اسرائیل در آتش؛ نگاهی به انفجارها و آتش‌سوزی‌های سرزمین‌های اشغالی

اسرائیل در آتش؛ نگاهی به انفجارها و آتش‌سوزی‌های سرزمین‌های اشغالی

سرزمین‌های اشغالی فلسطین اشغالی طی ماه‌های گذشته صحنه بلاهایی است که از زمین و آسمان بر سر صهیونیست‌ها می‌بارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بلا این روزها از زمین و آسمان بر سر صهیونیست می‌بارد و گویی مناطق اشغالی فلسطین دیگر قرار نیست رنگ و روی یک روز آرام و بی‌حادثه را به خود ببیند. 

سکوت و منع اطلاع‌رسانی توسط رسانه‌های صهیونیستی تنها واکنش مسئولان رژیم به زنجیره حوادث دو سال گذشته بوده؛ با این حال گستره این وقایع به اندازه‌ای بوده که هر ناظر بی‌طرفی به این نتیجه رسیده که اتفاقاتی غیرعادی در حال وقوع است. 

این گزارش نگاهی است به برخی از حوادث و آتش‌سوزی‌هایی که از سال گذشته تا کنون در فلسطین اشغالی به وقوع پیوسته‌اند؛ با این توضیح که این رخدادها علی‌رغم سیاست «بایکوت خبری» ارتش رژیم صهیونیستی به بیرون درز کرده‌اند.

هلاکت یک صهیونیست در انفجار خودرو

 22 فروردین‌ماه 1400- یک صهیونیست در انفجار خودرو در شهر «خولون» در تل‌آویو به هلاکت رسید و چند نفر دیگر زخمی شدند. روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نیز در این باره  نوشت که پلیس احتمال می‌دهد این خودرو توسط دستگاه انفجاری که روی آن چسبانده شده، مورد هدف قرار گرفته باشد.

هلاکت ژنرال صهیونیست

24 فروردین 1400- عوامل اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی با همکاری مقامات اقلیم کردستان و با حفاظت آمریکا در شمال عراق مستقر شده‌اند. این عوامل اطلاعاتی از کردستان عراق برای جذب تروریست و ارسال تیم‌های ترور و خرابکار به ایران بهره می‌گیرند. حمله پهپادی نیروهای مقاومت به اربیل باعث کشته شدن دست‌کم یک مهره کلیدی موساد شد.

حمله به کشتی اسرائیلی

 24 فروردین 1400- کشتی «هایپریون ری» که حامل خودرو بوده و به شرکت صهیونیست «رِی شیپینگ» تعلق داشت هدف حمله موشکی یا پهپادی قرار گرفت. این حمله درحالی انجام شد که دو روز قبل‌تر یک خرابکاری توسط صهیونیست‌ها به تاسیسات هسته‌ای نطنز آسیب‌هایی را وارد کرده بود.

انفجار در کارخانه موشک‌سازی

31 فروردین 1400- روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش داد انفجاری مهیب در کارخانه تومر، مرکز پیشرفته تولید سلاح در اسرائیل رخ داد. این مرکز که وابسته به  وزارت جنگ رژیم صهیونیستی است در شهر «الرمله» واقع شده و انواع مختلفی از موشک‌ها را در خود جای داده است. این انفجار تاسیساتی بسیار پیشرفته را منهدم کرد که سازنده موتور موشک‌هایی مانند موتور‌های موشک‌های پدافند هوایی پیکان، موتور ماهواره‌بر «شاویت» و همچنین سامانه‌های پدافند هوایی «اِلراد» ELRAD بود.

حمله موشکی به تاسیسات دیمونا

2 اردیبهشت 1400- یک فروند موشک زمین‌به‌زمین بسیار پیشرفته پس از شلیک از خاک سوریه موفق شد پس از ورود به شمال فلسطین اشغالی تا مرکز این سرزمین پیش رفته و در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا هدفی را مورد اصابت قرار دهد. نکته مهم درباره شلیک این موشک عدم رهگیری آن توسط سامانه‌های پدافند هوایی گسترده و پرتعداد رژیم‌صهیونیستی بود.

آتش‌سوزی پالایشگاه نفت حیفا

10 اردیبهشت 1400-  رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند یکی از تأسیسات پالایشگاه نفت در بندر حیفا دچار آتش‌سوزی شده است؛ گزارش‌ها از آن حکایت داشت یکی از تأسیسات پالایشگاه نفت «بی ز ان» در بندر حیفا دچار آتش‌سوزی شده بود. 

آتش‌سوزی نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون

12 اردیبهشت 1400- رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در فلسطین اشغالی و تخلیه منازل مجاور آن خبر دادند. 

فرودگاه بن‌گوریون، بزرگترین فرودگاه بین‌المللی رژیم صهیونیستی است که در حومه شهر لاد و  15 کیلومتری جنوب شرقی  تل‌آویو قرار دارد. این فرودگاه به یاد «دیوید بن گوریون» نخستین نخست‌وزیر این رژیم نام‌گذاری شده است و  اسکادران 27 نیروی هوایی ارتش صهیونیست در این فرودگاه قرار دارد

انفجار کارخانه رافائل

19 اردیبهشت 1400- منابع خبری از انفجار در کارخانه شرکت نظامی رافائل خبر داد.  شرکت رافائل یک شرکت مهم اسلحه‌سازی صهیونیست‌هاست که در زمینه‌های راداری و الکترونیک سوابق زیادی دارد. در روز 19 اردیبهشت 1400 تاسیسات این شرکت نیز دچار آتش‌سوزی شدند.

مرگ رئیس پیشین سازمان فضایی رژیم صهیونیستی

21 اردیبهشت 1400- «آوی هار ایوان»، رئیس اسبق سازمان فضایی رژیم‌صهیونیستی در میانه جنگ 11 روزه می ‌2021 در روز 21 اردیبهشت 1400 به‌دنبال وقوع آتش‌سوزی در هتل محل اقامتش در شهر عکا با از دست دادن هوشیاری خود مدتی را با کمک دستگاه‌های تنفسی به زندگی ادامه داده و در روز 17 خرداد جان باخت.

بنی گانتز، وزیر دفاع رژیم‌صهیونیستی پس از مرگ وی در پیامی توئیتری نوشت: «من از مرگ آوی هار ایوان، کسی که جایزه امنیت اسرائیل را گرفت و برای امنیت اسرائیل زحمات زیادی کشیده ناراحتم. او در عکا زخمی شد و بر اثر جراحت درگذشت.»

آتش‌سوزی در حومه فرودگاه بن‌گوریون

3 تیر 1400- فرودگاه بن‌گوریون هدفی اصلی برای گروه‌های مقاومت است و به همین دلیل درجریان جنگ 11 روزه می ‌2021 بارها به‌دلیل حملات موشکی نیروهای مقاومت غزه به تعطیلی کشانده شد. پس از آن نیز در روز 3 تیر 1400 وقوع آتش‌سوزی در اطراف فرودگاه بن‌گوریون که در حومه تل‌آویو واقع شده است، این فرودگاه را با بحران روبه‌رو ساخت.

انفجار کشتی صهیونیستی در اقیانوس هند

12 تیر 1400-  کشتی کانتینربر «تیندال» با پرچم لیبریا از بندر جده عربستان راهی بندر جبل‌علی در امارات شده بود که در روز 14 تیر این سال در شمال اقیانوس هند به‌وسیله موشک یا پهپاد مورد هدف قرار گرفت. این کشتی به «شرکت دریانوردی زودیاک» تعلق داشت که در مالکیت «ایال اوفر» سرمایه‌دار صهیونیست قرار داشت.

