دبیر: برای انتخابات کمیته ملی المپیک به جمع‌بندی نرسیده‌ام/ حضور در کمیته منافاتی با ریاست فدراسیون ندارد

دبیر: برای انتخابات کمیته ملی المپیک به جمع‌بندی نرسیده‌ام/ حضور در کمیته منافاتی با ریاست فدراسیون ندارد

رئیس فدراسیون کشتی می‌گوید که هر چند ریاست بر کمیته ملی المپیک منافاتی با کار فدراسیون ندارد اما فعلا انگیزه‌ای برای این کار ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا دبیر در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون کشتی و شرکت دخانیات ضمن تبریک دهه کرامت اظهار داشت: 24 سال است که خادم امام رضا(ع) هستم. در جوانی می‌گفتند کت پدرت را پوشیدی  و امیدوارم لایق خادمی امام رضا (ع) باشم. 90 درصد شفاها دو روز قبل و بعد از میلاد امام رضا بوده است و امیدوارم این روزها را از دست ندهیم.

وی ادامه داد:  تورج کفایی، معاون تربیت بدنی دخانیات و از قهرمانان پیشین کشتی یک نسل از ما عقب‌تر است اما ما هم 3،4 سال اینجا تمرین کردیم. دخانیات یکی از باشگاه‌های مهم بود. احمد رضایی، توپچی و پژمان درستکار از قهرمانان این مجموعه بودند و تورج کفایی هم کار سازندگی کرده است.

رئیس فدراسیون کشتی خطاب به مدیرعامل دخانیات گفت: دخانیات می‌گوید سالن و امکانات دارم اما پیچیدگی‌های خودش را دارد. امیدوارم با کشتی آن پچیدگی‌ها را نداشته باشند. امیدواریم دخانیات برای دستگاه‌های اجرایی و دولتی الگو شود و برق، گاز و ... نیز دنبال اجاره دادن سالن‌ نباشند. دخانیات کار را برای ورزش قهرمانی به فدراسیون سپرده که ورزش دخانیات را به روزهای گذشته بازگرداند. هویت اینجا دخانیات بود و رأی به سلامت داده است و اسم خیابان نیاوران را  باهنر و دخانیات را سلامت گذاشتند اما همه به اسم دخانیات و نیاوران می‌شناسند.

علیرضا دبیر در بازدید از سالن کشتی دخانیات نیز خطاب به مدیرعامل این مجموعه گفت: سال 2004 آخرین تمرینم را با مهدی شیرازی در این سالن انجام دادم که دیدم دیگر نمی‌توانم.

رئیس فدراسیون کشتی همچنین در جمع خبرنگاران در مورد امتیازات امیرحسین زارع مقابل حریف حریف قزاق در جام تورلیخانوف گفت:  بعد از اینکه با آمریکا مسابقه ندادیم، چرخه عوض شد. طبق چرخه قرار بود حسن یزدانی، کامران قاسم‌پور و امیرحسین زارع  در آمریکا با حریفان خود کشتی بگیرند اما آن مسابقه لغو شد. نزدیک‌ترین میدان همین تورلیخانوف بود و تصمیم بر اعزام بچه‌ها شد. از نظر من این تورنمنت مثل جهانی نبود اما در هر وزن دو، سه نفر از خوب‌های دنیا حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: زارع در دو مرحله قبل اردوها از ناحیه پا دچار شکستگی شد و روزهای آخر گفتند او را اعزام نکنیم اما پژمان درستکار تصمیم گرفت او اعزام شود تا حتی یک دور کشتی بگیرد. قهرمان دنیا که نباید این‌طور بارانداز شود اما اینها در اواسط تیر باید در مرحله نهایی انتخابی در ایران یا خارج کشتی بگیرند.

دبیر در مورد شکست سنگین وزن‌های فرنگی در این جام تصریح کرد: انصافاً همه در چارچوب چرخه قرار گرفتند. فقط علی گرایی و محمدهادی ساروی تا حالا کشتی نگرفته‌اند. شانس آوردیم رباط صلیبی پای گرایی پاره نشد. او روزی دو بار فیزیوتراپی می‌رود. ساروی هم قرار بود به آمریکا برود که مسابقه لغو شد. برای یک سرمربی مهم است کشتی‌گیری که وزن کم می‌کند، چند بار سر وزن برسد و اولویت صربستان است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای ریاست کمیته ملی المپیک کاندیدا خواهد شد یا نه، گفت: بدون تعارف بگویم خیلی‌ها پیشنهاد ثبت نام برای ریاست کمیته المپیک را من دادند اما تا الان هیچ انگیزه‌ای برای این کار ندارم. روز اول گفتم آمدم آبرویم را بگذارم، دیدید چه بی‌تقوایی‌هایی شد. هر آدمی خودش پیش خدا آبرو داشته باشد کافی است. هنوز برای ثبت نام به جمع‌بندی نرسیدم؛ البته که هیچ منافاتی هم با کار فدراسیون کشتی ندارد. هیچ حسی به آنجا ندارم و از نظر من کار در کمیته المپیک فانتزی است و نیازمند کت و شلوار پوشیدن که من نمی‌توانم. آدم میدانی و عملیاتی هستم و آدم کف خیابان و اینگونه کمیته را اداره می‌کنم.

رئیس فدراسیون کشتی در رابطه با بی‌اخلاقی‌ها در خصوص موضوع انتخابات کمیته ملی المپیک و راه اندازی کانال‌هایی در این خصوص،  اظهار داشت:  ما در یک کانالی عضویم؛ چیزی نگویم بهتر است. فقط این را بگویم که خوب است همه نان بازوی‌مان را بخوریم. بلد نیستم برای کسی بزنم. خوب است که اگر گِله‌ای داریم رو در روی وزیر و رءیس کمیته بگوییم و اگر غیر از این باشد مردانه نیست.

دبیر در رابطه با اوضاع وزنه‌برداری با توجه به دوستی دیرینه و همسایگی کشتی و وزنه‌برداری خاطرنشان کرد:  کشتی و وزنه‌برداری یکی هستند. از دوره آقا تختی در ایران داداشی بودند. کوروش باقری، سجاد انوشیروانی، حسین رضازاده ومحمدحسین برخواه دوستان ما هستند. شاید حتی بیشتر از کشتی، والیبال هم میهمان ما شد.  وزنه‌برداران هم روی سر ما جا دارند اما تاسیسات آنجا 5 روز تعطیل بود. خود علی مرادی هم سهم داد تا کار 4 روزه جمع شد.  موتورخانه مجموعه بالای 15 میلیارد خرج دارد و باید شرکت توسعه بدهد. حالا کمک کشتی برای تعمیر آنجا بیشتر بود اما علی مرادی هم از فدراسیون هایی بود که پول برای تعمیرات داد. در این قضیه که آب سرد شد و از صبح امروز راه افتاد 4 روزه کار انجام شد. در مورد خوابگاه و مسائل دیگر وزنه‌برداری کاری ندارم اما در مورد مسئله سرد شدن آب مجموعه انصافا در مورد علی مرادی کمی بی‌انصافی شد.

وی با اشاره به ثبت‌نام تیم‌های گرجستان، ارمنستان و اتریش در مسابقات جام تختی و ثبت نام در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون کشتی گفت: هر چه به حمید سوریان  التماس کردم، ثبت نام کن، نکرد. روز آخر سه ساعت مانده بود به پایان ثبت نام و او دلایلی آورد که انصافاً منطقی بود.  در این سه سال 4 سفر رفتم. آفریقایی‌ها دعوتم کردند که گفتم نمی‌رسم. رئیس آفریقایی گفت پس تو چطور ثبت نام کردی؟ می‌خواستم سوریان را راضی به ثبت نام کنم که  او من را راضی کرد که ثبت نام کنم. دو، سه اسم دیگر هم مطرح شد اما گفتیم شاید جامعه کشتی ناراحت شوند.  برای خالی نبودن عریضه ثبت نام کردم و به رأی نیاوردن عادت دارم. کار کشتی فرنگی رسماً دست خود حمید سوریان است. قراری که با هم گذاشتیم که بیشتر آن طرف وقت بگذارم.

علیرضا دبیر در خاتمه بار دیگر تاکید کرد: رفتن به کمیته را دوست ندارم.  به فردا فکر نمی‌کنم که کجا هستم.  کاری که باید انجام بدهم را سعی می‌کنم در کشتی  انجام دهم. بعد شما قضاوت می‌کنید چه کسی کار کرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران