استانداری از بانوان سرمایه‌گذار و کارآفرین کهگیلویه و بویراحمد حمایت می‌کند

استانداری از بانوان سرمایه‌گذار و کارآفرین کهگیلویه و بویراحمد حمایت می‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار حمایت همه‌جانبه از بانوان سرمایه‌گذار و کارآفرین شد و گفت: قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی به نحو مطلوب رعایت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدعلی احمدزاده ظهر امروز در نشست کارگروه بانوان و‌خانواده کهگیلویه و بویراحمد با حضور زینب اختری مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور اظهار داشت: بانوان متقاضی دریافت تسهیلات بانکی برای ایجاد طرح های تولیدی، اشتغال و کار آفرینی در بخش‌های مختلف مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه افزون بر 80 درصد بانوان استان محجبه و عفیف هستند و بانوی بی‌حجاب نداریم، عنوان کرد: قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی به نحو مطلوب رعایت می شود و متولی کار هم خود مدیران هستند.‌

احمدزاده با بیان اینکه، محیط شرافتمندانه برای فعالیت بانوان در فضای اداری ایجاد شود تا بدون دغدغه به کار و فعالیت بپردازند،گفت: ممکن است عده‌ای در هر زمینه‌ای هنجارشکنی کنند که طبق قانون با این افراد برخورد می شود.

وی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان و زنان تشکیل می‌دهند، ادامه داد: زنان در دوران انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش مهمی بر عهده داشتند و امروزه آنان در عرصه مهم تعلیم و تربیت و سلامت جامعه نقش ایفا می‌کنند لذا نباید اجازه دهیم این مسائل مهم مربوط به بانوان دچار حاشیه شود.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه زنان در برهه‌های مختلف انقلاب اسلامی بیشتر از مردان در میدان بودند، بیان کرد: از ظرفیت بانوان برای سازندگی و پیشرفت استان استقبال می‌کنیم و هر طرح و پروژه‌ای که در آن بانوان متولی هستند مورد حمایت قرار می‌گیرند.

احمدزاده با تاکید بر اینکه، خدمت به جامعه بانوان به خصوص بانوان مناطق محروم و دور افتاده سرلوحه کار باشد، خاطرنشان کرد: دیشموک دچار محرومیت‌های فراوانی است که باید مورد توجه قرار گیرد اما بحران انسانی و اجتماعی ندارد و نباید با طرح این موارد به این منطقه ظلم کنیم.

وی با بیان اینکه مردم این منطقه زندگی خوب و البته آرامی دارند، عنوان کرد: نه تنها دیشموک بلکه چاروسا، لوداب و سایر مناطق استان محروم و نیازمند توجه ویژه است.

احمدزاده در این نشست که مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم بود ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرکل سابق امور بانوان و خانواده استانداری گفت: از مدیرکل جدید می‌خواهم جهادی پای کار باشد و با ارتباط با نهادهای مردمی مربوط به بانوان زمینه رشد و پیشرفت این قشر را رقم بزند.

احمدزاده تصریح کرد: دولت طرح نهضت ملی مسکن را در دست اجرا دارد از طرفی بنیاد مستضعفان متعهد شده که در این استان 2 هزار واحد مسکن احداث کند.

به گفته استاندار، مجلس از طرح ساخت مسکن ویژه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام(ره) حمایت می‌کند که از مدیرکل جدید امور بانوان می‌خواهم لیست زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست را در اختیار ما قرار دهد تا برای ایجاد اشتغال و همچنین مسکن آنها برنامه‌ریزی شود.

گفتمان الگوی سوم زنان منطبق با اندیشه‌های اسلامی، راهبرد اصلی دفتر امور بانوان وزارت کشور

 مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور نیز در این نشست با بیان اینکه، نگاه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری به مسئله بانوان گفتمان الگوی سوم است گفت: حضرت امام(ره) زنان را پشتیبان و پیشرفت جامعه اسلامی می‌دانند.

زینب اختری با اشاره به سند تحول دولت مردمی گفت: از مجموعه 37 اولویت شناسایی شده دو مورد به حوزه بانوان و خانواده و فرزندآوری اختصاص داده شده است، ضمن اینکه در این سند چند چرخش تحول‌آفرین از جمله عدم مقایسه میان جایگزینی مردان و زنان طراحی شده است.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، اگر زنان در حرکت اجتماعی یک ملت نباشند آن حرکت موفق نخواهد شد، گفت: حرکت اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری حضور فیزیکی نیست بلکه یکی از این عرصه‌ها حوزه تربیتی است که می‌تواند کمک کننده مسائل کلان کشور باشد‌.

 اختری با اشاره به اینکه، حدود 41 میلیون نفر از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند بر استفاده از ظرفیت این قشر برای حل مسائلی از جمله سبک زندگی تاکید کرد و یاداور شد؛ آیا سبک زندگی فقط توسط سیاست‌گذاران قابل حل است و زنان نمی‌توانند در این زمینه کمک کنند؟

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور تصریح کرد: زنان می‌توانند در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فعال‌تر شوند و همان‌طور که با یک اصلاح الگوی مصرف می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند در اصلاح سبک زندگی هم می‌توانند نقش‌آفرین باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با ارائه راهکار توسط جریان‌ها و الگوهای میانی زنان به میدان بیایند تاکید کرد؛ ظرفیت خدمات‌رسانی دولت از طریق تسهیلگری در اختیار مردم قرار گیرد.

 اختری به تغییرات ساختاری مشاوران بانوان به ویژه بانوان دستگاه‌ها و فرمانداری‌‌ها اشاره و با بیان اینکه پیگیر این موضوع هستیم گفت: این موضوع نیازمند توجه استان است و اگر جایی نیاز بود حمایت می‌کنیم.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور عنوان کرد: سند تحول دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور به عنوان سند الگو رونمایی شده که در این سند هفت مسئله مطرح شده است.

وی خاطرنشان کرد: هفت کارگروه توسط امور بانوان و خانواده استانداری‌ها تشکیل و از ظرفیت بانوان در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی استفاده می شود.

اختری با اشاره به اینکه 50 درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد روستایی است که یک ظرفیت خوبی برای استان به شمار می‌رود، افزود: دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری مکلف هستند یک درصد اعتبارات هزینه ای در حوزه زنان را برای تولید برنامه، فرهنگ‌سازی، اگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی اختصاص دهند.

وی بیان کرد: در موضوعات مختلف از جمله جمعیت، بودجه خوبی اختصاص داده شده، ضمن اینکه قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در وزارت کشور تشکیل و دفتر امور بانوان به عنوان دبیرخانه مشخص شد که این قرارگاه در دفاتر امور بانوان استان‌ها تشکیل می شود.

اختری در این نشست که مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز برگزار شد بر هویت‌سازی سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد.

گفتنی است در این مراسم از زحمات نادیا صداقت تجلیل و سیده عاطفه  مدبرنژاد به عنوان سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور همچنین از نمایشگاه عفاف و حجاب در حوزه استانداری کهگیلویه وبویراحمد بازدید کرد.

انتهای پیام/542/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران