انتقاد زاکانی به رها شدن و بی‌توجهی مدیریت شهری سابق به درمان معتادان


انتقاد زاکانی به رها شدن و بی‌توجهی مدیریت شهری سابق به درمان معتادان

شهردار تهران نسبت به بی‌توجهی مدیریت شهری سابق نسبت به چرخه درمان و بازتوانی معتادان متجاهر و بازگرداندن مجدد آنها به جامعه انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران در آیین افتتاح 6 مرکز گروه خاص و منع پذیرش آسیب‌دیدگان اجتماعی که صبح امروز در محل یاورشهر (مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر) برگزار شد، اظهار کرد: 3 کلمه خدمت، مشارکت و پیشرفت از ابتدا اساس کار ما در فرآیند خدمت‌رسانی بوده و هست و بر اساس آن کارکرد ما در شهر تهران آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از این کارکردها تحت عنوان قرارگاه اجتماعی در ابتدای مدیریت شهری شکل گرفت، تصریح کرد: در این قرارگاه و در قالب ماموریت‌های تعیین شده دور هم جمع شدیم تا خدمت‌رسانی را به ضعیف‌ترین قشر جامعه داشته باشیم و در این مسیر فرآیند خدمت‌رسانی آغاز شد.

زاکانی با اشاره به اینکه خوشحال نیستیم که معتاد متجاهر در شهر تهران داریم، گفت: به هر حال این یک واقعیت است و نمی‌توانیم آن را انکار کنیم و بر اساس آن خدمت‌رسانی به این گروه از جامعه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

شهردار تهران اضافه کرد: لذا در گام اول خدمت در قرارگاه، معطوف به این دست از عزیزان (معتادان) قرار داده شد و به گونه‌ای برنامه‌ها و اقدامات را دنبال کردیم که این افراد در بهترین شرایط درمانی و بازتوانی قرار بگیرند و به گونه‌ای رویه‌های گذشته را دنبال نکردیم چرا که در گذشته آنها پس از ترک، مجددا به مواد و اعتیاد باز می‌گشتند.

وی با اشاره به تغییرات اساسی در فرآیند بازپروری و بازتوانی افراد معتاد تصریح کرد: در این فرایند علاوه بر مسئله درمان آنها، به بازآموزی و مهارت‌آموزی آنها توجه شد تا بتوانیم در کنار اشتغال و توانمندی آنها شرایط لازم را برای بازگشت مجدد آنها به جامعه فراهم کنیم. همچنین در این فرایند توجه ویژه‌ای نیز به خانواده‌های آنها صورت پذیرفت تا بتوانیم نیازها و مشکلات معیشتی آنها را نیز دنبال کنیم.

زاکانی با اشاره به اینکه امروز پس از هفت ماه، 6 ماهه اول به پایان رسیده است و از یک بحران عبور کرده‌ایم، گفت: امروز، روز تثبیت و مدیریت و بستن یک پرونده در شهر و استان تهران است و کنار این موضوع ما هم‌اکنون کارگروه‌های کودکان کار را شکل داده‌ایم تا بتوانیم به این طفلان معصومی که استثمار می‌شوند، کمک کنیم.

وی گام بعدی را در حوزه آسیب‌های اجتماعی را موضوع تکدی‌گری دانست و گفت: به دنبال بسته شدن این پرونده در شهر تهران هم هستیم تا با همکاری و همراهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها این مسیر را دنبال کنیم.

شهردار تهران گفت: کلمه دوم؛ کلمه مشارکت است و گذشتن از من‌ها و تبدیل شدن به ماها است. تشکیل قرارگاه اجتماعی تجربه بسیار خوبی بود به طوری که حداقل 14 دستگاه و سازمان در آن حضور داشتند و هر کدام ماموریت‌ها و وظایف خود را دنبال می‌کردند تا امروز شاهد بهره‌برداری از این مراکز باشیم.

زاکانی ادامه داد: کلمه سوم؛ کلمه پیشرفت به لحاظ معنوی و مادی است و این مسئله در گرو خدمت و مشارکت است و مسئله دیگری که بسیار مهم است اینکه در سال‌های گذشته این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در شهر تهران ایجاد نشده بود چرا که آنها اعتقادی به بازگرداندن و درمان معتادان متجاهر به خانواده و جامعه نداشتند.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon