در مجمع سلامت استان کرمان چه گذشت؟ در حال جنگ جهانی جمعیت هستیم
گروه استانها – در دومین مجمع سلامت استان کرمان بر لزوم کار قرارگاهی و فرهنگسازی، مقابله با توطئههای دشمنان در فضای مجازی و نظارت بر سقط جنین تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، دومین مجمع سلامت استان کرمان با موضوع حمایت از خانواده و جوانی صبح امروز به ریاست محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و با حضور جلالی معاون سیاسی امنیتی استاندار و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.
رحمان جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در این جلسه با بیان اینکه جوامع بشری مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته و امروز در جوامع غربی خانواده کنار رفته و افراد به تنهایی یا با حیوانات خانگیشان زندگی میکنند، اظهار داشت: در این جوامع خانواده موضوعیت نداشته و به تبع آن تمدن موضوعیت ندارد.
وی با اشاره به اینکه ما در حال جنگ جهانی جمعیتی هستیم، بیان کرد: سیاستگذاری و حرکت ما در کشور بر این است که به سمت تمدن سازی نوین اسلامی برویم و در این شرایط باید مراقب توطئهها و اقدامات دشمن باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه دشمن سرمایهگذاری خود را روی خانواده و زنان گذاشته است، ادامه داد: امروز حتی بازیهای یارانهای هم بنیان خانوادههای ما را نشانه گرفته است که نتیجه آن انحطاط و تباهی جوامع است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با فضای مجازی، بیان کرد: حضرت آقا به سه نقش دختری، همسری و مادری در خانواده تاکید دارند و باید توجه ویژهای به آنها شود.
جلالی با بیان اینکه امروز سریالهای شبکه خانگی به معنای واقعی خانواده را نشانه گرفته است، گفت: حمایت از خانواده و جوانی و اجرایی کردن سیاستهای افزایش جمعیت به فرهنگسازی و برنامههای راهبردی نیاز دارد.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب به استفاده از ابزار هنر و ابتکار در فرهنگسازی، بیان کرد: باید همه ظرفیتها پای کار آمده و منجر به یک کار عملیاتی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه در کار قرارگاهی رصد با نگاه بومی، اقدام و نظارت باید مد نظر قرار گیرد، افزود: در این جلسات باید قرارگاهی عمل کرد و کوتاهی مدیران و ترک فعل آنها پیگیری میشود.
سیدمهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه حمایت از خانواده و جوانی موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: از سالهای قبل تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تغییر سبک زندگی را داشتیم.
وی با اشاره به قوانینی که در این حوزه وجود دارد که باید اجرایی شود، گفت: متاسفانه برخی از دستگاهها قوانین موجود را نادیده گرفته که به عنوان ترک فعل در دستگاه نظارتی پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه عدم توجه به قوانین حمایت از خانواده، اطفال، زنان و ... باعث شده انگیزهای برای افزایش جمعیت در خانواده وجود نداشته باشد، افزود: در برخی از مراکز قانونی و پزشکی و البته در برخی مراکز به صورت زیرزمینی سقط جنین انجام میشود که باید بر آنها نظارت بیشتری انجام شود.
مهدی احمدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با اشاره به منویات و توصیههای مقام معظم رهبری در ارتباط با حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار داشت: به تبع ماموریتی که به ما داده شده به دنبال آن هستیم تا با همفکری دیگر دستگاهها و نهادها به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کنیم.
وی به افزایش سن ازدواج، تبعات آن و کم شدن فرصت فرزندآوری اشاره کرد و گفت: تهاجم فرهنگی بسیار سنگینی داریم که کم کم پیش رفته و ترس از فرزندآوری در جامعه باید برداشته شود.
محمد جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه بیمه سلامت ماهانه بالغ بر 100 میلیون تومان هزینه درمان ناباروری در استان کرمان پرداخت میکند اظهار داشت: به خانوادههایی که با مشکل ناباروری مواجه هستند به طور مستقیم ارتباط گرفته و مشاوره رایگان داده میشود.
جعفری رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه از سال 85 در استان کرمان وارد پنجره جمعیتی شدیم اظهار داشت: برای جبران این کاهش جمعیت 20 تا 25 سال فرصت داریم که اگر از آن استفاده نکنیم به یک تهدید در کشور ما تبدیل میشود.
وی با اشاره به اینکه 13.6 درصد نرخ فعالیت بانوان در استان کرمان و کشور است، گفت: یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت بانوان استان کرمان در سن اشتغال قرار دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با بیان اینکه هر فرد شاغل در استان کرمان سه نفر را پشتیبانی میکند، افزود: ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کاهش جمعیت در نظر گرفته شود و باید در ارتباط با سیاستهای حمایت از خانواده و جوانی مشوقهای اقتصادی در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/511/