چرا برق بیمارستان راه زینب(س) بندر امام با تاخیر فراوان وصل شد؟ + فیلم


چرا برق بیمارستان راه زینب(س) بندر امام با تاخیر فراوان وصل شد؟ + فیلم

گروه استان‌ها- سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر گفت: عدم موجود بودن کابل ۱۸۵×۴ در منطقه، پیگیری تهیه کابل برق از نزدیک‌ترین مکان و پس از پیگیری سپاه و هماهنگی‌های اداری جهت خروج از پتروشیمی تندگویان تا بیمارستان، ۱۳ ساعت طول کشید.‌

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر امام خمینی(ره)،‌ ساعت 7 صبح روز چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401 به علت سوختگی برق اصلی بیمارستان راه زینب(س) بندر امام خمینی(ره)، برق ساختمان پانسیون پزشکان، اداری، اورژانس، دیالیز، زایشگاه، کلینک تخصصی و... از مدار خارج و در ساعت 30 دقیقه بامداد پنجشنبه برقرار شد که این قطعی برق سبب اختلال ارائه خدمات درمانی به خصوص برای بیماران دیالیزی و زایشگاه شد.

عبدالرضا اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره علت طولانی شدن وصل برق بیمارستان راه زینب بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: طبق گزارش همکاران، کابل برق فشار قوی 185×4 ورودی اصلی بیمارستان راه زینب(س) بندر امام خمینی(ره) حدود ساعت 7 صبح روز چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401، دچار سوختگی شد و برق بیمارستان از مدار خارج شد.

وی افزود: به محض اطلاع از موضوع دستورهای لازم به تاسیسات و خدمات شبکه بهداشت و درمان برای رفع اشکال صادر شد ولی متاسفانه به علت سوختگی کابل‌های برق قبل و بعد از دیزل ژنراتور، امکان وصل برق‌‌ مجدد بیمارستان امکان نداشت.

اسکندری در ادامه با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی این بود که کابل‌های زیرزمینی دچار مشکل نشده باشند، گفت: با همکاری و پیگیری فرماندهی منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) سپاه، دستگاه عیب‌یابی مخصوص سپاه برای شناسایی مکان دقیق کابل‌های آسیب دیده زیرزمینی تهیه شد و کابل‌های مورد نظر شناسایی و رفع اشکال شد.

وی افزود: از دو دستگاه‌ دیزل ژنراتور، یکی سالم و دیگری خراب بود و یک دستگاه به تنهایی توانایی تامین برق مورد نیاز بیمارستان را نداشت، دستورهای لازم برای رفع اشکال در اسرع وقت دیزل ژنراتور خراب، داده شد تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر درباره علت تاخیر در تامین کابل مورد نیاز برق اصلی بیمارستان راه زینب بندر امام خمینی(ره)، بیان داشت: کابل برق موجود در انبار بیمارستان کافی نبود و تهیه کابل 185×4 در منطقه نیز قابل تهیه نبود و باید از اهواز سفارش می‌دادیم که تهیه آن نیز تا روز پنجشنبه زمان می‌برد که این کار به خاطر شرایط خاص و حساس سلامت به خصوص برای بیماران دیالیزی، امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: صبح روز چهارشنبه همکاران از برخی پتروشیمی‌ها پیگیر تامین کابل برق شدند ولی موفق به تامین آن به علت نداشتن کابل موردنظر، انجام نشد.

اسکندری در ادامه گفت: با هماهنگی و پیگیری فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه، 45 متر کابل برق با همکاری مدیرعامل پتروشیمی تندگویان تامین و با ماشین آلات سنگین سپاه به بیمارستان، منتقل شد.

وی افزود: تهیه کابل برق به علت پیدا کردن کابل موردنیاز از نزدیک‌ترین مکان و سپس هماهنگی‌های اداری جهت خروج از پتروشیمی تندگویان تا ساعت 20 طول کشید و در ساعت 30 دقیقه بامداد برق بیمارستان راه زینب(ره) با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، اداره برق و پیگیری مستقیم بخشدار بندر امام خمینی(ره)، وصل شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر درباره خدمات به بیماران دیالیزی که روز چهارشنبه به علت قطع برق امکان دریافت خدمات درمانی نداشتند، بیان کرد: تعدادی از بیماران دیالیزی روز پنجشنبه در بخش دیالیز بیمارستان راه زینب(س) بندر امام خمینی(ره) و تعدادی به بیمارستان حاجیه نرگس ماهشهر جهت انجام دیالیز، منتقل شدند.

وی با بیان اینکه یکی از ضعف‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر نداشتن نوبت‌کاری شب برای ارائه خدمات درمانی دیالیز در مواقع بحران است، گفت: تدابیری در نظر گرفتم که در مواقع بحران افرادی جهت خدمت‌رسانی به بیماران دیالیزی در نوبت‌کاری شب در نظر گرفته شوند.

اسکندری در ادامه با تاکید بر اینکه همکاری بین‌بخشی موثری در منطقه در مواقع بحران وجود دارد، گفت: کمک‌های مردمی، ارگان‌ها، صنایع در خصوص رفع نواقص و کمبودها به صورت غیرنقدی و خدمات است و هزینه‌ای به شبکه بهداشت و درمان به صورت نقدی برای تامین یدکی تجهیزات، داده نمی‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: قیمت 45 کابل برق بالغ بر 110 میلیون تومان است و به علت کمبود منابع مالی، امکان تامین کابل برق به صورت یدکی مقدور نبوده است.

اسکندری با بیان اینکه 3 ماه از دوره سرپرستی وی بر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر می‌گذرد، گفت: اوضاع بدهی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر که در دوره‌های گذشته انباشت شده، به علت کم بودن بودجه دولتی، بسیار زیاد است به همین علت تامین یدکی کابل برق میسر نبوده است.

وی تاکید کرد: بازرسی هفتگی از وضعیت پرسنل، بهداشت و درمان بندرامام خمینی(ره) دارم و دستور ویژه برای رفع نواقص دستگاه‌های خراب بخش دیالیز بیمارستان راه زینب(ره) دادم و در تلاش هستیم کم و کاستی حوزه بهداشت و درمان بندر امام خمینی(ره) را جبران کنیم.

وی در پایان گفت: شایسته است از پیگیری و همکاری فرمانده و پاسداران منطقه سوم نیروی دریایی امام حسین(ع) سپاه، مدیرعامل پتروشیمی تندگویان، اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، اداره برق و بخشدار بندر امام خمینی(ره) که از ابتدای این بحران برای رفع آن کمک‌رسان شبکه بهداشت و درمان بودند، تشکر و قدرانی کنم.

یادآور می شود بیمارستان راه زینب بندر امام خمینی(ره) زیر نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر، بیمارستان تک تخصصی (زنان و زایمان) دارای دارای بخش‌های زنان، زایشگاه، اتاق عمل، اورژانس، بخش دیالیز و کلینیک ویژه است که به جمعیت 85 هزار نفری ثابت و بالغ بر 100 هزار نفری متغیری مردم این منطقه خدمات درمانی، ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/338/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon