حجتالاسلام قاضیعسکر: امکانات رفاهی برای زائران و گردشگران در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) فراهم شود
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: علاوه بر زائران داخلی، زائران زیادی از کشورهای خارجی نیز در طول سال به حرم مطهر سیدالکریم (ع) مشرف میشوند که باید امکانات رفاهی برای زائران و گردشگران فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری ، حجت الاسلام سیدعلی قاضیعسکر عصر امروز در جمع اعضای کارگروه رسانه شورای اسلامی شهرستان ری با تأکید بر اجرای طرح جامع توسعه حرم اظهار داشت: بر اساس طرحها و برنامههای پیش رو در محدوده حرم اقدامات عمرانی بیشماری باید صورت گیرد لذا در جلسه با رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توافقاتی در این زمینه انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر گنبد آستان حضرت عبدالعظیم (ع) نیاز به تعمیر دارد و در سایر صحنهها نیز اقدامات عمرانی نیمه تمام باید تکمیل شود و نیز ساخت شبستانهایی با سقف بلند و به سبک حرم حضرت معصومه(س) باید اجرایی و همچنین پارکینگ طبقاتی در اطراف حرم مورد نیاز است و سایر کارهای عمرانی که با مشارکت بنیاد مسکن انجام میشود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با تأکید بر استفاده از نظرات کارشناسان گفت: برخی کارهای شهرستان مربوط به حوزه فرمانداری و شهرداری است که حرم نمیتواند انجام دهد اما میتوانیم هماهنگیهای لازم را برای اجرای سریعتر و بهتر امور انجام دهیم.
قاضیعسکر با اشاره به ظرفیتهای مذهبی و تاریخی شهرری تصریح کرد: یکی از ظرفیتهای مهم شهرری زائرپذیر بودن است که علاوه بر زائران داخلی، زائران زیادی از کشورهای خارجی نیز در طول سال به حرم مطهر سیدالکریم مشرف میشوند لذا باید امکانات رفاهی برای زائران و گردشگران فراهم شود.
وی با تأکید براینکه باید به زائران غذای حضرتی بدهیم ادامه داد: دارالضیافه حرم به شخصی اجاره داده شده است که حدود چهار ماه دیگر قراردادش به پایان میرسد و نباید غذافروشی کنیم؛ هیأتهای عزاداری و زائران نیاز دارند که از غذای حضرتی استفاده کنند لذا باید باب نذورات را برای این منظور تقویت کنیم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه دارالشفا آستان وضعیت خوبی دارد گفت: سه هزار مترمربع زمین در ضلع شرقی حرم برای ساخت بیمارستان در نظر گرفته شده که باید این مساحت تا پنج هزار مترمربع افزایش یابد تا بیمارستان احداث شود که در این راستا وزیر بهداشت نیز برای همکاری، قول مساعد داده همچنین برنامه ریزی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان نیز انجام شده است.
قاضیعسکر در رابطه با اثر باستانی قلعه گبری که هم اکنون مورد استفاده آستان است تاکید کرد: قلعه گبری یکی از آثار تاریخی است که باید زودتر آن را تخلیه کنیم تا این میراث باستانی به یک موزه فاخر تبدیل شود که در این راستا با شهرداری هماهنگ شده است تا لوازم موجود در قلعه گبری به سولههای پیش بینی شده منتقل شوند که این کار حدود چند ماه زمان میبرد.
وی با اشاره به ستارگان مدفون در ری،گ عنوان کرد: مشاهیری همچون ابوالفتوح رازی، شیخ کلینی، شیخ صدوق، ستارخان، شیخ محمد خیابانی، طیب، تختی، رجبعلی خیاط و غیره در شهرستان ری مدفون هستند که نیاز به روایتگری دارد همچنین باید شرایط را برای بازدید گروههای مختلف ازجمله دانشجویان فراهم کنیم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه باید از ظرفیت خادمان افتخاری که بعضا دارای مدارک تحصیلی و تخصصهای مختلفی هستند استفاده کنیم افزود: پذیرش خادمان افتخاری در حرم ضوابط سختی دارد که باید تغییر کند و برخورد ملاطفت آمیز با زائر محور اصلی رفتار خادمان باشد.
قاضیعسکر با بیان اینکه محورهایی که حضرت آقا در حکم بنده عنوان کردهاند، در دستور کار داریم ادامه داد: ساختار حرم قدیمی است، در شیوه مدیریت باید مدل کوچک و چابک باشد همچنین باید مجمع خیرین راه بیندازیم و کارها را از طریق مجمع پیش ببریم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم اعیاد مذهبی نیز همچون عزاداریها باید برجسته شود تصریح کرد: از ظرفیتهای هیئات مذهبی همچنین از مداحان و سخنرانانی که با شعرهای آموزنده و اخلاقی امیدآفرینی می کنند، باید استفاده کنیم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در پایان با اشاره به اینکه 80 درصد از ساخت ضریح مطهر انجام شده شده است، تصریح کرد: اتاق عقد حرم نیز باید نوسازی شود و توسعه پیدا کند و در راستای ازدواج آسان هزینهای از زوجها دریافت نشود.
انتهای پیام/ن