جلیل رسولی: رئیس موزه هنرهای معاصر قلب من را شکست
استاد پیشکسوت خوشنویسی با انتقاد از مشکلات فعالان عرصه خوشنویسی از عدم برگزاری نمایشگاه خود در موزه هنرهای معاصر گلایه کرد و گفت: من ۶۰ سال است که با مضامین فاخر در حال خوشنویسی هستم و این نحوه برخورد موزه هنرهای معاصر با امثال من مناسب نیست.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ استاد جلیل رسولی چهره ماندگارهنرخوشنویسی ونقاشیخط، پس از یازده سال نمایشگاه خوشنویسی «درخت دوستی بنشان» را در ایران برپا میکند. این استاد پیشکسوت تازه ترین آثارخودرا در گالری گویا به نمایش می گذارد. در مرحله اول نمایشگاه، آثارخوشنویسی استاد رسولی ارائه خواهدشد. در دومین مرحله، درفصل پاییز آثار نقاشیخط استاد به نمایش در خواهد آمد. آثار مرحله اول در دهه نود نگاشته شده و برآیندی از آثار سنتی با نگاه نوین و امروزی، است. گالری گویا از تاریخ جمعه هفدهم تیرماه تا ششم مردادماه 1401 میزبان علاقه مندان خواهد بود.
استاد جلیل رسولی در نشست رسانهای این نمایشگاه گفت: قرار بود در ابتدا نمایشگاه «درخت دوستی بنشان» در موزه هنرهای معاصر برگزار شود اما من هرچه منتظر تماس و اعلام رئیس موزه شدم خبری به من ندادند،در صورتی که قرار بود خودشان با من تماس بگیرند. اما به هر حال این موضوع سبب خیر شد و حالا نمایشگاه من در یک بخش خصوصی برپا میشود.
وی درباره دلایل عدم برپایی نمایشگاه در موزه توضیح داد: شاید آنها تشخیص دادند که بهتر است یک نمایشگاه هنر مدرن و مفهومی را به نمایش بگذارند تا آثار خوشنویسی من را. البته قصد گلایه نداشتم و میخواستم در نشست خبری اعلام کنم دلیل نمایش آثار در این گالری نزدیکی آن به خانه من است اما سوالات خبرنگاران باعث شد بیشتر توضیح دهم. البته مدیر گالری گویا هم از دوستان من است و خوشحالم که آثار در اینجا به نمایش در میآید.
استاد رسولی که نام نوشت فیلم «محمد رسولالله» و بیت فردوسی بر اسکناس 50 هزار ریالی را به عهده داشته درباره پیشینه فعالیتهای خود تصریح کرد: من 60 سال است که با تمام رنجها و مشکلات خوشنویسی میکنم و در کشورهای متعدد خارجی نمایشگاه داشتم. داوری ارسیکا را برعهده داشتهام و معتقدم آنقدر که کشورهای عربی و ترکیه به هنر خوشنویسی و من احترام گذاشتهاند در داخل کشور این احترام را ندیدم.
وی افزود: هیچگاه به دنبال فروش آثار و کسب درآمد نبودم و آثارم بیشتر مبتنی بر اعتقاداتم است. من در جهان با هنرمندان متعددی برخورد داشتم از بی دین و بی مذهب تا شیعه و سنی، گاهی در این برخوردها پیش میآمد که به من میگفتند تا کی میخواهی حسن (ع) و حسین (ع) را بنویسی؟ من در پاسخ توضیح میدادم که به شدت به حضرت علی اعتقاد دارم و اصلا خوشنویس شدم که حسن (ع) و حسین (ع) را بنویسم.
استاد رسولی با اشاره به مشکلات فعالیت در حوزه خوشنویسی بیان کرد: متاسفانه هنرمند خوشنویس تا از دنیا نرود و یا به دلیل بیماری دیگر نتواند بنویسد آثارش ارزش لازم را پیدا نمیکند. این موضوع شاید برای افرادی مثل من خیلی مصداق نداشته باشد اما هنرمندان جوان با آن درگیر هستند. متاسفانه برخی بی اخلاقیها هم رایج شده و من در یک گالری اثر بیهویتی را به نام خودم دیدم و این موضوع چندباری پیش آمده است.
انتهای پیام/