خانوادههای دارای فرزند سه قلو تحت پوشش بهزیستی قرار میگیرند
مدیرکل بهزیستی استان لرستان با بیان اینکه خانوادههای دارای فرزند سه قلو از هر دهک درآمدی تحت پوشش بهزیستی قرار میگیرند، گفت: وام قرض الحسنه تا سقف ۸۰ میلیون تومان نیز به این خانوادهها پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، همایون عمودی زاده ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان به مناسبت هفته بهزیستی با بیان اینکه خانوادههای دارای فرزند سه قلو از هر دهک درآمدی تحت پوشش بهزیستی قرار میگیرند، اظهار داشت: وام قرض الحسنه تا سقف 80 میلیون تومان نیز به این خانوادهها پرداخت میشود.
وی افزود: خانوادههای دهک یک تا هفت نیز که دارای فرزند 2 قلو هستند 6 سال تحت پوشش بهزیستی قرار میگیرند.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه 441 مورد مستندسازی از عدم مناسب سازی اماکن عمومی از جمله پیاده روهای استان جمعآوری شده است، عنوان کرد: ایرادات و نواقص این اماکن به دستگاه ها و دبیرخانه ستاد مناسب سازی اعلام شده است.
وی با اشاره به بستن تفاهم نامه با موسسه خیریه بخشش، بیان کرد: در راستای این تفاهم نامه کمک سه میلیون تومانی عمل جراحی، کاشت حلزون یا خرید سمعک پرداخت میشود.
عمودی زاده گفت: همچنین برای پیشگیری از تنبلی چشم نیز با آموزش و پرورش تفاهم نامه همکاری منعقد شده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبار توانمندسازی مددجویان این نهاد در سال جاری با افزایش بیش از چهار برابری به 334 میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد: این رقم در سال گذشته 80 میلیارد تومان بود که امسال با توجه به افزایش آن باید اقدامات مستمر برای جذب و تخصیص درست صورت گیرد.
مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به ثبت اختراع برخی مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی لرستان، خاطرنشان کرد: بهزیستی استان در حوزه گیاهان دارویی و نصب و راه اندازی پنل های خورشیدی نیز در راستای توانمندسازی مددجویان اقدام می کند.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی در صورت جذب افراد معلول یا تحت پوشش توسط کارفرمایان سهم بیمه کارفرما را تا زمان بازنشستگی پرداخت خواهد کرد،اظهار داشت: در صورت اشتغال زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنها توسط کارفرمایان، بهزیستی سهم بیمه را به مدت 5 سال و یا حقوق این افراد را از 30 تا 50 درصد پرداخت می کند.
عمودیزاده با بیان اینکه نیازسنجی، مشاوره شغلی، استعدادیابی، تسهیلات بانکی و آموزشهای فنی و حرفهای از ابزارهای اساسی توانمندسازی مددجویان هستند، افزود: با توجه به فرمایش و تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه دانش بنیان، بخشی از اعتبارات توانمندسازی بر این مبنا توزیع می شود.
مدیر کل بهزیستی لرستان عنوان کرد: هزینه 12 میلیون تومانی آزمایشهای ژنتیک برای مددجویانی که دارای سابقه معلولیت خانوادگی هستند توسط این سازمان تقبل میشود.
سال گذشته 550 کودک کار و خیابانی در لرستان شناسایی شد
ابراهیم آذرینوند معاون اجتماعی بهزیستی لرستان نیز در همین جلسه، اظهار داشت: در حال حاضر 268 نفر از این افراد تحت حمایت بهزیستی هستند.
آذرینوند با بیان اینکه سال گذشته به 219 زن سرپرست خانوار، مبلغ 80 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد، افزود: طرح ارتقای توانمندسازی افراد دارای آسیب نخاعی، شنوایی، بینایی و سالمندان در استان اجرا شد.
معاون اجتماعی بهزیستی لرستان با اشاره به اینکه از اواخر سال گذشته طرح توانبخشی جامعه روستایی و شهری آغاز شده است، عنوان کرد: تاکنون سه هزار نفر به تعداد مستمریبگیران توانبخشی بهزیستی استان افزوده شده است.
وی با اشاره به راحت تر بودن قوانین فرزندخواندگی در ایران نسبت به سایر کشورها، بیان کرد: سال گذشته تعداد 27 کودک بی سرپرست در استان به فرزندخواندگی سپرده شده است.
آذرینوند با بیان اینکه امسال 17 کودک بی سرپرست تحت پوشش خانوادههای متقاضی فرزندخواندگی قرار گرفتند، گفت : در حال حاضر 240 خانواده در استان لرستان متقاضی فرزندخواندگی هستند.
وی با اشاره به نگهداری از 22 کودک توسط مراکز بهزیستی استان، تصریح کرد: از این تعداد تنها 2 نفر شرایط واگذاری دارند و مابقی فرزندان معتادان متجاهری هستند که در کمپ های ماده 16 نگهداری می شوند و امکان فرزندخواندگی برای آنها فراهم نیست.
معاون اجتماعی بهزیستی لرستان با بیان اینکه برای فرزندان بی سرپرست این مراکز دولت بیمه عمر و پس انداز تقبل می کند، خاطرنشان کرد: بعد از 18 سالگی و ترخیص،از مراکز بهزیستی، به هریک از این فرزندان مبلغ 300 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه پرونده 200 نفر برای دریافت فرزند در استان لرستان تکمیل شده است، اظهار داشت: صدور حکم دادگاه برای واگذاری کودک بین 2 تا 6 ماه به طول میانجامد.
انتهای پیام/641/ی