۲۰ معدن در استان گیلان به مزایده گذاشته شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه ۲۰ معدن در استان به مزایده گذاشته شد، گفت: با آمدن معادن به مدار تولید با یک برنامهریزی صحیح سعی کردیم سعی معادن را حفظ کرده و تأمین مصالح را انجام دهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، تیمور پورحیدری شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 40 درصد تولید ناخالص داخلی گیلان در حوزه صنعت و معدن است اظهار داشت: گیلان در حوزه زیرساخت صادراتی در این زمینه از جمله استانهای ضعیف است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: برنامهریزیهای جدی برای توسعه صادرات انجام گرفته و تیمی از سازمان توسعه تجارت ایران هفته گذشته برای بررسی مطالعه زیرساختهای صادراتی گیلان دعوت کردیم تا سهم صادراتی استان به ظرفیت مطلوبی برسد.
پورحیدری با بیان اینکه در حوزه دانشبنیان رویکرد ما تولید محصولات دانشبنیان صادراتمحور است افزود: برای صادرکنندگان مشوقهایی در نظر گرفته شده اما آنان میتوانند بازارهای رقابتی خوبی در اوراسیا و کشورهای حاشیه خزر برای خود ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 700 واحد صنعتی در استان فعال است، بیش از 500 واحد با ظرفیت پایین تولید میکنند و 90 واحد تحت تملک بانکها هستند خاطرنشان کرد: تلاش داریم موانع تولیدکنندگان استان را برطرف کرده و سرمایه در گردش آنان را تأمین کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از احیای 68 واحد تولیدی تا پایان سال خبر داد و گفت: مشکلات 20 واحد امسال احصاء و تا پایان سال به چرخه تولید باز می گردند اما هدفگذاری ما این است که تا پایان سال 68 واحد راکد احیاء و به چرخه تولید برگردد.
پورحیدری با اشاره به فعالیت در حوزه معادن در گیلان ابراز داشت: 52 معدن فعال در گیلان وجود دارد و بیش از 20 معدن نیز به مزایده گذاشته شده است؛ با آمدن معادن به مدار تولید با یک برنامهریزی صحیح سعی کردیم سعی معادن را حفظ کرده و تأمین مصالح را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه برای افزایش سهم سرمایهگذاری در استان برنامههای مستمری در حال انجام است تصریح کرد: هیچ موانعی برای سرمایهگذاری در استان گیلان وجود ندارد و همه دستگاهها آمادگی پذیرش سرمایهگذاران را دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه گیلان در حوزه مردمیسازی یارانهها یکی از استانهای پیشتاز بود افزود: در استان گیلان پیش از آغاز طرح، برنامهریزیهای خوبی برای تأمین کالای اساسی انجام شد و 29 هزار بازرسی بدین منظور در استان انجام گرفت.
پورحیدری به میزان تخلفات شکل گرفته در این حوزه در استان گیلان اشاره کرد و اظهار داشت: 3 هزار و 750 پرونده تخلف به ارزش ریالی 48 میلیارد تومان برای تخلفات این حوزه و در آغاز عملیاتی شدن طرح مردمیسازی یارانهها در استان گیلان شکل گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه در گذشته ضعیف و ناملموس بود خاطرنشان کرد: در این راستا سعی کردیم این ارتباط را تنگاتنگ کرده و با تمام شرکت دانشبنیان مذاکره کردیم تا همه شرکتهایی که ظرفیت دانشبنیان شدن را دارند دانشبنیان شوند.
رئیس سازمان صمت گیلان درباره نقش اصناف در صنعت گفت: در گیلان 25 هزار صدور پروانه تا سال گذشته در بخش اصناف انجام و 300 هزار اشتغال حوزه اصناف در گیلان ایجاد شد؛ اصناف گیلان میتوانند سهم خوبی در حوزه سرمایهگذاری داشته باشند.
پورحیدری با اشاره به برنامههای ادارهکل به مناسبت هفته اصناف و صنعت و معدن افزود: به مناسبت این هفته 40 نفر از صاحبان صنایع استان را به دیدار رییس جمهور میبریم؛ دیدار با صاحبان صنایع و بازدید از واحدهای تولیدی و بررسی مشکلات آنان از برنامههای صمت به مناسبت هفته اصناف و صنعت و معدن بود.
انتهای پیام/614/