اعتقاد چینیها بر وجود "دنیای پریان"!
اخیراً اکتشافات باستان شناسی جدیدی در "سیچوان" چین انجام شده که خبر از اعتقادات ماورایی و یک دنیای افسانهای در زمان مردم باستانی چین میدهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اخیراً اکتشافات باستانشناسی جدیدی در "سیچوان" چین انجام شده که خبر از اعتقادات ماورایی و یک دنیای افسانهای در زمان مردم باستانی چین میدهد.
یک مجسمه برنزی به شکل مار و با سر انسان، به همراه تعداد زیادی آثار باستانی دیگر از جمله یافتههای ساخته شده از برنز، یشم و طلا در سایت باستانیشناسی سیچوان در کشور چین کشف شد.
به گزارش لایوساینس؛ خبرگزاری "شینهوا" همچنین از اکتشاف یک جعبه برنزی که شامل محتویاتی از یشم، نقابهای طلا و نوعی محرابهای برنزی است، در این محوطه خبر داد.
یکی از سرپرست کاووشهای این سایت تاریخی درباره ویژگیهای آثارهای مکشوفه گفت: مجسمههای کشف شده بسیار پیچیده و خلاقانه هستند و به نوعی منعکسکننده دنیای پریانی هستند که در آن زمان توسط مردم چین ستایش میشد. این اکتشاف در حقیقت تمدن و غنای تاریخی چین و همچنین تصورات و باورهای گذشته مردم چین است.
در دهه 1980 در سایت تاریخی سیچوان دو گودال نیز به منظور انجام حفاریهای لازم و کشف آثار تاریخی مورد بررسی قرار گرفت؛ به دنبال آن و در سال 2020 به همین منظور 6 گودال دیگر نیز در این مجموعه مورد کاوش قرار گرفت.
در نهایت باستانشناسان توانستند در مجموع تعداد 13 هزار اثر باستانی را در محوطه مذکور کشف کنند که گمان میرود قدمت این آثار به 3000 تا 4500 سال پیش برمیگردد.
"چن شن" متصدی ارشد موزه سلطنتی "آنتاریو" تورنتو درباره که درباره سایت تاریخی سیچوان تحقیقات گستردهای را به عمل آورده است در این باره گفت: تا به این امروز در محوطه ذکر شده و در گودالهای کاوش شده هیچ گونه اثری از بقایای انسانی مشاهده نشده است که با استناد به این موضوع میتوان به این نتیجه رسید که آثار کشف شده در گودالها به عنوان بخشی از مراسم خاکسپاری دفن نشده بودند؛ بلکه گمان میرود که هدف از حفر گودالها و جانمایی آثار تاریخی در درون آن منتسب به برگزاری آیینهای مذهبی در این مکان بوده است.
همچنین چن شن درباره اکتشافات اخیر بیان کرده است: در برخی از آثار کشف شده نشانههای از شکستن و یا سوزاندن عمدی آثار باستانی مشاهده میشود و از آنجایی که آثار ارزشمندی مانند یشم و ابریشم شکسته و یا سوخته شده، این موضوع بیانگر آن بوده که تخریبهای صورت گرفته به صورت تصادفی و ناخواسته حادث نشده، بلکه به صورت عمداً انجامگرفته است.
علاوه بر آن بسیاری از کارشناسان معتقدند که تخریبهای صورت گرفته در آثارهای کشف شده و دفن آنها به عنوان بخشی از مراسم آیینی مذهبی بوده که در گذشته توسط مردم آن منطقه و یا رهبران اجتماعی، سیاسی و یا معنوی انجامگرفته است.
انتهای پیام/