تلاش تراس برای تصاحب کرسی نخست وزیری انگلیس با اتخاذ رویکرد سختگیرانه در مسئله برگزیت


تلاش تراس برای تصاحب کرسی نخست وزیری انگلیس با اتخاذ رویکرد سختگیرانه در مسئله برگزیت

لیز تراس، نامزد نخست وزیری انگلیس که پیش از این از حامیان ماندن کشورش در اتحادیه اروپا بود و در همه پرسی قبلی به این مسئله رای داده بود، حالا می‌خواهد با اتخاذ رویکردی متفاوت و سختگیرانه در قبال اروپا و مسئله برگزیت نظر محافظه کاران را جلب کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رقابت های دو نامزد باقی مانده برای جانشینی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس چند روزی است که آغاز شده و نامزدها تلاش می کنند تا با راهکارهای مختلف آراء محافظه کاران را برای تصاحب این کرسی جذب کنند.

چندی پیش در پنجمین دور رای گیری برای انتخاب جانشین بوریس جانسون در حزب محافظه کار انگلیس، با حذف پنی موردانت، ریشی سوناک و لیز تراس به دور نهایی انتخابات صعود کردند.

دو برنده یک کمپین انتخاباتی را در مقابل اعضای حزب محافظه کار راه انداخته اند که باید با اعلام برنده در 5 سپتامبر ( 14 شهریور ماه) به پایان برسد.

قبل از انتخابات، سوناک وعده ضرب الاجل الزام آور برای دستیابی به استقلال کامل انرژی انگلیس را داد. وی وعده داد که بریتانیا می تواند تا سال 2045 انرژی مورد نیاز خود را تامین کند. تراس هم روز چهارشنبه خود را در مقاله ای در یک روزنامه به عنوان تنها شخصی که می تواند تغییری مطابق با اصول واقعی محافظه کارها ایجاد کند توصیف کرد. وی تاکید کرد که این کشور با بزرگترین تغییرات اقتصادی 30 سال اخیر روبرو است.

"ان تی وی" آلمان در مطلبی به مسئله مبارزات قدرتی بین این دو نامزد پرداخته و نوشت: تراس می‌خواهد محافظه‌کاران را با یک رویکرد افراطی و سرسختانه در مسئله برگزیت متقاعد کند.

در ادامه این گزارش آمده است: در همه پرسی برگزیت در سال 2016، لیز تراس به ماندن کشورش در اتحادیه اروپا رای داد. این نامزد نخست وزیری حالا می خواهد تردیدها در حزب محافظه کار را با یک رویکرد تند و تیز در این راستا برطرف کند.

به این ترتیب در رقابت برای جانشینی بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، لیز تراس می خواهد با وعده لغو گسترده مقررات اتحادیه اروپا که هنوز در حال اجرا هستند، هم حزبی های خود را متقاعد کند. تراس اعلام کرد که تمام قوانینی که از زمان اتحادیه اروپا به تصویب رسیده اند باید تا پایان سال 2023 در یک "آتش بوروکراسی" در دولت او مورد بازنگری قرار گیرند تا مشخص شود که آیا آنها به رشد اقتصادی بریتانیا کمک می کنند یا خیر.

در همه پرسی برگزیت در سال 2016، تراس به ماندن کشورش در اتحادیه اروپا رای داد. او حالا می‌خواهد با یک رویکرد سختگیرانه و ویژه برگزیت، شک‌ و تردیدها را در مورد خود برطرف کند.

اتحادیه های کارگری در انگلیس البته نگران هستند که حقوق کارگران به طور قابل توجهی توسط این اقدامات آسیب ببیند. کارشناسان "گاردین" هشدار می دهند که علاوه بر این، استانداردهای زیست محیطی می تواند تضعیف شود و حتی موانع تجاری بزرگتری ایجاد شود.

ریشی سوناک، رقیب تراس برای تصاحب نخست وزیری هم در مصاحبه با "تایمز" اعلام کرد که می خواهد یک کارگروه برای مقابله با زمان انتظار بالا برای درمان و عمل های جراحی شهروندان در سرویس بهداشتی NHS بریتانیا تشکیل دهد. به گفته سوناک، بدون اصلاحات افراطی این نظام در معرض خطر "فروپاشی" است.

طی چند هفته آینده، نمایندگان محافظه کار تصمیم خواهند گرفت که آیا تراس یا سوناک در سپتامبر به داونینگ استریت نقل مکان کنند و جانشین بوریس جانسون شوند. لیز تراس در نظرسنجی ها پیشتاز است.

انتخابات برای تعیین نخست وزیر جدید پس از کناره‌گیری بوریس جانسون از قدرت آغاز شد. 21 تیرماه گذشته هشت چهره کلیدی حزب محافظه‌کار با حمایت دست کم 20 تن از اعضای حزب، به فهرست نامزدهای انتخاباتی راه پیدا کردند.

نتیجه رأی‌گیری نهایی قرار است در 5 سپتامبر (14 شهریور ماه) اعلام شود. برنده احتمالاً در همان روز توسط ملکه به نخست‌وزیری منصوب می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon
طبیعت