دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان: حجاب ابزاری برای حراست از شخصیت زن است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با اشاره به اینکه حجاب ابزاری برای حراست از شخصیت زن گفت: امروز تهدید در زمینه قشر زنان و دختران بیشتر از همه است به نحوی که دشمن میخواهد زن را به عنوان یک کالا در جامعه عرضه کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسنندج، محمود اللهمرادی ظهر امروز در همایش منطقهای رایحه (گرامیداشت هفته عفاف و حجاب) که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: باید حرکتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب انجام شود که مبتنی بر خود باوری دینی و ارزشهای فرهنگی باشد.
وی افزود: باید کاری کنیم که مردم خودشان متوجه شوند که حجاب ابزاری برای حراست از شخصیت زن است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان تصریح کرد: اگر امروز برای حجاب و عفاف تبلیغ میشود بخاطر این است که دشمنان ایران اسلامی در همه جنبهها شکست خوردهاند و دنبال جنگ ترکیبی همه جانبه هستند.
وی با بیان اینکه از اهم جنبههای جنگ ترکیبی دشمن تفرقهافکنی در جامعه است، گفت: دشمن امروز برای هر قشری برنامه خاصی دارند.
اللهمرادی با ذکر اینکه امروز تهدید در زمینه قشر زنان و دختران بیشتر از همه است به نحوی که دشمن میخواهد زن را به عنوان یک کالا در جامعه عرضه کند، خاطرنشان کرد: امام(ره) ما را به جایگاه اصلی خودمان که در قالب همان چهار چوب انسانیت است، رساند.
وی با یادآوری اینکه کارمندان ادارات دولتی باید بدانند که کار امر به معرف ایجابی است نه سلبی، یادآور شد: تذکر لسانی، پیام مهربانی وظیفه همگانی شعار ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را رویکرد این ستاد در استان خواند و ابراز داشت: برای توسعه این فرهنگ در جامعه همه قشرهای مختلف مردم در کنار دستگاههای اجرایی کمک کنند.
رعایت حجاب نشانه سلامت روحی و روانی جامعه است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان همچنین در همین همایش با بیان اینکه حجاب یکی از ضروریترین واجبات الهی بوده و خاستگاه قرآنی و شرعی دارد، اظهار داشت: رعایت این فریضه الهی نشانه سلامت روحی و روانی جامعه و تابلوی نظام مقدس اسلامی است.
حجتالاسلام سید محمد سادات افزود: در کشور ما قوه عاقلهای که در مورد فرهنگ حجاب و عفاف تصمیمسازی و تصمیم گیری کند وجود ندارد و این فریضه الهی بسیار مظلوم واقع شده و نه تنها حامی جدی ندارد بلکه در پیکره دولت معارضان فراوانی دارد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان با طرح این سؤال که چگونه راجع به قوانین راهنمایی و رانندگی که یک قرارداد اجتماعی است سختگیری و همگان ملزم به رعایت آن هستند و یا نسبت به ماسک زدن در ورود به ادارات به خاطر ویروس کرونا پافشاری میشود، اما حجاب نه! تصریح کرد: ویروس بیعفتی و بیغیرتی به مراتب از ویروس کرونا خطرناکتر است و موجب انحطاط خانوادههای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی میشود.
وی ترویج بیبندوباری را سرلوحه برنامهها و توطئههای دشمنان اسلام در مواجهه با فرهنگ ایرانی-اسلامی دانست و گفت: به منظور گسترش این فریضه الهی نیازمند به یک عزم جدی و بسیج همگانی از جمله ایجاد یک مرکز تخصصی به منظور سیاستگذاری و تصمیمسازی در امر حجاب با نقش آفرینی بانوان به ویژه مبلغههای حوزههای علمیه خواهران باهدف پاسخگویی به شبهات مطرح در مقوله حجاب هستیم.
سادات جلوگیری از ورود زنان بدحجاب به ادارات و مراکز دولتی، تشویق بانوان محجبه و برپایی نشستهای تبیینی بر اساس منظومه فکری مقام معظم رهبری پیرامون مقوله حجاب و عفاف، برگزاری دورههای آموزشی و بصیرتی ویژه خانواده ها و اهتمام ویژه رسانه ملی و مراکز آموزشی از مقاطع دبستان تا دانشگاه را ضروری دانست.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان یادآور شد: تولید محتوای مناسب پیرامون اهمیت حجاب و آثار زیانبار ترک آن در متون آموزشی، برخورد قاطع با هنجارشکنان سلامت اجتماعی از سوی دستگاه قضایی و انتظامی و حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از دیگر ضروریات این حوزه در کردستان بوده که امیدواریم مورد توجه مسئولان متولی قرار گیرد.
حجاب برای زنان حسر نیست
مسئول بسیج جامعه زنان در سپاه بیتالمقدس استان کردستان نیز در همین همایش یاد شده، زمینه سازی برای گسترش عفاف و حجاب در استان را ضروری دانست و اظهار داشت: برخلاف تبلیغات دشمنان که حجاب را مایه حسر بانوان میدانند، حجاب برای زنان بیانگر آزادی است.
بتول سرکانی با بیان اینکه امروز دشمنان از همه ابزارها برای از بین بردن حجاب و عفاف بانوان استفاده میکنند، گفت: برای تبیین گام دوم انقلاب باید مسئله عفاف و حجاب به خوبی رسیدگی شود.
مسئول بسیج جامعه زنان در سپاه بیتالمقدس استان کردستان با اشاره به اهمیت حجاب و عفاف و راهکارهای ترویج آن در جامعه تصریح کرد: نیاز به پوشش و حجاب امری فطری و ذاتی است و هر انسان عاقل و آگاهی نیاز به پوشش را با فطرت خود درک میکند.
سرکانی بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی و ایجاد حساسیت در اقشار مختلف مردم نسبت به توسعه فرهنگ عفاف و حجاب تأکید کرد و افزود: تبیین دیدگاه اسلام و آموزههای دینی در خصوص ضرورت رعایت اصول حیا و عفت، پوشش و دستاوردهای مثبت رعایت آن در جامعه ضروری و مهم است.
سامان احمدی، معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه این همایش در راستای محور اساسی گام دوم انقلاب اسلامی که اخلاقیات است شکل گرفته است، اظهار کرد: فقط حجاب و عفاف مختص به زنان و جامعهای خاص نیست بلکه ترویج فرهنگ و عفاف وحجاب بر دوش مردان نیز قرار دارد.
فرهاد میمنتآبادی عضو شورای شهر سنندج و رئیس پنل جایگاه تاریخی و پیشینه حجاب و عفاف در فرهنگ اسلامی - ایرانی اظهار داشت: هدف عمده این پنل این بود که توجه ویژهای به مقام مادر در دوران حیات بشر باشد.
وی با بیان اینکه موقعیت راهبری زن در خانواده و جامعه تکلیف ویژهای را القا کرده که باید به این مهم توجه ویژهای شود، گفت: این مادر است که فنداسیون حضور یک شخص در جامعه را بنا میکند.
میمنتآبادی با ذکر اینکه امروز پوشش به یک ابزار تبدیل شده است، عنوان کرد: دشمنان دنبال ترویج بیعفتی و بیحیایی هستند، بنابراین باید خانوادهها بیش از پیش هوشیار باشند.
انتهای پیام/487/ی