بررسی علل تصادفات جادهای اصفهان/ بیشترین تصادف در کدام محورهای استان است؟
رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: واژگونی و برخورد تک وسیلهای به عنوان بیشترین نوع تصادفات شناخته میشود و به ترتیب سهم ۳۳ درصدی و ۲۶ درصدی را در این استان به خود اختصاص داده است.
سرهنگ اصغر زارع در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان با اشاره به بیشترین نوع تصادفات در جادهها اظهار داشت: واژگونی و برخورد تک وسیلهای به عنوان بیشترین نوع تصادفات شناخته میشود و به ترتیب سهم 33 درصدی و 26 درصدی را به خود اختصاص داده، همچنین با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که تصادف جرحی نیز دارای سهم 37 درصدی تصادفات در جادههای استان است و بیش از نیمی از جانباختگان هم از سرنشینان خودرو بودند.
وی ادامه داد: بیشترین تصادفات فوتی و جرحی به ترتیب در آزادهراه کاشان، آزادگان، محور دامنه به الیگودرز، سمیرم به یاسوج و کمربندی نجفآباد رخ داده و لازم است رانندگانی که قصد سفر در این محورها را دارند توجه بیشتری به توصیههای پلیس داشته باشند.
رئیس پلیس راه استان اصفهان پیرامون بیشترین علت تصادفات جادهای تصریح کرد: در وقوع تصادفات جادهای علل متعددی از جمله عدم توجه به جلو با 44 درصد، عدم رعایت حق تقدم با 12درصد، عدم توانایی راننده در کنترل وسیلهنقلیه ناشی از تخطی از سرعت مجاز و مطمئنه با 16 درصد، انحراف به چپ با پنج درصد، تجاوز به چپ با دو درصد و تغییر ناگهانی مسیر نیز با پنج درصد سهیم هستند.
وی افزود: اصفهان ارتباط دهنده چندین استان کشور است و روزانه ترددهای زیادی در جادههای این استان انجام میشود، در این راستا از رانندگان در خواست میشود که پس از هر دو ساعت رانندگی 10 تا 15 دقیقه توقف و پس از استراحت و رفع خستگی به ادامه مسیر بپردازند. لازم به ذکر است که در وقوع تصادفات جادهای خودروهای سبک 65 درصد، کامیون و کشنده 8 درصد، موتورسیکلتها 10 درصد و اتوبوسهای مسافربری یک درصد مقصر بودهاند.
زارع درباره زمان وقوع تصادفات بیان کرد: بیشترین زمان وقوع تصادفات از ساعت 20 تا 24 و روزهای جمعه و پنجشنبه بوده و امید است رانندگانی که قصد سفر در ایام تابستان را دارند ضمن جدی گرفتن توصیههای پلیس، از عجله و شتاب نیز پرهیز کرده و در نظر داشته باشند که بیشتر جادههای استان اصفهان کویری بوده و به مراتب خواب آلودگی به دنبال دارند و لازم است راننده استراحت کافی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین علتی که باعث جان باختن سرنشینان خودروها میشود ناشی از ورود ضربه به سر و در نهایت ضربه مغزی شدن سرنشینان بوده، توصیه ما به سرنشینان و رانندگان این است که در زمان تردد با وسایل نقلیه از کمربندایمنی استفاده کنند و در صورت همراه داشتن سرنشین، سرنشینان خود را نیز به استفاده از کمربندایمنی ملزم کنند.
انتهای پیام/167/ن