انفجار بندر جبل‌علی امارات

16 تیر 1400- انفجار یک کانتینر در بندر «جبل‌علی» امارات باعث شد به یک تیم 6 نفره صهیونیست که در این بندر مستقر بودند آسیب‌هایی جدی وارد شود. درپی این حمله سه صهیونیست کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شدند.

انفجار نفتکش «مِرسِر استریت» 

7 مرداد 1400-  «مِرسِر استریت» که مدیریت آن برعهده شرکت صهیونیستی «شرکت دریانوردی زودیاک» بود روز 7 مرداد 1400 در دریای عمان مورد حمله پهپادی قرار گرفت. ادعا می‌شود این حمله به تلافی تهاجم صهیونیست‌ها به منطقه ضبعه سوریه صورت گرفت.

انفجار مهیب در جنوب تل‌آویو

23 آبان 1400-  رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند وقوع یک انفجار باعث آتش‌سوزی در پارکینگی طبقاتی در جنوب تل‌آویو شد. با این‌حال به‌دلیل سانسور اطلاعات این انفجار جزئیاتی از آن در دسترس نیست.

 انفجار در پایگاه نظامی قدس

28 دی 1400-  یک پایگاه نظامی صهیونیست‌ها به‌وسیله یک بمب منفجر شد. این پایگاه در نزدیکی منطقه «میشور ادومیم» واقع شده بود و به‌دنبال انفجار در آن دست‌کم دو نظامی صهیونیست مجروح شدند.

 انفجار مهیب در ریشون لتسیون

18 بهمن 1400- رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند انفجاری سهمگین منطقه ریشون لتسیون در اطراف تل‌آویو را به‌شدت لرزانده است. گفته می‌شود شدت انفجار به‌حدی بوده که مناطق حولون، باتی‌یام و نِس‌زیونا که با ریشون لتسیون فاصله دارند نیز شنیده شده است.

 انفجارهای شدید اطراف تل‌آویو

17 اسفند 1400-  ساکنان مناطق مرکزی فلسطین اشغالی مدعی شدند صدای انفجارهایی مهیب منازل آنان را لرزانده است. به گزارش شبکه 12 رژیم‌صهیونیستی، صدای انفجارها در شهرهای تل‌آویو، ریشون لتسیون، باتی‌یام و یافنی شنیده شده است. نهادهای نظامی صهیونیستی مدعی شده‌اند صدای این انفجارها به‌دلیل رزمایش دریایی بوده است.

آتش‌سوزی در منطقه صنعتی

9 فروردین 1401- آتش سوزی بزرگی در یک منطقه صنعتی در «شلومتزیون» در دره اردن روی داده است. ساختمانی که در آن آتش‌سوزی اتفاق افتاد کارخانه‌ای است که حاوی مواد شیمیایی خطرناک است.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز گفت که مهد کودک‌ها و مدارس نزدیک محل وقوع حادثه تخلیه شده‌اند. علاوه بر آن به ساکنان شهرهای یافیت و ماسواه و دیگر شهرهای نزدیک گفته شده که در منازل باقی مانده و تمامی پنجره‌ها و منافذ تهویه را ببندند.

آتش‌سوزی در باغ بهائی‌ها

19 فروردین 1401- رسانه‌های عبری زبان با انتشار تصاویری از وقوع آتش‌سوزی مهیب در عکا واقع در شمال اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.  این آتش سوزی در یکی پروژه ساختمانی در داخل این باغ واقع در خیابان شالوم جلیل در شهر عکا رخ داد. 

به گفته فرمانده عملیات آتش نشانی ،به دلیل احتمال سرایت آتش از داخل این باغ به مناطق اطراف برخی از مناطق اطراف آن تخلیه شده‌اند، در حالی که یسرائیل هیوم هم خبر داد، شماری از ساکنان مناطق دورتر هم به دلیل شدت دود ناشی از این آتش سوزی از محل سکونت خود گریخته‌اند.

حریق مخزن سوخت در حیفا

19 اردیبهشت 1401- یک مخزن سوخت واقع در تأسیسات نفتی منطقه «کریات حائیم» در حیفا دچار آتش‌سوزی شد. شهر حیفا به دلیل اهمیتش در تأمین انرژی رژیم صهیونیستی شاهد آتش‌سوزی‌ها و انفجارهای متوالی بوده است. 

آتش‌سوزی در مناطق کشاورزی صفوریه

25 اردیبهشت 1410- آتش‌سوزی گسترده در مناطق کشاورزی و مراتع صفوریه در مناطق اشغالی 1948 باعث ایجاد خسارت‌های شدید شد. 

آتش‌سوزی خطوط ریلی اشکلون

 

3 خرداد 1401- وقوع حادثه‌ در روز سوم خردادماه در کارخانه کشتی‌سازی بندر حیفا موجب ارسال خودروهای امدادی و کمک‌رسان رژیم صهیونیستی به این منطقه شد، اما رژیم صهیونیستی برای رسانه‌ها دستور «بایکوت خبری» صادر کرد. با وجود این اخبار مربوط به این حادثه در برخی منابع محلی و شبکه‌های اجتماعی درز کرد.

در همین روز،  راه‌آهن رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که به‌دلیل آتش‌سوزی در مسیری از منطقه اشکلون، تردد قطار بین ایستگاه‌های اشکلون ـ سدروت ـ افکیم ـ بیر شوا موقتاً متوقف شد. همچنین گزارش آتش‌سوزی شدیدی هم در یک مرکز صنعتی غذایی در سرزمین‌های اشغالی رخ داد که گفته می‌شود در داخل یک واحد فرآوری گوشت بوده است.

روز سوم خرداد منابع خبری همچنین از انفجار و آتش‌سوزی در پمپ‌بنزین شهر ریشون لتزیون خبر دادند که این امر اختلال در عملکرد پمپ‌های بنزین این شهر شد.

یک روز بعد، پتروشیمی بندر حیفا دچار انفجار و آتش‌سوزی شد. وبگاه عبری‌زبان «حیفا نیوز» با اشاره به دود غلیظی که بر اثر این آتش‌سوزی بندر حیفا را فرا گرفته، گزارش داد: «حجم گسترده‌ای از نیروهای امداد و آتش‌نشانی حیفا به سرعت در حال رسیدگی به حادثه هستند».

این پایگاه خبری نوشت: «کارگران تاسیسات نفتی با ریختن فوم اطفاء حریق در مخزنی حاوی مخلوط گازوئیل شروع به خاموش کردن آتش کردند. هوشیاری کارگران تاسیسات و واکنش سریع آتش‌نشانان ایستگاه حیفا از گسترش آتش و وقوع خطر واقعی برای دیگر مخازن جلوگیری کرد».

 

آتش‌سوزی در منطقه صنعتی

5 خرداد 1401- منطقه‌ صنعتی شهر قلنسوه در استان مرکزی سرزمین‌های اشغالی دچار حریق گسترده شد. این منطقه صنعتی یکی از مناطق بزرگ صنعتی در استان مرکزی رژیم صهیونیستی است که از جهاتی قطب صنایع چوب این استان هم محسوب می‌گردد.

کارشناسان ایمنی مراکز صنعتی در پی این حادثه اعلام کردند نوع حریق و آسیب‌های آن اختلال زیرساخت‌های برق صنعتی و تجهیزات مرتبط با آن را نشان می‌دهد.

انفجار در کارخانه مصالح ساختمانی

7 خرداد 1401- انفجار در یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید مصالح ساختمانی در فلسطین اشغالی خبرساز شد. شرکت تامبور یک شرکت خصوصی رژیم صهیونیستی است که در زمینه رنگ، پوشش و مصالح ساختمانی پیشرفته فعالیت دارد.  این کارخانه در منطقه صنعتی عکا تأسیس شده است..

بیشتر محصولات این شرکت برای بازار اسرائیل است؛ این شرکت حدود 10 درصد از محصولات خود را صادر می‌کرد که عمدتاً رنگ و پوشش‌های خاص برای کشتی‌ها و تجهیزات نظامی است.

انفجار در منطقه نفتی اشدود

8 خرداد 1401- از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در سامانه‌های کنترل خودکار مخازن نگهداری مواد شیمیایی خطرناک و سمی در پالایشگاه نفت اشدود خبر دادند. پالایشگاه نفت اشدود واقع در شهر ساحلی اشدود، دومین پالایشگاه نفت اسرائیل (پس از پالایشگاه نفت حیفا) است. این شهر در منطقه صنعتی در شمال شهر و در نزدیکی بندر اشدود واقع شده است.

آتش‌سوزی و انفجار در جنوب فلسطین اشغالی

13 خرداد 1401- گزارش دادند طی 24 ساعت قبل‌تر دو مورد آتش‌سوزی در جنوب فلسطین اشغالی گزارش شده است که یکی از این آتش‌سوزی‌ها منجر به انفجار در شهری بندری ایلات شده است. آتش‌سوزی اول در منطقه «النقب» و آتش‌سوزی دوم در «ایلات» به وقوع پیوست.

آتش‌سوزی نخست در نزدیکی شهر «رهط» واقع در شمال صحرای «النقب»  رخ داد. این آتش‌سوزی علی‌رغم اینکه با دود سیاهی همراه بود، نتوانست در برابر سانسور شدید رژیم صهیونیستی قد علم کند و تنها بخشی از آن دیده شد.

در حادثه دیگر در همین روز یکی از مراکز صنعتی شهر «ایلات» (جنوبی‌ترین نقطه فلسطین) دچار حریق شد که با طولانی شدن آتش‌سوزی انفجاری رخ داد و به واحدهای مسکونی اطراف کشیده شد. بنا بر اظهار نظر کارشناسان‌ اطفای حریق اداره آتش‌نشانی بندر ایلات، آتش‌سوزی عامل بیرونی داشته است. بندر «ایلات» یکی از شهرهای توریستی فلسطین اشغالی است که هر ساله میلیون‌ها گردشگر داخلی و خارجی از آن بازدید می‌کنند.

آتش‌سوزی در نزدیکی دیمونا

15 خرداد 1401- رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند، آتش‌سوزی مهیبی در یکی از انبارهای منطقه صنعتی عراد واقع در نقب در جنوب فلسطین اشغالی به وقوع پیوسته است و ایستگاه‌های آتش‌نشانی از مناطق نزدیک از جمله دیمونا برای جلوگیری از گسترش آن به آنجا اعزام شده‌اند.

به‌گفته شاهدان انبار منسوجات و مواد پلاستیکی طعمه آتش شد. فرمانده ایستگاه دیمونا که ایستگاه مرکزی این منطقه محسوب می‌شود هم در محل حاضر حضور پیدا کرد. او در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌های عبری‌زبان مدعی شد مواد موجود در این انبار باعث شکل‌گیری این حجم از آتش و دود شده است.

آتش‌سوزی در منطقه‌ای صنعتی در حیفا

18 خرداد 1410-  آتش‌سوزی گسترده‌ای در منطقه «ارعرا» از توابع استان حیفا به وقوع پیوست. آتش‌سوزی در این منطقه بنابر مشاهدات دوربین‌های کنترل ترافیک رژیم‌صهیونیستی وارد بزرگراه شد که حریق وسایل سنگین ترابری را نیز در پی داشته است.

همچنین حریق به مناطق مسکونی اطراف کشیده شده و باعث تخلیه سکنه این مناطق به شعاع چندین کیلومتر شده است. بنابر اظهار نظر کارشناسان اداره آتش‌نشانی رژیم‌صهیونیستی این کارخانه یک کارخانه تولید مصالح ساختمانی بوده است.

زنجیره آتش‌سوزی و انفجار

21 خرداد 1401- رسانه‌‌های رژیم صهیونیستی به آتش گرفتن 18 دستگاه اتوبوس در شمال فلسطین اشغالی اذعان کردند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی نوشتند این اتوبوس‌ها بنا به دلایلی نامعلوم در شهر «صَفَد» واقع در شمال فلسطین اشغالی طعمه حریق شدند.

به‌خلاف رویه رسانه‌‌های رژیم اسرائیل در بایکوت کردن این گونه حوادث که طی هفته‌های اخیر رو به افزایش بوده است، اداره رادیو و تلویزیون این رژیم این خبر را تأیید کرده و گفته است که این «آتش‌سوزی» در پایانه مرکزی شهر صفد رخ داده است.

علاوه بر این در همین روز رسانه‌های فلسطینی از کشته شدن یک نفر و زخمی شدن سه تن از نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی در شهر یافا خبر دادند که گزارش شد با خودرو زیر گرفته شدند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که چهار نفر در این ارتباط بازداشت شده و قرار است از آن‌ها بازجویی شود.

روز 21 خرداد رسانه‌ها همچنین اعلام کردند، آتش سوزی بزرگی دراطراف شهر مهاجر پذیر "هاربراخا" واقع در جنوب نابلس به وقوع پیوست و نیروهای آتش نشان مجبور شدند برای جلوگیری از توسعه آتش سوزی از هواپیمای آتش نشان استفاده کنند. رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند احتمال عمدی بودن این آتش سوزی وجود دارد.

یک شب قبل‌تر، رسانه‌ها گزارش داده بودند یک انفجار در محله «وادی صقیع» در شهر قدس اشغالی به وقوع پیوسته است. فلسطین الیوم به نقل از منابع محلی گزارش داد که صدا مربوط به انفجار بمب بوده است، با این حال، درباره جزئیاتی از این انفجار و دلایل وقوع آن، در رسانه‌های صهیونیستی گزارشی منتشر نشد.

انفجار در انبار تجهیزات مهندسی

23 خرداد 1401- همزمان با وقوع انفجار در انبار تجهیزات مهندسی در اراضی اشغالی فلسطین که منجر به آتش‌سوزی در این انبار شده است، رسانه‌های رژیم اسرائیل از مسمومیت چند صهیونیست در استخرهای این رژیم خبر دادند.

گزارش رسانه‌ها حاکی است یک انبار تجهیزات فنی ـ مهندسی در منطقه‌ صنعتی «کریوت‌ حسیدیم» سرزمین‌های اشغالی فلسطین به‌مساحت تقریبی 1000 مترمربع طعمه حریق شد. آتش‌نشانی رژیم اسرائیل در منطقه‌ صنعتی «کریوت حسیدیم» اعلام کرده است که به‌دلیل گستردگی این حادثه تعداد زیادی از آتش‌نشانان ایستگاه‌های کریوت در محل حاضر شده‌اند.

در همین روز، اداره آتش‌نشانی منطقه «هرتزلیا» در اراضی اشغالی فلسطین نیز اعلام کرد بر اثر بیهوشی و مسمومیت چند نفر در استخر سریعاً یک واحد اختصاصی به این منطقه اعزام کرده‌ است. در بررسی‌های اولیه کارشناسان مشخص شد سیستم تصفیه آب این استخر دچار اختلال شده است، این اختلال باعث شده است دو ماده کلر و اسید کلریدریک با هم مخلوط و یک ابر بخار سمی تولید شود.

 

نفوذ در عمق فضای سایبری صهیونیست‌ها

24 خرداد 1401- یک رسانه صهیونیستی مدعی شد هکرهای ایرانی پست الکترونیک یک سرلشکر احتیاط ارتش را هک کردند و به نام او حملات الکترونیکی علیه ساختار سیاسی، دانشگاه و تجاری سطح بالای اسرائیل را به انجام رساندند.

شبکه تلویزیونی کان با انتشار گزارشی در این رابطه مدعی شد هکرهای مذکور ایرانی‌اند و از میان قربانیان این تهاجم نام‌‌هایی همچون زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی و سفیر سابق آمریکا در فلسطین اشغالی را ذکر کرد.

ایتای شیکمن تهیه‌کننده این گزارش به‌نقل از منابع آگاه اعتراف کرد: این هکرها حداقل از 6 ماه پیش میان فضای سایبری اسرائیل نفوذ کرده بودند و به نام این ژنرال برجسته احتیاط ارتش اسرائیل و شمار دیگری از شخصیت‌های معروف به اسناد و اطلاعات مسئولین عالی‌رتبه اسرائیل دسترسی پیدا کرده بودند.

در روایت این شبکه تلویزیونی اسرائیلی یکی از روش‌های به‌کاررفته توسط هکرها ارسال دعوتنامه برای مسئولین برای حضور در کنفرانس‌های خارج از کشور و نیز تقدیم مقاله‌‌هایی در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران بود، در حالی که از قربانیان خود می‌خواستند برای دسترسی به این داده‌ها کلیدواژه ورود به پست الکترونیک خود را درج کنند.

این رسانه با اشاره به هدف قرار گرفتن لیونی وزیر خارجه اسبق اسرائیل خاطرنشان کرد، یکی دیگر از قربانیان سفیر سابق آمریکا در اسرائیل بود در حالی که رئیس یکی از مراکز تحقیقاتی بسیار حساس در اسرائیل نیز (که نامی از او برده نشده است) جزو لیست قربانیان است.

روزنامه عبری‌زبان معاریو هم با پرداختن به این خبر جزئیات بیشتری از آن را در اختیار مخاطبان خود قرار داد و نوشت: قهرمان این عملیات سایبری یک ژنرال احتیاط است که در یک پست بسیار بالا و حساس حضور داشته است و پست الکترونیکش در اختیار هکرها قرار گرفته است و طی این مدت هکرها به اسم او نامه‌نگاری می‌کردند.

آتش‌سوزی در کارخانه‌ای در جنوب تل‌آویو

25 خرداد 1401- کارخانه‌ای در منطقه «روحووت» (Rohvot) تل آویو به دلیل نشت ماده سمی آمونیاک، دچار حریق شد. منابع خبری رژیم صهیونیستی می‌گویند که چندین نفر بر اثر استنشاق آمونیاک این کارخانه که در جنوب تل آویو واقع شده زخمی و راهی بیمارستان شدند.

فلسطین الیوم گزارش داد که گروه‌های امدادی بلافاصله برای رفع این مشکل و برطرف کردن نشتی آمونیاک از این کارخانه وارد عمل شده‌اند.

آتش‌سوزی در پالایشگاه حیفا

25 خرداد 1401- منابع رسانه‌ای از وقوع آتش‌سوزی در پالایشگاه بندر اشغالی حیفا واقع در فلسطین اشغالی خبر دادند. بر اساس ویدیوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، حریق در این تأسیسات از فاصله دور هم قابل مشاهده بود و ستون بلندی از دود غلیظ، منطقه را فراگرفت.

هک شبکه برق رژیم صهیونیستی

25 خرداد 1401- هک شبکه برق رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری موسوم به «عصای موسی» بود. این گروه هکری با انتشار یک ویدئو و اشتراک اطلاعاتی در قالب یک فایل فشرده، به دو زبان انگلیسی و عبری اعلام کرد: «این تازه شروع است. از این پس صدمات جبران‌ناپذیری به شما وارد می شود. ما شما را مجازات خواهیم کرد. هدف روشن، معین و دقیق است. این تنها بخش کوچکی از دسترسی ما به شبکه برق شماست. به زودی در تاریکی فرو خواهید رفت.»

این گروه، اوایل بهمن ماه سال گذشته در پیام کوتاهی که بامداد امروز در کانال تلگرامی‌اش  منتشر شد، خطاب به صهیونیست‌ها گفت: ما اشراف کاملی بر تمامی فعالیت‌های شما داریم، گام به گام رفتار شما را زیر نظر داریم.

نشت مواد سمی و خطرناک در بندر حیفا

26 خرداد 1401- کانال 20 تلویزیون رژیم صهیونیستی از نشت مواد سمی و خطرناک در یکی از تأسیسات بندر حیفا در فلسطین اشغالی خبر داد. این رسانه صهیونیستی اعلام کرد: تیم‌های امداد و نجات طی شب گذشته برای رسیدگی به حادثه نشت مواد سمی و خطرناک در یکی از تأسیسات بندر حیفا  اقداماتی انجام دادند.

آتش‌سوزی در کارخانه تولید برد الکترونیکی

27 خرداد 1401-  شرکت تولید‌کننده بُردهای مدار چاپی آلتک از وقوع آتش‌سوزی در یکی از اتاق‌های حساس کارخانه‌ خود در «پتخ‌تیکوا» خبر داد. نکته حائز اهمیت شباهت این شرکت با شرکت تامار است که هردو در زمینه‌ تولید و پشتیبانی تجهیزات نظامی در رژیم اشغالگر قدس فعالیت دارند و هر دو نیز در حوادثی مشابه دچار حریق و انفجار شدند.

سقوط بالون جاسوسی

27 خرداد 1401-  منابع محلی فلسطینی گزارش دادند که  یک فروند بالون نظامی اسرائیل که بر فراز شهرک «بیت حانون» در شمال نوار غزه در حال پرواز بود، سقوط کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی نیز به سقوط این بالون در داخل نوار غزه اعتراف کرد و محل سقوط این بالون را هدف حملات خمپاره ای قرار داد. ارتش رژیم صهیونیستی از آن ترس دارد که اطلاعات آن به دست گروههای مقاومت فلسطین بیافتد با این حال ارتش اسرائیل می‌گوید که ترسی از درز اطلاعات آن ندارد.

گزارش شده این بالون که مجهز به دوربین‌های جاسوسی پیشرفته بوده، هم اکنون در اختیار گروههای مقاومت فلسطین قرار دارد.

آتش‌سوزی در کارخانه‌ تولیدی محصولات غذایی

27 خرداد 1401-  کارخانه‌ تولید محصولات غذایی گروه عوف‌تُوْ (OfTov)  که در منطقه‌ صنعتی بیت‌شان فلسطین اشغالی واقع شده است دچار آتش‌سوزی شد.  مجتمع صنایع غذایی مذکور یکی از تأمین‌کنندگان اصلی مواد غذایی داخل رژیم صهیونیستی و همچنین یکی از بزرگترین صادرکنندگان محصولات غذایی ارگانیک و طبیعی به آمریکا و اروپا است.

با توجه به اطلاعات تصاویر منتشرشده این حادثه احتمالاً با تجهیزات تأمین‌ انرژی برق آن از طریق سیستم فتوولتائیک بی‌ارتباط نباشد.

آژیر خطر در 5 شهر بزرگ اسرائیل

29 خرداد 1401- صدای ممتد آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی شنیده شد که وحشت ساکنان این منطقه را در پی داشت. از شب گذشته در چندین نوبت این آژیرها به صدا درآمده‌اند. در 5 شهر بزرگ صهیونیست‌ها، آژیر به مدت 50 دقیقه به صدا در آمده و فقط در یک شهر 30 هزار نفر به پناهگاه رفته‌اند.

رژیم صهیونیستی روز 30 خرداد اعلام کرد حمله سایبری به سامانه‌های هشدار عمومی اسرائیل عامل شنیده شدن صدای آژیر خطر در بخش‌هایی از بیت‌المقدس بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه تأیید کرده است حمله سایبری باعث ایجاد اخلال در سامانه‌های هشداری و شنیده شدن صدای آژیر ممتد در پنج شهر شده است. روزنامه جروزالم‌پست و هاآرتص گزارش داده‌اند ارتش اسرائیل احتمال هدایت این حملات سایبری از سوی ایران را بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon