نظامی آمریکایی اسیر شده در اوکراین متخصص جنگهای بیولوژیکی است؟
رسانههای ترکیه تصاویری از نظامی آمریکایی اسیر شده در اوکراین منتشر کردهاند که نشان میدهد او کارشناس جنگهای شیمیایی است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، امروز شنبه یک شبکه تلویزیونی در روسیه گزارشی ویدئویی از دو نظامی آمریکایی به نامهای اندی هوین و الکساندر درویک منتشر کرد که هفته گذشته و هنگام همراهی با نیروهای اوکراینی در درگیری مقابل ارتش روسیه اسیر شده بودند. این دو پس از چند ساعت مخفی شدن در پناهگاهی، مجبور به تسلیم خود شده بودند.
در این تصاویر ویدئویی اندی هوین یکی از نظامیان سابق آمریکایی توضیح میدهد که خودش و الکساندر درویک در کنار نیروهای اوکراینی در نزدیکی شهر خارکف مشغول جنگیدن علیه ارتش روسیه هستند. نیروهای ارتش روسیه توانستند بر مواضع ما سیطره پیدا کنند و در نتیجه مجبور به عقب نشینی شدیم. پس از آن نیز ما چندین ساعت مخفی شدیم، اما در نهایت مجبور به تسلیم خود به نیروهای روسی شدیم.
در همین چارچوب، شبکه تلویزیونی اودا تی وی ترکیه در گزارشی با اشاره به دستگیری این دو نظامی آمریکایی، عکسی از الکساندر درویک منتشر کرده که روی سینه اش نشان یگان جنگهای شیمیایی و بیولوژیکی آمریکا قرار دارد.
الکساندر درویک 39 ساله از کهنه سربازان ارتش آمریکا ذکر شده است.
مقامات روسیه پیش از این اعلام کرده بودند که آمریکا در اوکراین، 46 مرکز تولید تسلیحات میکروبی و شیمیایی داشته که اندکی پیش از شروع جنگ روسیه و اوکراین این لابراتوارها بسته شده اند.
پیش از این نیز گفته می شد که هانتر بایدن، فرزند جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، حمایت مالی لابراتوارهای شیمیایی و میکروبی فعال در اوکراین را بر عهده دارد.
بر اساس این گزارش، آمریکا سابقه استفاده از تسلیحات شیمیایی در جنگهای مختلف از جمله ویتنام، لائوس، کامبوج و عراق را در کارنامه دارد که تنها در 3 کشور اول ذکر شده بیش از 20 تن تسلیحات شیمیایی مورد استفاده قرار داده که تاثیرات این تسلیحات هنوز هم در این کشورها بخصوص عراق بر روی کودکان تازه متولد شده، قابل مشاهده است.
در ویتنام، لائوس و کامبوج در سالهای دهه 60 و 70 میلادی بیش از 2 میلیون نفر کشته شدند که بخش زیادی از آنها به وسیله همین تسلیحات شیمیایی جان خود را از دست دادند.
در عراق نیز به بهانه وجود همین تسلیحات شیمیایی جنگی از سوی آمریکا تحمیل شد که منجر به کشته شدن بیش از یک میلیون نفر شد اما اثری از تسلیحات شیمیایی بدست نیامد.
انتهای پیام/