دریافت خدمات گردشگری ایران از مبدأ برای مسافران عرب با یک اپلیکیشن


دریافت خدمات گردشگری ایران از مبدأ برای مسافران عرب با یک اپلیکیشن

یک فعال حوزه استارت‌آپی از عرضه پلت‌فرمی که مشکل رزرو مسافران عرب زبان از مبدأ را مرتفع کرده است خبر داد و گفت: این اپلیکیشن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات یعنی عدم درج قیمت و مشخص نبودن هزینه خدمات ایران برای گردشگران خارجی را حل کرده است.

یاسر الخیرو در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص کارکردهای دو اپلیکیشن طراحی شده با هدف جذب گردشگران عرب‌زبان از تولید پلت‌فرمی که مشکل رزرو مسافران خارجی از مبدأ را مرتفع کرده است خبر داد و از نبود توجه و حمایت ویژه به تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان در این راستا انتقاد کرد و آن را مانعی جدی برای توسعه پایدار گردشگری دانست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو اپلیکیشن جهت ارائه خدمات به گردشگران خارجی در بازار عرضه کرده‌ایم، گفت: اولین اپلیکیشن تولیدی ما، "ایران گاید" است که در حقیقت این پلت‌فرم با تکیه بر محتوایی بسیار خوبی که در طراحی آن استفاده شده است، سعی در شناساندن جاذبه‌های متنوع ایران به گردشگران عرب‌زبان به صورت کاملاً رایگان دارد.

این فعال حوزه گردشگری ادامه داد: در حقیقت این اپلیکیشن با اطلاعات جامعی که از مقاصد گردشگری ایران در اختیار مسافران می‌گذارد، موجب ترغیب و تشویق آنان جهت انجام سفر به ایران می‌شود.

وی با اشاره این موضوع که امروزه به دلیل تحمیل تحریم‌های ظالمانه ارتباطات بانکی و تبادلات مالی ایران با سایر کشورها قطع است، بیان کرد : همین موضوع باعث شده است گردشگران خارجی که قصد انجام سفر به ایران را دارند امکان رزرو هتل و سایر خدمات گردشگری از مبدأ و یا کشور خود را نداشته باشند که این موضوع تا حدی موجب دلزدگی و عدم اعتماد مسافران خارجی نسبت به چگونگی دریافت خدمات ایران شده است.

الخیرو در ادامه صحبت‌های خود توضیح داد: در همین راستا و به منظور سهولت انجام سفر و ایجاد اعتمادسازی برای گردشگران خارجی جهت ورود به ایران، اپلیکیشنی تحت عنوان "تومان‌کش" طراحی و روانه بازار کردیم که به نوعی مشکل تشریح شده را برای مسافران خارجی مرتفع کرده است.

وی با بیان اینکه در این اپلیکیشن با طراحی ساز و کاری به نوعی اثر تحریم‌ها در فرآیند رزرواسیون گردشگران خارجی را دور زده‌ایم، تصریح کرد: در حقیقت این اپلیکیشن امکانی را برای مسافران عرب‌زبان اعم از گردشگران سلامت، زیارتی، سیاحتی و ... فراهم می‌کند که قبل از ورود به ایران ضمن اطلاع کامل از نرخ خدمات گردشگری اعم از هتل، حمل‌و‌نقل، خدمات پزشکی و ... امکان انجام رزرو و پرداخت توسط ایشان از مبدأ میسر شود.

به گفته این فعال حوزه گردشگری، گردشگر خارجی با این شیوه دیگر با یکی از بزرگ‌ترین مشکلات یعنی عدم درج قیمت و مشخص نبودن هزینه خدمات مواجه نخواهند شد؛ چرا که ما از طریق این نرم‌افزار، قیمت‌های واقعی را به آنها ارائه می‌دهیم.

الخیرو همچنین اظهار کرد: این اپلیکیشن همچنین با معرفی مقاصد و جاذبه‌های گردشگری در اطراف مقصد رزرو شده امکانی را برای گردشگر عرب‌زبان فراهم می‌کند که خود را محصور و محدود به مقصد رزرو شده نکند و از مقاصد توریستی در اطراف خود نیز بهره‌مند شود.

این فعال حوزه استارت‌آپی با اشاره به اینکه این پلت‌فرم از حدود دی ماه سال 1398 وارد بازار شده و به عرصه خدمات می‌پردازد، عنوان کرد: در حال حاضر تمرکز این اپلیکیشن بر روی بازارهای هدف گردشگری ایران از جمله عراق، لبنان، کویت و عمان است، هرچند امکان استفاده آن برای دیگر کشورهای عرب نیز فراهم است. این اپلیکیشن که به زبان عربی طراحی و در آن تولید محتوا شده است، مرکز پشتیبانی هم دارد که به زبان عربی آماده ارائه هرگونه مشاوره و راهنمایی به گردشگران عرب‌زبان است.

این فعال حوزه گردشگری اضافه کرد: "تومان‌کش" هم‌اکنون به اتکای 8 سرویس مختلف که با همکاری 12 شرکت طراحی و پشتیبانی شده است، سعی در برطرف کردن نیازهای کامل یک گردشگر در داخل ایران دارد تا گردشگر خارجی دچار هیچ مشکلی برای پرداخت‌های خود در داخل کشور نشود.

موانع موجود در سر راه توسعه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان

الخیرو با بیان اینکه متأسفانه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور از حمایت‌های مالی و حقوقی خوبی برخوردار نیستند، افزود: از آنجایی که فعالین این حوزه در حقیقت با تکیه بر تخصص و تجارب علمی خود به دنبال خنثی‌سازی اثرات ناشی از تحریم‌ها بر روی اقتصاد کشور هستند که در نهایت منجر به رشد و نمو اقتصاد کشور می‌شود، اما همواره مورد بی‌مهری و کم‌توجهی و بعضاً سنگ‌اندازی نهادهای مسئول قرار می‌گیرند.

این فعال حوزه استارت‌آپی یکی از مصادیق عدم توجه کافی به این حوزه را الزام پرداخت مالیات توسط استارت‌آپ‌ها از همان ابتدای شروع کار دانست و یادآور شد: از آنجایی که شرکت‌های استارت‌آپی از زمان شروع کار خود مدت زمانی حدود دو سال در حالت ضررده هستند، امکان پرداخت مالیات در این شرایط دشوار بوده و بعضاً موجب انصراف برخی از شرکت‌ها از کار می‌شود.

وی با اشاره به سیاست‌گذاری متقن و صحیح کشورهای پیشرو در امر گردشگری، اذعان کرد: این موضوع در حالی است که به عنوان نمونه در کشورهای حاشیه خلیج فارس با علم به این موضوع که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند تأثیر فوق‌العاده‌ای در اقتصاد صنعت گردشگری داشته باشند، ضمن ارائه خدمات و معافیت‌های مالیاتی در چند سال ابتدایی شروع کار، بستری مناسب برای رشد و ارتقای سطح کیفی و کمی این شرکت‌ها فراهم کرده‌اند.

این فعال حوزه گردشگری همچنین فرآیند صدور و دریافت مجوزهای لازم برای تأسیس و ادامه کار استارت‌آپ‌ها را زمان‌بر و پیچیده دانست و خاطرنشان کرد: هرچند در دولت جدید اصلاحاتی جهت تسهیل در صدور مجوز فعالیت این شرکت‌ها تصویب و ابلاغ شده است، اما تاکنون تغییرات اعلامی در بسیاری از بخش‌ها به سمت عملیاتی شدن حرکت نکرده و همچنان همان رویه مألوف گذشته خود را دارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon