وضعیت نمازخانهها و مجتمعهای بینراهی استان کردستان مناسب نیست
مدیر ستاد اقامه نماز کردستان خواستار بهبود وضعیت نمازخانه و مجتمعهای بینراهی، پمپبنزینها و تفرجگاهها در این استان شد و گفت: در حاضر به لحاظ امکانات خدماتی و بهداشتی این اماکن وضعیت مناسبی ندارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، اکبر عظیمی عصر امروز در کارگروه بررسی وضعیت نمازخانههای محورهای مواصلاتی استان کردستانه که در این شهر برگزار شد، تنظیف وضوخانه و نمازخانهها را طوری که در شان و درخور نماز و نمازگزاران باشد، مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: نظارت بر مجتمعها و نمازخانههای بینراهی با جدیت پیگیری میشود.
مدیر ستاد اقامه نماز کردستان، با بیان اینکه مردم این استان همواره از لحاظ میزبانی شهره خاص و عام بوده و مهماننوازی و تکریم مسافران، از مهمترین ویژگیهای بارز ما ایرانیان بهویژه مردم کردستان بهشمار میرود گفت: زمانی که مهمان وارد استان میشود میطلبد زمینه و امکانات لازم برای خدماتدهی بهویژه اقامه نماز مهیا باشد.
وی تصریح کرد: بهبود وضعیت نمازخانه مجتمعهای بینراهی، پمپبنزینها و تفرجگاهها در استان باید هرچه سریعتر و قبل از آغاز سفرهای تابستانی در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.
عظیمی، یادآور شد: تمام نهادها و دستگاهها با مشارکت یکدیگر تلاش کنند تا مردم در مسافرتهای خود به استان در وقت نماز با آسودگی خاطر در نمازخانههای بینراهی برونشهری و درونشهری به اقامه نماز بپردازند.
یعقوب گولیان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان، نیز با اشاره به اینکه کردستان همواره استانی گردشگرپذیر است، اظهار کرد: باید در پیک سفرهای تابستانی تمام دستگاههای ذیربط نسبت به رفع مشکلات نمازخانههای بینراهی و سرویسهای بهداشتی اقدام عاجل کنند.
وی با بیان اینکه اماکن عمومی از جمله نمازخانههای بینراهی بهنوعی نشاندهنده سطح فرهنگ استان برای پذیرایی از مسافران است، گفت: ساماندهی این حوزه با توجه به اهمیت موضوع، باید بهصورت ویژه مدنظر قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی کردستان تامین امکانات رفاهی و خدماتی موردنیاز مسافران و گردشگران ورودی به استان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد:خوشبختانه در ماههای گذشته با همکاری و مشارکت مردم، تعداد نمازخانههای بینراهی کردستان افزایش یافته و امیدواریم این روند روبه رشد ادامه پیدا کند.
انتهای پیام/486/ن