ارتقای دانش حقوقی صنوف در پیشگیری از وقوع جرم تأثیر مستقیم دارد
رئیسکل دادگستری استان یزد، پیشگیری از وقوع جرم را وظیفه قوه قضاییه برشمرد و اظهار داشت: ارتباط هدفمند اصناف با دستگاه قضایی و ایجاد زمینههایی برای ارتقای دانش حقوقی آنان در پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی تأثیر دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، غلامعلی دهشیری صبح امروز در نشست با اصناف، بازاریان و کسبه که به مناسبت هفته قوه قضائیه و روز ملی اصناف تشکیل شده بود، اظهار داشت: دستگاه قضایی استان در راستای تعامل خوب با اصناف و بازاریان یک مشاور حقوقی در قالب ارشاد و معاضدت قضایی جهت مشاوره حقوقی رایگان در اتاق اصناف مستقر تا پاسخگوی سئوالات حقوقی و قضایی اصناف استان باشد.
وی به بهرهگیری از تشکلهای شبه قضایی جهت حل و فصل برخی اختلافات خرد بین صنفی تأکید کرد و گفت: کانون داوری استان آمادگی جهت استقرار یک موسسه در اتاق اصناف استان را دارد.
این مقام قضایی با بیان اینکه قطعاً نظارت اصناف بر خود اصناف بهترین نوع نظارت است، افزود: نتیجه سالمسازی در حوزه اصناف، به خود مردم برمیگردد و ضرورت دارد در این زمینه تلاش مضاعف صورت گیرد.
وی نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی را خواستار شد و بیان کرد: هر فردی برای انجام هر گونه فعالیت صنفی نیازمند اخذ پروانه است لذا باید از فعالیت افراد بدون پروانه در صنوف جلوگیری و مدیریت کرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد لزوم ساماندهی بنگاههای مشاور املاک را یادآور شد و گفت: نابسامانیهای مدیریتی در صنف بنگاههای مشاور املاک در رشد برخی از مشکلات در حوزه زمین و مسکن و اجاره بها اثر داشته است.
دهشیری آموزش را حلقه مفقوده در بنگاههای مشاور املاک و خودرو ذکر کرد و گفت: هر چه تسلط متولیان بنگاههای مشاور املاک و خودرو بر قوانین و مقررات مرتبط با معاملات بالاتر باشد ضریب مشکلات بعدی آحاد جامعه در بستن قرار داد و یا معامله و تولید پرونده و تحمیل هزینه بر مردم پایینتر میآید.
وی استفاده از اتباع بیگانه در برخی از صنوف به ویژه صنوف بهداشتی و اغذیه فروشی را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد و گفت: با توجه به حساسیت این موضوع و ضرورت صیانت از سلامت آحاد جامعه، باید به بحث بهکارگیری اتباع بیگانه در صنوف با جدیت وارد شد و برخورد قانونی کرد.
انتهای پیام/781/ح