۶۰ هزار هکتار از جنگلهای زاگرس دچار آفت حشره جوانهخوار و برگخوار درختان بلوط شدند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۰ هزار هکتار از درختان بلوط استان دچار آفت حشره جوانهخوار و برگخوار درختان بلوط شدند که برای مبارزه و محلولپاشی درختان به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید احمدزاده ظهر امروز در نشست ستاد فرماندهی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با حضور سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اظهار داشت: 60 هزار هکتار از درختان بلوط استان دچار آفت حشره جوانهخوار و برگخوار درختان بلوط شدند که برای مبارزه و محلولپاشی درختان به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تاکنون 40 میلیارد تومان این مبلغ تامین شده که محلولپاشی توسط تیمهای تخصصی و بسیجیان آموزش دیده انجام شود.
احمدزاده با بیان اینکه بیشترین درگیری با این آفات در منطقه باشت است، گفت: علاوه بر مبارزه با این آفات باید درختان جدید جایگزین شود که از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور میخواهم از همین امروز به فکر تامین اعتبار برای کاشت درختان جدید باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تحقیقات دانشگاهی در زمینه منابع طبیعی خروجیمحور باشد، افزود: تحقیق و آموزش مهم است اما از دانشگاه در زمینه منابع طبیعی خروجی میخواهیم.
وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد سرپرست سازمان جنگلها در زمینه احداث سد برای نجات منابع طبیعی این استان گفت: با احداث سد موافقم سالانه 11.2 میلیارد مترمکعب بارش باران داریم که 8.5 میلیارد مکعب آن از استان خارج میشود و تنها 400 میلیون مترمکعب عاید کهگیلویه و بویراحمد میشود.
احمدزاده با اشاره به اهمیت احداث سد آبریز گفت: متاسفانه عدهای خارج از این استان با مخالفت با احداث این سد آب در آسیاب دشمن میریزند و تلاش میکنند سد احداث نشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اینکه دستگاههای متولی اعلام کردند از پایانههای دانشجویی حوزه منابع طبیعی حمایت میکنند از راهاندازی مرکز تحقیقات بلوط در استان خبر داد و یادآور شد: راهاندازی این مرکز در جلسه روز گذشته با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی مصوب شد.
انتهای پیام/