دیدار اصحاب رسانه با خانواده شهید نواب صفوی

دیدار اصحاب رسانه با خانواده شهید نواب صفوی

خبرگزاری تسنیم: همزمان با ایام الله دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از اهالی مطبوعات و اصحاب رسانه صبح امروز چهارشنبه ۱۶ بهمن با خانواده معظم شهید نواب صفوی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، همزمان با ایام الله دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از اهالی مطبوعات و اصحاب رسانه صبح امروز چهارشنبه 16 بهمن ماه 92 با خانواده معظم با خانواده معظم شهید نواب صفوی دیدار کردند. در این دیدار مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاظم انبارلویی سردبیر روزنامه رسالت، فرشاد عالی مدیر اطلاع رسانی روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین و جمعی از خبرنگاران رسانه‌های مکتوب و تصویری حضور داشتند. از خانواده شهید نواب صفوی نیز فاطمه نواب صفوی دختر شهید، حجت الاسلام سید نواب فاضل رضوانی پسرخوانده شهید نواب صفوی و ماجد موسی داماد فلسطینی فاطمه نواب صفوی حضور داشتند.

خبرنگاران ضمن مصاحبه با اعضای خانواده شهید سید مجتبی نواب صفوی از مبارزین پیشتاز انقلابی که به دست رژیم منحوس پهلوی به شهادت رسید در مورد ارتباط مبارزین انقلابی سال 57 و شکل گیری حلقه مبارزاتی نیز سوالاتی کردند. در پایان این دیدار صمیمانه از خانواده این شهید انقلابی والامقام تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

اهالی رسانه در ماه‌های گذشته با خانواده معظم شهیدان احمدی روشن، طهرانی‌مقدم، سبیل اخلاقی، علم‌الهدی، دست‌باز، سید طاهره هاشمی، زوریک مرادیان و نوریک باباخانی دیدار کردند.

سید مجتبی تهرانی معروف به نواب صفوی، در سال 1303 شمسی در خانواده‌ای روحانی و اصیل در خانه محقری در خانی آباد تهران قدم به عرصه وجود گذاشت. شهید پس از ورود به نجف اشرف، بدون کوچکترین درنگی به فراگیری مقدمات پرداخت و روابط تنگاتنگی با علمای دلسوز و بیدار و مبارز از جمله صاحب کتاب جهانی و کم نظیر الغدیر، آیت الله علامه امینی قدس سره برقرار کرد. آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب درباره شهید می‌فرمایند: "باید گفت که اولین جرقه های انگیزش انقلابی اسلامی به وسیله نواب در من به وجود آمد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد." وی موجودیت فداییان اسلام را طی یک اعلامیه رسمی با جمله هوالعزیز اعلام کرد و اعدام کسروی را پیگیری نمود نواب صفوی به تدریج با جاذبه خود، جوانانی چون شهید سید حسین امامی را جذب کرد.

بعد از سال 1327، که جنبش ملی شدن صنعت نفت به اوج خود رسید و فعالیت گروه‌های مخالف رژیم علنی شد و اقلیت موجود در مجلس مانع تصویب قرار داد «گس گلشاییان» شد. رژیم استبدادی شاه برای این که حتی اقلیت مخالفی نیز وارد مجلس نشود، توسط «هژیر» دست به تقلب در انتخابات زد و به بهانه ترور شاه و دست داشتن آیت‌الله کاشانی در این ترور، ایشان را بازداشت و به لبنان تبعید کرد. فداییان اسلام «هژیر» را اعدام انقلابی کردند و با نامزد کردن آیت الله کاشانی و مصدق، گروه اقلیت دوباره به مجلس راه یافت. اعدام انقلابی رزم آرا نخست وزیر رژیم پهلوی و دست نشانده انگلستان جزو فعالیت‌های فدائیان اسلام بود. قتل رزم آرا در دل رژیم چنان وحشتی انداخت که دولت بعدی نتوانست با ملی شدن صنعت نفت مخالفتی کند و مجبور به استعفا شد. فداییان اسلام از راه تشکیل جلسات تفسیر قرآن و اسلام شناسی بر اساس مکتب تشیع، به فعالیت خود ادامه می‌دادند. در اول آذر 1334، نواب و خلیل طهماسبی و عبدالحسین واحدی و جمعی دیگر از فداییان اسلام دستگیر شدند و در یک محاکمه فرمایشی نواب، سید محمد واحدی و مظفر ذوالقدر محکوم به اعدام و همگی در حالی که اذان می‌گفتند، تیرباران شدند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon