اجرای طرح‌های توسعه بندر دیر برای افزایش صادرات به قطر/ ۴ اسکله جدید در دست ساخت است

اجرای طرح‌های توسعه بندر دیر برای افزایش صادرات به قطر/ 4 اسکله جدید در دست ساخت است

فرماندار شهرستان دیر از راه‌اندازی دستگاه ایکس‌ری در پایانه اسکله بندر دیر برای تسریع در صادرات به قطر خبر داد و گفت: در این راستا، ساخت چهار اسکله با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در بندر دیر در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبندر دیر،توسعه صادرات و تسریع در خدمات‌رسانی به فعالان اقتصادی در عرصه صادرات یکی از اولویت‌هاى مسئولان استان بوشهر در بنادر از جمله بندر دیر است.

بندر دیرکه با بنادر قطر فاصله اندکی دارد به‌عنوان مهمترین بندر در کشور برای صادرات به این کشور تعیین و معرفی شده که توسعه زیرساخت‌های بندری مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

شهرستان دیر با تبدیل شدن به دروازه مراودات تجاری کشورهای ایران و قطر دریچه امید جهت ارتقا زیرساخت‌های شهرستان دیر را برای مردم این شهرستان باز کرده است.

مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 قطر این روزها به سبب همسایگی با بندر دیر فرصت‌های مطلوبی را برای این بندر به وجود آورده است؛ فرصت‌هایی که اگر زیر‌ساخت‌های موردنیاز آن در شهرستان دیر مهیا شود، بستر پیشرفت چشمگیر این شهرستان را در حوزه اشتغال، اقتصاد و گردشگری به دنبال خواهد داشت.

در روزهای اخیر در راستای هماهنگی‌های لازم برای حضور گردشگران در روز‌های مسابقات جام جهانی قطر، نشست هماهنگی بازی‌های جام جهانی قطر با حضور وزیران امور خارجه و ورزش و جوانان، رئیس کمیته ملی المپیک و استاندار بوشهر برگزار شد.

عبدالله محمد الخنجی رئیس سازمان توسعه و مدیریت بنادر قطر در سفر خود به ایران اظهار داشت: بنادر دیر و بوشهر دروازه اصلی تجارت بین قطر و ایران هستند و از آنجا که 99 درصد مراودات تجاری این دو کشور از طریق بندر دیر و بوشهر انجام می‌شود، این بنادر برای ما اهمیت بالایی دارند.

فرماندار دیر نیز در گفت‌وگو با تسنیم بیان کرد: شهرستان دیر به سبب داشتن کمترین فاصله با کشور قطر، بیشترین صادرات را با این کشور دارد و به همین سبب قطری‌ها امتیازات ویژه‌ای برای افزایش بهره‌وری دوجانبه ایران و قطر از این بندر در نظر گرفته‌اند.

یونس باربرز با تاکید بر اینکه شهرستان دیر، دروازه ارتباط با کشور قطر است افزود: یکی از نیازهای زیرساختی بندر دیر، احداث سالن اجتماعات در این بندر برای میزبانی مراسم و برگزاری همایش‌ها است.

وی با اشاره به دو بند از قرارداد ایران و قطر که مرتبط با شهرستان دیر است بیان کرد: با توجه به افزایش چشمگیر سطح زیرساختی اداره بنادر و دریانوردی و نصب یک دستگاه ایکس ری، کشور قطر موظف شده است تا یک دستگاه ایکس ری دیگر در این بندر مستقر و زمینه سفر لنج‌های تجاری و باری به قطر و واردات یک‌چهارم محموله‌های صادر شده را تسهیل کند.

باربرز با اشاره به خواهرخواندگی‌ بندر دیر و بندر الرویس قطر تصریح کرد: قطر به سبب تقویت زیرساخت‌های تجاری خود با ایران اجرا پروژه تونل 160 مایلی را آغاز کرده که برای اتمام آن زمان یک‌ساله پیش‌بینی شده است.

فرماندار دیر ادامه داد: با مراودات تجاری که شهرستان دیر با کشور قطر به‌صورت جدی دنبال می‌کند امید بر رفع موانع زیرساختی این شهرستان و ایجاد بهره‌وری برای کشور داریم.

وی از راه‌اندازی دستگاه ایکس‌ری در پایانه اسکله بندر دیر برای تسریع در صادرات به قطر خبر داد و گفت: در این راستا، ساخت 4 اسکله با اعتبار 140 میلیارد تومان در بندر دیر در حال اجرا است.

به گزارش تسنیم، مردم شهرستان دیر از دیرباز از طریق دریا در قالب صیادی، لنجداری و معاملات تجاری امرار معاش کرده و از ظرفیت دریا برای برآوردن نیازهای روزانه خود استفاده می‌کنند اما زیرساخت‌های این شهرستان با وجود ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری مختلف، نابسامان است اما امید است با تقویت ارتباط تجاری قطر و ایران، رونق حوزه اقتصادی این شهرستان بیش از پیش شاهد باشیم.

انتهای پیام/190/ن

 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon