۶ بازارچه در مرزهای مشترک ایران و پاکستان مستقر میشود
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به توافقات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با طرف پاکستانی مقرر شده ۶ بازارچه خردهفروشی در مرزهای دو کشور مستقر شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، «حسین مدرس خیابانی» در جریان سفر به شهرستانهای پیشین و سرباز اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای فوقالعاده سیستان و بلوچستان مرز است چرا که ما حدود یک هزار و 600 کیلومتر مرز خاکی و آبی با کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان داریم و این مرزها ظرفیت بیبدیلی برای استان فراهم کرده اما تاکنون به نحو مطلوب از آن استفاده نکردهایم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به توافقات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با طرف پاکستانی مقرر شده 6 بازارچه خردهفروشی در مرزهای دو کشور مستقر شود. بازارچههای خردهفروشی از اهمیت فوقالعادهای برخوردار هستند، چرا که تأمینکننده معاش مردم مرزنشین به شمار میروند بنابراین برای ایجاد اشتغال ساکنان مرزها اولویت نخست ما نیز به شمار میآید.
وی عنوان کرد: طرف پاکستانی بازارچههای خود را تکمیل کرده و به عنوان یک مطالبه جدی خواستار تکمیل هر چه سریعتر بازارچههای ما هستند تا روند تجارت با سرعت بیشتری انجام شود. تا پایان تیرماه امسال فاز نخست بازارچه مرزی "پیشین" بهرهبرداری خواهد شد و برای ما نیز اهمیت فراوانی دارد تا زودتر این بازارچه راهاندازی شود. همچنین مقرر شده هیچ محدودیتی برای تبادل کالای تجاری نداشته باشیم و هر آنچه مرز پیشین قابلیت دارد بین دو کشور در قالب تجارت سالم رد و بدل شود.
مدرس خیابانی افزود: از آنجا که این بازارچه با یک نگاه کلان و ملی قرار است مشکلات کشور را برطرف کند، صرفاً به کالاهای محلی و کالاهای عمومی اکتفا نمیکنیم و باید مرز پیشین را به عنوان مرزی برای تبادل کالاهای صنعتی در نظر بگیریم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان میتواند دروازه توسعه کشور به سمت مرزهای شرقی باشد و علاوه بر واردات کالاهای صنعتی و ماشینآلات تخصصی، میتوانیم کالاهای خود را به سمت شرق صادر کنیم. امیدواریم با راهاندازی بازارچه مرزی پیشین و در یک دوره 6 ماهه سیمای شهر پیشین تغییر کند.
انتهای پیام/393/ح/؛