تشکیل ۹۲۰ پرونده قاچاق در کردستان/ تخلفات در خرده‌فروشی‌هاست

تشکیل 920 پرونده قاچاق در کردستان/ تخلفات در خرده‌فروشی‌هاست

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از تشکیل ۹۲۰پرونده قاچاق در استان خبر داد و گفت: متاسفانه علی‌رغم فعالیت دستگاه‌های نظارتی، نظارتی بر بازار وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سید نجیم حسینی پیش‌ازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه حدود دو ماه از توزیع عادلانه کردن یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی گذشته و باعث آزاد شدن نرخ برخی از اقلام شد، اظهار داشت: یک هفته قبل از توزیع عادلانه یارانه‌ها شاهد عدم توزیع موادی همچون روغن و ماکارونی بودیم که این ناشی از ضعف اطلاعاتی متولیان این حوزه در استان نشات می‌گیرد.

وی با بیان اینکه کالایی که از انباری خارج می‌شود باید با استفاده از سامانه جامع انبارها مشخص شود که در کدام انبار تخلیه می‌شود، گفت: عدم نظارت بر این مهم باعث شده تا شاهد مشکلاتی در عرضه مواد غذایی در بازار باشیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان خاطرنشان کرد: درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده بر روی کالاهای تولید شده می‌تواند در نتیجه به نفع مصرف کننده و در نهایت مردم باشد.

وی با اذعان به اینکه متاسفانه امروز در خرده‌فروشی‌ها شاهد تخلفات هستیم، افزود: کار تعزیرات حکومتی فقط صدور و اجرای حکم برای متخلفان بوده و وظیفه نظارت نداریم.

حسینی با اشاره به اینکه در حال حاضر مجازات متخلفان صنفی نسبت به گذشته پنج برابر افزایش داشته است، تصریح کرد: بانظر کارشناسان نصب بنر و پلمپ واحد صنفی نیز در دستور کار قرار دارد و این در حالی است که در پانزده روز گذشته 122 مورد نصب بنر و پلمپ برای صنف‌های مختلف در سطح استان نصب شده است.

وی ادامه داد: مصرف کنندگان باید بدانند که بازار رها شده نیست تا هرکسی هرگونه که می‌خواهد نسبت به افزایش قیمت خود اقدام کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان مدعی شد: علی رغم فعالیت دستگاه‌های نظارتی و متولی، متاسفانه فرمانده‌ای واحد برای بحث نظارت بر بازار وجود ندارد.

وی افزود: در طول سال جاری تا کنون چهار طرح نظارت بر بازار سال نو، طرح ضیافت ماه مبارک رمضان، طرح مردمی کردن یارانه‌ها و طرح افزایش میزان جرائم در سطح استان به تبعیت از کشور اجرا شده است.

حسینی با ذکر اینکه حدود پنج هزار و 933واحد در سطح استان در سال‌جاری بازرسی شده است، اعلام کرد: در همین مدت تا کنون 920 پرونده در حوزه قاچاق تشکیل و برای 902واحد تشکیل پرونده شده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال‌جاری تاکنون 13میلیارد تومان کل جرائم وصولی بوده است، گفت: دلیل حساسیت بر خرده فروشی‌ها این است که تعداد بازرسان در استان بسیار کم بوده و برای پیشبرد اهداف خود به یاری مردم نیازمندیم.

مدقرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با بیان اینکه تمامی تولید‌کنندگان موظف‌ند قیمت اجناس خود را به قیمت 31اردیبهشت ماه بازگردانده و قیمت خود را در سامانه 124 ثبت کنند، یادآور شد: 20هزار کالا تا کنون در این سامانه ثبت شده و باید 20هزار کالای دیگر نیز در این سامانه ثبت شود.

انتهای پیام/487/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon