۷۴۴میلیارد تومان اعتبار به کردستان اختصاص یافت


744میلیارد تومان اعتبار به کردستان اختصاص یافت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: اعتبار سال‌جاری استان ۷۴۴میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ارسلان ازهاری پیش‌ازظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه این نشست با دستور کار توزیع اعتبارات هزینه‌ای برگزار می‌شود، اظهار داشت: در سال گذشته بودجه مصوب استان 17میلیارد تومان بود که 4میلیارد و 300میلیون تومان عدم تخصیص و 5 میلیارد و 200 میلیون تومان جابه‌جایی و 108میلیارد تومان خالص داشتیم.

وی از جذب 55میلیارد و 800میلیون تومان در اواخر سال 1400 برای کسری بودجه در استان خبر داد و گفت: در سال گذشته در بودجه خالص 58درصد رشد داشتیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه اعتبار امسال 744میلیارد تومان است، تصریح کرد: میزان درصد اعتبار سال‌جاری نسبت به مصوب سال گذشته 24درصد و نسبت به عملکرد 13درصد رشد داشته است که این 13درصد به دلیل برخی استخدام‌ها واقعی نیست.

وی به الزامات قانون بودجه سال 1401 اشاره کرد و افزود: یک درصد از اعتبارات هزینه‌ای تخصیص یافته به دستگاه‌های اجرایی استان به استثنای فصول 1 و 6 به امور پژوهشی و توسعه فناوری اختصاص یافته و بر اساس سیاست‌ها، اولویت‌ها و نیازها هزینه خواهد شد.

ازهاری با اشاره به تبصره 12 حقوق و دستمزد بیان کرد: بر اساس این قانون تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند تمام هزینه‌ها را در قالب یک سند ارائه دهند.

وی اظهار کرد: در اجرای بند ج قانون احکام دائمی، یک درصد از اعتبارات دستگاه‌ها برای تولید محتوا به صدا و سیما اختصاص خواهد یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه هر گونه به‌کارگیری و جذب نیرو در دستگاه‌ها باید با هماهنگی و ضوابط سازمان مدیریت خدمات کشوری باشد، خاطرنشان کرد: پرداخت کمک‌های باعوض در قراردادها تا نیم درصد اعتبارات هزینه‌ای استان مجاز است.

وی با تاکید بر اینکه به‌کارگیری نیروی جدید تحت هر عنوانی در دستگاه‌ها به‌جز موارد مجاز و بر اساس قانون، ممنوع است، عنوان کرد: اجرای قانون برای همه دستگاه‌های اجرایی در استان لازم‌الجراست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با بیانواینکه  اعتقادی به انجام کارهای پژوهشی که در کتابخانه بایگانی شود، نداریم ابراز داشت: باید از تمام ظرفیت‌های استان از جمله دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان دارای مجوز استفاده و طرح آن

وی ادامه داد: برخی از طرح‌های پژوهشی مصوب در استان که به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ و بایستی یک سال اجرا می‌شد، بعد از گذشت سه سال هنوز اجرایی نشده است و باید دستگاه‌ها این وضعیت را تعیین تکلیف کنند.

ازهاری با ذکر اینکه 60درصد از طرح‌های پژوهشی مصوب شده قابل اجرا نیست و دردی از مشکلات دوا نمی‌کند، یادآور شد: هر دستگاهی نتواند اعتبارات پژوهشی را متناسب با سیاست‌ها جذب و طرح‌ها را اجرا کند، رسانه‌ای خواهیم کرد.

وی اذعان کرد: سال گذشته عملکردی در حوزه بهره‌وری در استان نداشتیم و این در حالی‌ست که بایستی رشد اقتصادی 8درصدی را داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با تاکید بر اینکه دستگاه‌هایی اجرایی اعتبارات ابلاغی بخش هزینه‌ای را ماهانه به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ابلاغ کنند، گفت: اموال و ساختمان‌های مازاد بر نیاز دستگاه‌ها، به فروش برسد و پاداش بازنشستگان از این طریق پرداخت شود.

وی با انتقاد از اینکه جشنواره‌ها و همایش‌های مختلفی در ادارات استان برگزار و علی‌رغم اینکه بنده هیچ تخصصی در آن حوزه‌ها نداشته، اما به‌عنوان دبیر جشنواره انتخاب می‌شوم! افزود: این اقدام به‌خاطر اختصاص اعتبار به آن مراسم بوده که بر اساس قانون اجازه چنین پرداخت‌هایی نداریم.

ازهاری با تقدیر از اینکه دیدگاه استاندار کردستان عدالت‌محورانه است، ابراز داشت: بر اساس دستور استاندار در تخصیص اعتبارات به دستگاه‌ها عدالت توزیع رعایت شدا است.

رئیس ساطمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان اعلام کرد: تاکنون اعتباری از تهران برای اختصاص به بازرسان نظارت بر بازار به استان تخصیص نیافته است.

عبدالله رشیدی‌پور، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه باید در اعلام افزایش 10درصدی عملکردی بودجه تجدید نظر شود‌، اظهار داشت: یک سوم پست‌های استانداری کردستان مدیریتی بوده به طوری‌که 203پست مدیریتی داشته و هر کدام از کارکنان برای خود مدیرکل هستند.

وی با تاکید بر اینکه یک درصد اعتبارات پژوهشی به دستگاه‌ها به صورت کلی اختصاص و با پیشنهاد خود ادارات باشد، گفت: انتظار می‌رود که اعتباری برای کمک به جشنواره‌ها به استانداری مدنظر قرار گیرد.

پیمان اسکندری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز با اشاره به اینکه از اواخر سال گذشته نظارت بر بازار و نانوایی از سازمان صمت به جهاد کشاورزی سپرده شده است، افزود: بر اساس قانون تعدای از نیروهای صمت و 36نفر از نیروهای بسیجی، امورات این حوزه را انجام داده که اط سال گذشته تاکنون نتوانسته‌ایم مبلغی بابت حق‌الزحمه به آنان پرداخت کنیم که امیدواریم این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/481/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon