آمادگی کشور سوئیس برای انتقال تجارب صنعت گردشگری به ایران / صنایع‌دستی کردستان زمینه برندسازی جهانی را دارد


آمادگی کشور سوئیس برای انتقال تجارب صنعت گردشگری به ایران / صنایع‌دستی کردستان زمینه برندسازی جهانی را دارد

کاردار اول سفارت سوئیس ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و انتقال تجربیات صنعت گردشگری کشور خود با ایران گفت: گردشگری یکی از بهترین مسیرها برای افزایش شناخت مردم کشورها از یکدیگر است .

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسنندج، "کیم زیست لر" روز عصر امروز در جریان بازدید از کاخ‌ موزه خسروآباد، موزه باستان‌شناسی و موزه مردم‌شناسی خانه کرد سنندج ضمن ابراز خرسندی از حضور در کردستان اظهار داشت: این استان یکی از مناطق زیبای گردشگری کشور ایران است که اماکن تاریخی و طبیعی فراوان و باارزشی دارد.

معاون سفارت سوئیس با اشاره به جاذبه‌های گردشگری استان کردستان افزود: این استان با وجود ظرفیت‌های متنوع طبیعی و آثار باستانی فراوان، تمام مشخصه‌های جذب گردشگر خارجی را دارد.

وی با تاکید بر قابلیت استان کردستان در عرصه صنایع‌دستی، گفت: این استان نسبت به داشته‌هایش، توانایی برندسازی صنایع‌دستی در جهان را دارد.

"کیم زیست لر"، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و انتقال تجربیات صنعت گردشگری کشور خود با ایران عنوان کرد: گردشگری یکی از بهترین مسیرها برای افزایش شناخت مردم کشورها از یکدیگر است و کردستان و استان‌های مختلف کشور ایران می‌توانند جذابیت‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی و هنری خود را به جهانیان معرفی کنند.

کردستان مقصد گردشگری کشور می‌شود

یعقوب گویلیان؛ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان نیز در این بازدید با بیان اینکه توانمندی‌های بالقوه‌ای در غرب کشور و به‌ویژه کردستان وجود دارد، اظهار کرد: تلاش‌مان این است که توانمندی‌های بالقوه این استان به بالفعل و از منطقه عبور گردشگری به مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

به گفته وی، موقعیت ممتاز این استان و قرار گرفتن آن در نقطه مرزی کشور تاثیر بسیار مهمی در معرفی ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی کردستان به گردشگران داخلی و خارجی دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، با اشاره به ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامان در مردادماه سال گذشته به‌عنوان بیست‌ و‌ ششمین میراث‌ جهانی ایران، ابراز داشت: این‌منطقه بکر از جمله مباحث و افتخارات بخش میراث‌فرهنگی و گردشگری کشور بود که با همکاری دولت و مردم ثبت جهانی شد.

وی افزود: اورامان دربردارنده قدمت تاریخی با پیشینه کهن و ارزش‌های منحصر‌به‌فرد طبیعی و فرهنگی بسیاری است.

گویلیان، با بیان اینکه صنایع‌دستی کردستان نیز در سطح ملی و بین‌المللی شناخته شده و قابل عرضه است، گفت: صنایع‌دستی کردستان با جذابیت و زیبایی خاص از دیرباز زبانزد خاص‌و‌عام بوده و توانسته به‌عنوان یکی از تولیدات مهم هنرمندان این منطقه در توسعه صنعت توریسم و مبادلات فرهنگی نقش به‌سزایی ایفا کند.

وی ادامه داد: انتخاب مریوان به‌عنوان شهر جهانی کلاش، فرصت مناسبی برای رشد و بالندگی این هنر و معرفی هنرمندان این عرصه به جهانیان ایجاد کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان بیان کرد: امیدواریم با همکاری دوجانبه بتوانیم این منطقه را به مقصدی برای ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف گردشگری تبدیل کنیم.

انتهای پیام/486/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon