آبرسانی سیار در روستاهای استان خراسان جنوبی ۲ برابر شد

آبرسانی سیار در روستاهای استان خراسان جنوبی 2 برابر شد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: سرانه آبرسانی سیار به روستاهای استان با ۱۰۰ لیتر در روز برای هر خانوار به دو برابر دو سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، حسین امامی امروز در نشست خبری اظهار داشت: هفت تانکر در سال گذشته به شبکه آبرسانی ملحق شد و امسال نیز چهار تانکر جدید به شبکه آبرسانی سیار ملحق می‌شود که سرانه آبرسانی سیار به روستاهای استان با 100 لیتر در روز برای هر خانوار به 2 برابر در 2 سال گذشته افزایش یافته است.

امامی با اشاره به سرمایه‌گذاری این مجموعه در بخش تجهیزات مدیریت بحران افزود: در سال جاری ماشین‌آلاتی از جمله جرثقیل، لجن‌کش، واترجت و بیل مکانیکی برای این مجموعه با اعتبار 20 میلیارد تومان خریداری شده است.

وی بیان کرد: سال گذشته از محل کمک‌های نهادهای انقلابی از جمله بنیاد علوی، ستاد اجرایی حضرت امام(ره)، بنیاد ابراهیمی و هلال احمر  20 میلیارد تومان در طرح آبرسانی روستایی استان هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از افزایش سرانه ساخت مخزن ذخیره آب برای شهرهای استان خبر داد و گفت: ساخت 30 هزار مترمکعب مخزن در دستورکار قرار گرفته که 9 هزار مترمکعب آب به بهره‌برداری رسید و مابقی در دست اجرا است، همچنین عملیات جابه‌جایی 10 حلقه چاه برای رفع مشکل کم آبی شهرهای استان در دست اجراست.

وی به اقدامات این شرکت برای آبرسانی پایدار به روستاهای خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: برای تامین آب پایدار به روستاها با محوریت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) عملیات اجرایی 23 مجتمع آبرسانی استان در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی ادامه داد: سال گذشته از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی 202 میلیارد تومان به خراسان جنوبی اختصاص یافت که در مجموع  از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی آبرسانی به 80 روستای استان در دستور کار قرار دارد.

امامی بیان کرد: آبرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار را در قالب متمم با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) طی 2 سال آینده به اتمام خواهیم رساند.

مدیرعامل آبفای خراسان جنوبی با بیان اینکه هدر رفت آب در بخش شهری استان 31.8 و در بخش روستایی 37.6 درصد است اظهار داشت: خراسان جنوبی با محدودیت ذاتی آب مواجه است و باید با مدیریت مصرف آب اقدامات این مجموعه را تکمیل کنیم تا دغدغه تامین آب پایدار مرتفع شود.

در حال حاضر پنج پیمانکار در 10 جبهه کاری در طرح فاضلاب فردوس مشغول فعالیت هستند که به صورت ماهانه 2 کیلومتر اجرای شبکه انجام و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری 30 کیلومتر اجرای شبکه در شهر فردوس انجام شود که برابر حجم عملیات اجرایی 10 سال گذشته خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از پیشرفت 83 درصدی شبکه فاضلاب شهر سربیشه خبر داد و افزود: عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود طی 18 ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

اظهار داشت: در حال حاضر مطالبات پیمانکاران 2 میلیارد تومان است که این مبلغ مربوط به سال‌های گذشته است و از یک سال و نیم قبل تاکنون مطالباتی نداریم چرا که آبرسانی به روستاها به وسیله تانکرهای خود شرکت انجام می‌شود.

وی با اشاره به کم آبی مجتمع فخرود شهرستان درمیان گفت: چاه‌های این مجتمع دچار کم آبی شده که برای تامین منابع آب، یک چاه طی هفته‌های گذشته حفر شده که به محض تجهیز و تامین برق این چاه مشکل کم آبی و قطعی آب مجتمع فخرود و روستاهای منطقه برطرف می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با تاکید براینکه مهمترین چالش ما در بخش روستایی مصرف آب برای فضای سبز، صنایع کوچک و دامداری‌ها و مرغداری‌ها است اضافه کرد: برداشت بیش از اندازه آب در این بخش‌ها شبکه‎های آبرسانی ما را دچار چالش می‌کند که درخواست ما از مردم این است همراهی لازم با این شرکت را داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از اجرای طرح هوشمندسازی تاسیسات آبرسانی استان با اعتبار چهار میلیارد و 500 میلیون تومان خبرداد و گفت: در زمینه هوشمندسازی کنتورهای برداشت آب هم با شرکت‌های دانش بیان رایزنی‌های خوبی داشته‌ایم اما با توجه به تعداد بالای کنتورهای برداشت آب، این اقدام کاری زمان‌بر و پرهزینه است.

امامی با بیان اینکه مراسم هفته صرفه‌جویی در مصرف آب برگزار شد افزود: امسال در این زمینه 100 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که تلاش ما این است در گام نخست هدررفت آب استان را به میانگین کشوری برسانیم.

وی بیان کرد: سال گذشته 120 کیلومتر از شبکه‌های فرسوده استان با اعتبار 50 میلیارد تومان اصلاح و بازسازی شد و در سفر دوم رئیس جمهور به استان تلاش ما این خواهد بود که بازسازی شبکه‌های فرسوده مورد توجه ویژه قرار گیرد.

امامی اظهار داشت: در شهر قاین نیز برای اجرای پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب با مجتمع فولاد به نتایج مثبتی رسیده‌ایم و به‌زودی با سرمایه‌گذاری فولاد در این طرح اجرایی می‌شود همچنین در شهر خوسف موفق به اخذ ماده 23 شدیم که امیدواریم در سال جاری شاهد آغاز این پروژه باشیم.

انتهای پیام /254/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon