بانوان استان مرکزی با همسر و دختر شهید کاوه دیدار کردند/ خانواده شهدا پرچمداران عفاف و حجاب فاطمی در جامعه
مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور با بیان اینکه بانوان استان مرکزی با همسر و دختر شهید کاوه دیدار کردند، خانواده شهدا را پرچمداران عفاف و حجاب فاطمی در جامعه دانست.
سردار داوود غیاثیراد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراراک، با اشاره به دیدار جمعی از بانوان استان مرکزی با خانواده شهید کاوه اظهار داشت: جمعی از بانوان استان مرکزی به همراه بنده با حضور در منزل شهید سردار سرلشکر محمود کاوه در استان خراسان فرمانده لشکر ویژه شهدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت این سردار بزرگ از همسر و دختر شهید تقدیر و لوح ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح و لوح سردار سرلشکر مصطفی ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین را به همسر و دختر شهید تقدیم کردند.
وی افزود: تعدادی از بانوان استان مرکزی از شهرستان خمین، محلات و اراک که در همایش حمایت از جانبازان شیمیایی شرکت کرده بودند، در منزل سردار سرلشکر محمود کاوه شهیدی که شاگرد مقام معظم رهبری بود و درباره او مقام معظم رهبری فرمودند محمود کاوه شاگرد من بود و با شهادت خود استاد ما شد، گرد آمدند.
مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور ادامه داد: دختر و خواهر شهید کاوه در سخنانی به نقش و اهمیت فعالیتهای فرهنگی بانوان اشاره کردند و از این اقدام شایسته بانوان استان مرکزی تقدیر کردند.
غیاثیراد تصریح کرد: همسر شهید کاوه بر این موضوع تاکید کردند که خانوادههای شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران باید فعالیتهای فرهنگی خود را برای اجرای جهاد تبیین مقام معظم رهبری گسترش دهند که در مشهد مقدس این فعالیتها در بین هزار و 800 نفر از خانواده شهدا و جانبازان ساماندهی کردیم.
وی عنوان کرد: هدف از سرکشی از خانواده شهدا زنده کردن یاد و خاطره ایثارگریها، شهادت، حماسهها، رزمندگی، فتوت، غیرت و جوانمردی شهیدان است همچنین ابلاغ مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح، مسئولان وزارت دفاع و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح و مسئولان لشکری، کشوری، مدیران و فرماندهان مبنی بر اینکه نشر و حفظ ارزشهای دفاع مقدس با زنده نگه داشتن یاد شهیدان است و بنا به فرموده مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور ادامه داد: از سوی دیگر سرکشی از خانواده شهدا زنده کردن حماسه مقاومت و ایثار است و شهدا همانند ستاره میمانند که راه را نشان میدهند بنابراین هر چه پاسداشت، نکوداشت، بزرگداشت و عزت و عظمت به این مسیر فرهنگ ایثار و شهادت دهیم در حقیقت الگوسازی برای جوانان دیروز و امروز و برای جامعه فرهنگی، نظامیان، فرهنگیان، دانشآموزان و دانشجویان است.
غیاثیراد عنوان کرد: در تمام اقشار بزرگ و کوچک، مرد و زن، پیر و جوان، دانشآموز و دانشجو، اصناف و بازاریان، ترک، کرد، لر، بلوچ، عرب و عجم و زرتشتی و مسیحی هر کدام به این میهن، اسلام و راه و مکتب امامین انقلاب، شهیدانی تقدیم کردند که میتوانند برای نسل بعدی و دهه نودیها الگو، اسوه و نمونه باشند.
وی بیان کرد: نشر آثار شهدا، یاد و خاطره آنها و ویژگیهای فردی، اجتماعی، خانوادگی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی آنها میتواند وسیلهای برای درس در دانشگاهها و مدارس باشد و برای دانشمندان دانشمندی همانند چمران میتواند الگو و نمونه باشد که به عنوان وزیر دفاع وزارتخانه خود را در جبههها ایجاد و به سبب جنگ در خوزستان زندگی کرد و برای وزرا نیز وزیری همانند شهید تندگویان الگو باشد.
مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور با اشاره به شخصیت سرلشکرشهید کاوه گفت: شهید کاوه شهید استان خراسان و فرمانده لشکر این استان بود که باید با توجه به اینکه استان خراسان مرکز تردد بالای اعراب، اروپاییان، آفریقاییها و غیره برای زیارت امام رضا(ع) است، کتاب زندگینامه شهید کاوه به زبانهای مختلف بینالمللی از جمله زبان عربی، کردی و غیره ترجمه و در اختیار زائران قرار گیرد.
غیاثیراد خاطرنشان کرد: در سراسر کشور شهید کاوه به عنوان فرمانده لشکر ویژه شهدا نیروهای رزمندهای داشت که از همدان تا استان مرکزی و از استان مرکزی تا سمنان، زنجان و قزوین فرمانده شهید کاوه بوده و از همه این استانها برای لشکر ویژه شهدا نیرو رفته و اکنون رزمندگان یاد و خاطره شهید کاوه را زنده نگه میدارند بنابراین شهید کاوه یک شهید ملی و بینالمللی است.
انتهای پیام/713/ی