الگوهای اسلامی و الزامات حجاب برای جوانان تبیین شود

الگوهای اسلامی و الزامات حجاب برای جوانان تبیین شود

استاندار کردستان بر ضرورت تشدید نظارت بر رعایت حجاب و عفاف در دستگاه‌های اجرایی استان تاکید کرد و گفت: باید الگوهای اخلاقی و اسلامی و الزامات حجاب و عفاف برای جوانان بازگو و تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا عصر امروز در جلسه قرارگاه ححاب و عفاف که با حضور مسئولان در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: حضور در این‌گونه جلسات اجر و پاداش داشته و اگر تنها نگاه اداری داشته باشیم، امیدی به خروجی نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اکنون در جایگاهی هستیم که باید مصوبات را اجرایی کنیم، گفت: با نگاه مهربانانه جامعه را به رعایت امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف دعوت کنیم.

استاندار کردستان با ابراز تاسف از اینکه رسانه‌ها علی‌رغم‌ سختی کار همواره در این حوزه متهم هستند، تصریح کرد: اگر رسانه‌ها این‌ حوزه را رها کنند، جامعه به سمت دیگری هدایت خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی از مردم در قبال درخواست رعایت ححاب و عفاف، خواستار جلوگیری از اختلاس و گرانی هستند‌، افزود: کار رسانه کار سختی است و اگر ریشه‌ از ابتدا درست ساخته نشده باشد، اصلاح آن دشوار است.

زارعی‌کوشا با اذعان به اینکه در نظام آموزشی نقص داریم، عنوان کرد: اگر در بعد نظام آموزشی بتوانیم به آموزش و پرورش کمک کنیم، بسیاری از مشکلات کنونی برطرف خواهد شد. 

وی با بیان اینکه تاثیرگذاری جوانان از فضای مساجد و دوستانشان بیشتر از فضای مدرسه است، اظهار کرد: برای رعایت حجاب و عفاف، فضای اداری نیاز به رصد و پایش داشته و باید ابتدا از خود شروع کنیم.

استاندار کردستان بر ضرورت تشدید نظارت بر رعایت حجاب و عفاف در ادارات استان تاکید و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مسئولان زیرمجموعه خود را رصد و نظارت کنند.

زارعی‌کوشا با اشاره به اینکه تهاجم فرهنگی از یک سو و کم‌کاری مسئولان نیز از سوی دیگر باعث ضعف‌هایی در این حوزه شده است، عنوان کرد: جوانان هیچ دشمنی با دین نداشته، بلکه باید تنها الگوهای اخلاقی و اسلامی و الزامات حجاب و عفاف برای آنان بازگو و تبیین شود.

32 متولی در حوزه حجاب و عفاف

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان، در همین جلسه،  با اشاره به اینکه براساس مصوبه شورای عالی فرهنگ عمومی 32 دستگاه متولی حوزه حجاب و عفاف را برعهده دارد، اظهار داشت: در دولتی خدمت می‌کنیم که پرچم اخلاق و معنویت را در دست گرفته و باید همه توان خودمان را در این زمینه به‌کار گیریم.

محمود الله‌مرادی با بیان اینکه متاسفانه در دولت گذشته مصوبات این حوزه به جایی نرسید، گفت: دشمنان تمام تلاش خود را برای ضربه‌رساندن به کشور به کار گرفته و طبیعی است دشمن در هر جا که تیرمان به هدف بخورد، داد و فریاد سر می‌دهد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان از تشکیل قرارگاه 21 در کشور و استان خبر دا د و تصریح کرد: 21تیر روز حجاب و عفاف نام‌گذاری شده است، در این قرارگاه هر دستگاه وظایف و مسئولیتی بر عهده داشته و باید مسئولان در راستای انجام وظایف ابلاغی تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه در این قرارگاه 11بند بر عهده ستاد امر به معروف گذاشته شده که بند نخست آن حجاب و عفاف است، افزود: تمام تلاشمان این است که مشکل بدحجابی تا 21تیرماه در ادارات کردستان برطرف شود.

الله‌مرادی با ذکر اینکه بیش 90درصد از زنان کارمند ادارات استان کردستان حجاب و عفاف را رعایت می‌کنند، عنوان کرد: حجاب تنها مختص زنان نیست بلکه آقایان‌ نیز باید این تمر مهم را رعایت کنند، بنابراین هر دستگاهی باید زیرمجموعه خود را توجیه کرده و اشکالات را رفع کند.

وی از بازرسی و نظارت محسوس و غیرمحسوس در ادارات استان کردستان خبر داد و یادآور شد: امیداوریم تا 21تیرماه دیگر مشکل حجاب در ادارات، بانک‌ها و دانشگاه‌های کردستان وجود نداشته  باشد و در همین راستا تاکید بر اقناع فکری، تذکر لسانی و ارشاد است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان بیان کرد: هیچ نهادی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر دنبال چرایی عدم رعایت حجاب کارمند هیچ دستگاهی نرفته و باید مسئول آن سازمان پاسخ‌گو باشد.

الله‌مرادی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی بر اساس قانون موظف به برخورد با بدحجابی در جامعه است، یادآور شد: مدیران دستگاهی که پاسخ‌گو نباشند طبق قانون با آنان برخورد خواهد شد.

عوامل تضعیف فرهنگ حجاب و پوشش در کردستان شناسایی می‌شود

فرانک رستگارنسب، سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان نیز در این جلسه با اشاره به دگرگونی در ساختار فرهنگی و اجتماعی جوامع اظهار داشت: این دگرگونی در سبک زندگی و با نوع  پوشش مردم نیز در ارتباط است. 

وی با بیان اینکه حجاب و عفاف علاوه بر کارکردهای فردی از کارکرد اجتماعی نیز برخوردار است، گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه امنیت و بهبود وضعیت روانی و اجتماعی در جامعه خواهد شد.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ‌کردستان از تلاش برای آسیب‌شناسی و شناسایی عوامل برانگیزاننده و بازدارنده گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه خبر داد و تصریح کرد: داشتن حجاب و پوشش مناسب، نشانه هویت فرد مسلمان است و باید زن و مردم در کنار هم این امر را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه 32 سازمان در مقوله حجاب و عفاف مسئولیت بر عهده دارند، تصریح کرد: مسئولان ادارات کردستان جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی، ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی در پرتو حجاب و عفاف راهکار و برنامه‌ریزی مستمر داشته باشند.

رستگارنسب با بیان اینکه با همراهی سایر دستگاه‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی، اقدام‌ات مناسبی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دستور کار قرار خواهد گرفت، عنوان کرد: مسئولان فرهنگی و مدیران سازمان‌های متولی، رسانه‌ها، دستگاه‌های تربیتی و ارشادی ضمن حمایت، مقوله عفاف و حجاب را به جامعه بشناسانند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ‌کردستان ترویج حجاب در جامعه را نیازمند کار فرهنگی دانست و یادآور شد: متأسفانه امروزه در خیابان، پارک و اماکن عمومی و گردشگری شاهد پوشش نامناسب از سوی برخی از مردان و زنان هستیم، اگر می‌خواهیم در پوشش جامعه، شان و منزلت ایران اسلامی حفظ شود بایستی در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

اخیراً قرارگاه 21 تیر با محوریت ترویج حجاب و عفاف در کشور تشکیل شده که در استان نیز 32 دستگاه مسئولیت این حوزه را داشته، اما می‌طلبد که علاوه‌بر تلاش مسئولان، خود مردم نیط به ویژه قشر جوان برای ایجاد یک جامعه سالم در این زمینه همراهی لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/481/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon