۵ هزار واحد اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل تا پایان سال احیا می‌شوند

5 هزار واحد اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل تا پایان سال احیا می‌شوند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: ۵ هزار واحد اقتصادی نیمه فعال و تعطیل در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، بازرگانی، اصناف و واحد‌های روستایی کشور تا پایان سال احیا می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سید امیر حسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در نشست مسئولین بسیج صنعت و معدن برای احیای واحد‌های اقتصادی غیر فعال و نیمه فعال کشور اظهار داشت: 53 هزار واحد اقتصادی نیمه فعال و تعطیل در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، بازرگانی، اصناف و ... تا کنون شناسایی شده است و پیش بینی می‌شود تعداد این واحدها به 100 هزار هم برسد.

مدنی با اشاره به اینکه بر اساس بررسی های انجام شده قابل پیش بینی است که حدود 20 الی 30 درصد از این شرکت‌ها قابلیت احیا داشته باشند گفت: با توجه به اینکه تولیدات برخی از این واحد ها دیگر نیاز روز کشور نیست احیا آنها منطقی نخواهد بود زیرا دوباره تعطیل می شوند به همین منظور برخی از این واحدها به جای احیا باید تجمیع، واگذاری و تغییر شغل و کاربری شوند.

نماینده معاون اول در نهضت احیای واحدهای اقتصادی ادامه داد: برای سال جاری مقرر شده است که 5 هزار واحد از این واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل احیا شوند که هزار واحد از این تعداد، توسط بسیج صنعت و معدن انجام می‌شود و تا یک ماه گذشته نیز موفق به احیا 150 واحد اقتصادی شده اند. 

وی تصریح کرد: 4 هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل اقتصادی دیگر نیز، توسط بنیاد برکت ستاد اجرای فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد علوی و صندوق کارآفرینی امید، انجمن مشاوران مدیریت ایران انجام خواهد شد.

مدنی گفت: برای احیا واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود و هر دستگاهی مدل خود را خواهد داشت.

وی اظهار داشت: تورهای احیا واحدهای اقتصادی راکد و نیمه فعال نیز ایجاد شده است تا افراد به صورت میدانی مشکلات این واحد ها را مشاهده نموده و در سامانه ای با نام نهضت احیا، فرایند اقدامات انجام شده و اطلاعات این واحدها ثبت گردد.

نماینده معاون اول در نهضت احیای واحدهای اقتصادی ادامه داد: تفاهم نامه ای با وزارت علوم نیز داریم تا واحد های تعطیل و نیمه تعطیل در قالب پارک های احیا، احیا شوند و حتی در این پارک ها دفاتر خواهند داشت و خدمات و تسهیلات مختلفی مانند ارائه مشاوره های عملی و بسته های حمایتی را دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: تا کنون 219 مشکل برای این واحد اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل احصا شده است که در حال رفع این مشکلات و موانع پیش روی واحد های تولیدی هستیم.

*1500 میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در احیای واحدهای اقتصادی پرداخت می‌شود

مدنی گفت: از طریق صندوق های سرمایه گذاری هزارو 500 میلیارد تومان در اختیار نهضت احیای واحدهای اقتصادی قرار می گیرد که از طریق صندوق کار آفرینی امید این منابع اعطا می‌شود.

نماینده معاون اول در نهضت احیای واحدهای اقتصادی ادامه داد: همچنین تسهیلات 18 درصدی به واحد های تولیدی راکد و نیمه فعال پرداخت می شود اما به دنبال کاهش درصد سود این تسهیلات بانکی هستیم.

وی اظهار داشت: نهضت احیا به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت های مردمی جهت تامین مالی می باشد که در این راستا تا کنون 2 مجموعه به مبلغ در حدود 65 میلیارد ریال از روش تامین مالی جمعی، سرمایه گذاری و احیا شده است که امید است تا دو هفته آینده 10 مجموعه دیگر از این روش تامین مالی گردد.

انتهای پیام/

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon