ورود اتوبوس برقی به کلانشهر اراک/ حمل و نقل عمومی شهری از دیزلی به الکتریکی تغییر میکند
درحالی امروز اتوبوس برقی به کلانشهر اراک و ناوگان حمل و نقل عمومی آن افزوده شده که به گفته شهردار این کلانشهر، حمل و نقل عمومی اراک از دیزلی به سمت الکتریکی و اتوبوس برقی تغییر میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، نخستین اتوبوس برقی اراک درحالی به طور آزمایشی آغاز به کار کرد که این اتوبوس ساخت شرکت تولید اتوبوس برقی پارسان (شتاب) بوده و به طور آزمایشی به مدت 10 روز در اراک، نسبت به جابجایی مسافرین داخل شهری فعالیت میکند که براساس اعلام شهرداری اراک ظرفیت این اتوبوس 80 نفر بوده که به طور استاندارد، شامل 35نفر نشسته و 45نفر ایستاده است.
"علیرضا کریمی" شهردار اراک در حاشیه مراسم آغاز بهکار این اتوبوس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز تفاهمنامهای با شرکت مکو، گروه مپنا و شرکت شتاب در خصوص استفاده از مجموعه فعالیتهایی که این شرکت در زمینه تهیه زیرساختها، ارزیابی و بررسی وضعیت شهر اراک دارد امضا شد تا بتوان در آینده زیرساختهای خوبی را در اراک برای استفاده از وسایل حمل و نقل برقی ایجاد کرد و در مرحله بعد آرندی و پژوهشی در خصوص شرکتهای تولیدکننده سواریهای برقی انجام میشود.
وی افزود: در خصوص شارژرهای الکتریکی در شهر اراک نیاز بود در کمربندیهای شمالی و جنوبی جانمایی شود تا در آینده بتوان از فضای شهری که نیازمند تولید انرژی است شارژرها نصب و استفاده کرد.
شهردار اراک تصریح کرد: در مرحله بعد تبدیل اتوبوسهایی که در شهر نیاز است از دیزلی به سمت الکتریکی و اتوبوس برقی بتوان استفاده کرد و زیرساختها فراهم و ارزیابی شود تا از این فضا استفاده و با شرکتهای مربوطه تفاهمنامه اجرایی شود.
امیدواریم بتوانیم این اتوبوس را در سراسر ایران به کار بگیریم
"محمدحسین رفان" مدیرعامل شرکت مهندسی، ساخت و برق مپنا با اشاره به اینکه امروز در شهر اراک نخستین اتوبوس برقی ساخت داخل خدمت دوستان رونمایی میشود، اظهار داشت: حاصل مشارکت بین گروه صنعتی مپنا و گروه صنعتی عقاب افشان یک اتوبوس تمام برقی است که بهرهبرداری آزمایشگاهی آن در این شهر انجام میشود.
وی افزود: این اتوبوس بر اساس آخرین فناوریهای روز دنیا طراحی و ویژگی مهم اتوبوس این است که کاملا ساخت داخل و تمام مراحل تحقیق و توسعه و طراحی و ساخت توسط جوانان غیور کشور ایران انجام شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی، ساخت و برق مپنا عنوان کرد: امیدواریم با حمایتی که از سوی مسئولان، وزارت کشور و شهرداریها میشود بتوانیم این اتوبوس را در سراسر ایران به کار بگیریم و به بهرهبرداری برسانیم.
یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا استفاده از حمل و نقل برقی است
"کامبیز مرادی" مدیر عامل شرکت تولید اتوبوس برقی شتاب با بیان اینکه امروز شاهد رونمایی یا در واقع حرکت آزمایشی اتوبوس برقی زیبا در شهر اراک بودیم اظهار داشت: اراک یکی از شهرهای آلوده کشور است و باید به این قضیه توجه بیشتری شود.
وی افزود: یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوا استفاده از حمل و نقل برقی است و ما آمادگی این را داریم که با همکاری تیم شهرداری یک ناوگان مناسب اتوبوس الکتریکی در این شهر مستقر کنیم تا گامهای نخست برای حذف آلودگیهای محیط زیستی در شهر اراک ایجاد شود.
مدیر عامل شرکت تولید اتوبوس برقی شتاب بیان کرد: اتوبوس زیما یک اتوبوس الکتریکی مبتنی بر باطری است که از آخرین تکنولوژی روز خودروهای الکتریکی استفاده میکند و ویژگیهای خاصی دارد.
مرادی تصریح کرد: این اتوبوس نخستین اتوبوس مونوکوک کشور و نخستین اتوبوس لوپرور کشور است همچنین این اتوبوس طراحی 100 درصد داخلی دارد و مفتخر هستیم به دانشمندان کشور خود که چنین محصولی را توسعه دادند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوان با مشارکت حاکمیت بویژه نهادهای شهری و امروز در شهر اراک قدمهای مناسبی برای توسعه ناوگان الکتریکی در کشور برداشته شود.
انتهای پیام/ن