خاویاری در شهرستان کوهدشت هستیم که مقدمات اولیه آن در حال انجام است.

تخصیص 13 میلیارد تومان برای پروژه محور پل سیمره به بابازید

وحید کرم‌الهی مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه محور پل سیمره به بابازید پرترافیک بوده و از مهم‌ترین پروژه‌های شهرستان کوهدشت و رومشکان است اظهار داشت: این طرح ملی اعتبارات ضعیفی طی سال‌های اخیر برای آن تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه امسال 13 میلیارد برای این پروژه تخصیص یافته است، افزود: برای 18 کیلومتر آن پیمانکار گرفته شده و هم‌اکنون 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان با بیان اینکه برای پروژه جهش ملی مسکن در چغابل و رومشکان، 2586 نفر ثبت‌نامی داشته‌ایم، عنوان کرد: تاکنون 1000 نفر پرونده تشکیل شده‌است و 40 هکتار زمین برای این تعداد افراد نیازمند داریم.

وی با بیان اینکه در کوهدشت، رومشکان و سلسله دارای مشکل تأمین زمین هستیم، بیان کرد: جهت تحقق جهش ملی مسکن برای بیشتر شهرهای لرستان نیازمند تأمین زمین هستیم.

کرم‌الهی عنوان کرد: طرح تفصیلی شهر چغابل مصوب شده‌است، اما شورا و شهرداری این شهر درخواست تغییراتی داشته‌اند که باید طی جلسه‌ای این مشکل را حل کنیم.

افتتاح مرکز درمانی شهرستان رومشکان در هفته دولت

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه در رومشکان سه پروژه در دست اجرا داریم اظهارداشت: مرکز پزشکی درمانی سوری با پیشرفت فیزیکی 90 درصد مشکل تأمین اعتبار ندارد، اما راه دسترسی و امکانات اولیه آن باید فراهم شود که تاکنون اقدامی انجام نشده‌است و باید در این جلسه تصویب شود که طی سه ماه امکانات ایجاد تا مرکز به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه پروژه مرکز درمانی رومیانی رومشکان اکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: بیمارستان 64 تختی رومشکان باید از دو کمیسیون ماده 20 و 23 که شامل تغییر کاربری است، عبور کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: طرح توجیهی بیمارستان رومشکان تهیه و به تهران ارسال شده، با این وجود جهاد کشاورزی باید تغییر کاربری را قبول کند که تاکنون انجام نشده است ضمن اینکه گفته شده مرکز باید در محدوده شهری باشد و شهرداری باید این موضوع را بپذیرد.

وی با بیان اینکه اگر این دو مدرک تهیه نشود، امکان احداث بیمارستان وجود نخواهد داشت، گفت: جهاد کشاورزی و شهرداری تاکنون کوتاهی کرده‌اند و باید مردم از این دو دستگاه مطالبه داشته باشند.

پیگیری حقابه مردم منطقه از سد سیمره/ کلنگ‌زنی بیمارستان رومشکان

فرهاد زیویار در نشست شورای اداری رومشکان در جمع بندی مصوبات سفر، با بیان اینکه رومشکان دارای منطقه حاصلخیز در حوزه کشاورزی است و اما محصولات کشاورزی به صورت دیم کشت می‌شود اظهار داشت: دو میلیارد و 800 میلیون مترمکعب ظرفیت سد سیمره است و یک میلیارد متر مکعب آب در پشت این سد ذخیره شده اما باید با برنامه‌ریزی دقیق پیگیر حقابه مردم منطقه باشیم.

وی در رابطه با بیمارستان رومشکان نیز افزود: بیمارستان این شهرستان ظرف سه ماه آینده کلنگ‌زنی می‌شود و در این مدت اقدامات لازم برای فراهم‌کردن زیرساخت‌ها انجام خواهد شد.

استاندار لرستان عنوان کرد: خلأ در سازوکار اداری شهرستان رومشکان وجود دارد که باید برای برطرف کردن مشکلات تلاش کرد.

اجرای 75 میلیارد تومان طرح عمرانی در رومشکان

وی با تأکید بر اینکه برای تکمیل طرح‌های عمرانی و اقتصادی نیازمند عزم جهادی هستیم، عنوان کرد: در بسیاری از نقاط لرستان از حداقل امکانات برخوردار هستیم و جلسات متعدد سبب برطرف‌کردن مشکلات می‌شود.

استاندار لرستان گفت: 75 میلیارد تومان طرح عمرانی در رومشکان در حال اجراست که با برنامه‌ریزی مناسب تکمیل و بهره‌برداری می‌رسد.

زیویار با اشاره به طرح جهش ملی مسکن، گفت: در طرح جهش ملی مسکن در شهرستان رومشکان باید محل مورد نظر فراهم شود همچنین سایت اداری برای مستقرشدن دستگاه‌های اجرایی که در رومشکان وجود ندارد باید تهیه شود.

وی با بیان اینکه بازدید از طرح‌های عمرانی و اقتصادی و واحدهای تولیدی‌ رومشکان و اجرای مصوبات آن در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: این اقدامات زمینه توسعه و پیشرفت این شهرستان را رقم می‌زند.

امید مردم به تحول و آبادانی رومشکان

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مدارس نیمه‌تمام، مرکز بستر درمان، ایستگاه‌های پمپاژ، سالن ورزشی و در کنار این بازدیدها مسائل مشکلات در نشست شورای اداری با مسئولان مطرح شد، تصریح کرد: بخشی از مشکلات به نبود ادارات و سازوکار اداری در رومشکان مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم رومشکان بسیار ایثارگر هستند و 68 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند، گفت: باید قدردان زحمات این عزیزان بود و بیش از گذشته به اقشار مختلف توجه شود و زیرساخت‌های لازم برای شکوفایی رومشکان فراهم شود.

به گزارش تسنیم، مردم شهرستان 40 هزار نفری رومشکان که از محرومیت‌های زیادی رنج می‌برند حالا بعد از سفر میدانی استاندار لرستان و هیئت همراه امید زیادی دارند تا با تحقق مصوبات خوب این سفر، تحولی بزرگ در منطقه ایجاد شود و این شهرستان با تولید و اشتغال به‌سمت آبادانی حرکت کند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon