تصمیم اوپک‌پلاس برای افزایش تولید نفت به‌منظور جبران نفت ممنوع شده روسیه

تصمیم اوپک‌پلاس برای افزایش تولید نفت به‌منظور جبران نفت ممنوع شده روسیه

سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آنها، موسوم به ائتلاف اوپک پلاس توافق کردند که تولید خود را به منظور کاهش قیمت‌ها و جبران نفت ممنوع شده روسیه افزایش دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آنها، موسوم به ائتلاف اوپک پلاس، روز پنجشنبه توافق کردند که تولید خود را به منظور کاهش قیمت‌ها و جبران نفت ممنوع شده روسیه افزایش دهند.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده در وب سایت اوپک پلاس، این ائتلاف تولید خود را به میزان 648000 بشکه در روز یا 0.7 درصد از تقاضای جهانی در ماه های ژوئیه و اوت افزایش خواهد داد.

این در حالی است که در طرح اولیه گفته شده بود این گروه تا پایان ماه سپتامبر هر ماه 432000 بشکه در روز به تولید خود اضافه خواهد کرد.

این تصمیم احتمالاً علامتی است از تمایل عربستان سعودی و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس برای تولید بیشتر پس از ماه‌ها فشار غرب به منظور رفع کمبود انرژی جهانی که به دلیل تحریم های روسیه بدتر شده است.

بر اساس برآوردهای صنعت جهانی نفت، فشار اقتصادی فزاینده می تواند تولید روسیه، دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان را بین 2 تا 3 میلیون بشکه در روز کاهش دهد.

این کشور قبلاً کمتر از هدف تعیین شده توسط اوپک پلاس یعنی 10.44 میلیون بشکه در روز در ماه آوریل تولید می کرد و تولید آن حدود 9.3 میلیون بشکه در روز بود.

تحلیلگران رویترز می گویند که افزایش واقعی تولید ناچیز خواهد بود چرا که اکثر اعضای اوپک به جز عربستان سعودی و امارات متحده عربی در حال حاضر اندازه ظرفیت خود تولید می کنند.

بر اساس این گزارش، علیرغم تصمیم به افزایش تولید، قیمت نفت افزایش یافت، به طوری که شاخص برنت با قیمت 118 دلار در هر بشکه معامله شد و نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در ساعت 16:00 به وقت گرینویچ به سمت 117 دلار حرکت کرد.

در اوایل سال جاری میلادی، نفت خام به بالاترین قیمت خود از سال 2008 تا کنون افزایش یافت و به 147 دلار در هر بشکه رسید.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon