حمایت از مراکز علمی و دانشبنیان نباید به عرصه صنعت و فناوری معطوف شود
رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم گفت: حمایتها از مراکز علمی و دانشبنیان، عمدتاً نباید به عرصه صنعت و بخشهای مختلف فناوری معطوف شود و امروز از فعالیتهای عرصه فرهنگ آن گونه که باید حمایت صورت نمیگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، پیرامون برگزاری نمایشگاه "روایت تبلیغ" توسط دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت: نمایشگاه از دو بخش اصلی تشکیل شده بود، بخش اول به مسئلهمحوری در دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، تشکیل قطبهای علمی فرهنگی و میزهای تخصصی در رابطه با مسائل مهم عرصه علمی_فرهنگی کشور پرداخته بود و چیز جدیدی در این بخش ارائه نشده بود.
وی افزود: در واقع نمایشگاه فعلی در امتداد همان نمایشگاهی بود که دو سال قبل به طور مفصل در قم برگزار شد و دوستان ماحصل آن را برای آشنایی مراکز مختلف حوزوی، فرهنگی، علمی و مدیریتی با دستاوردهای مسئلهمحوری در این نمایشگاه به عرضه گذاشتهاند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم یادآور شد: بخش دوم نمایشگاه جذابیت بیشتری داشت چون روی عملکرد دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان متمرکز شده بود و با اینکه از طریق گزارشاتی که به دفتر تبلیغات ارسال شده بود، در جریان فعالیتهای دوستان بودم اما دیدن کامل و جامع این عملکرد در قابل اینفوگرافی و آمار ، مقالات پژوهشی و غیره بسیار جالب بود.
وی در ادامه با تمجید از مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق نمایشگاه روایت تبلیغ، متذکر شد: قبلاً در بازدیدها از شعبه اصفهان به صورت محدود در جریان فعالیتهای مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق بودم اما دیدن کامل و جامع عملکرد این بخش و با حضور همه گروههای فعال جذابیت بسیاری داشت.
واعظی درباره دستاوردهای نمایشگاه "روایت تبلیغ" گفت: دستاوردهای این نمایشگاه در قالب تامل بین دستگاهای مختلف ظاهر میشود، این نمایشگاهها زمینه را برای آشنایی دستگاههای مختلف با ظرفیتهای دفتر تبلیغات اسلامی و زمینههای فعالیت این شعبه فراهم میکنند و این تعارف و آشنایی، مقدمهای برای همافزایی و تامل با دستگاهها مختلف خواهد بود و در صورت وقوع، نمایشگاه به هدف خودش رسیده، اما اگر دستگاهها و نهادهای مختلف، فعالان عرصه دین و فرهنگ تنها از نمایشگاه بازدید کنند و همکاریهای جدید به وجود نیاید، نمایشگاه به اهدافش دست پیدا نخواهد کرد.
وی در پاسخ به اینکه پیوستن فعالان فرهنگی و طلاب به مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق چه برکاتی درپی دارد، گفت: من چند بار در صحن شورای فرهنگی چند بار اعلام کردم که حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری از مراکز علمی و دانشبنیان، عمدتاً به عرصه صنعت و بخشهای مختلف فناوری معطوف میشود از عرصه فرهنگ آن گونه که باید حمایت نمیشود. بعد از این تذکرات و حمایتهای رئیس جمهور وقت از این ایده، معاونت علمی رئیس جمهوری قدمهای جدیتری در این زمینه برداشت و متوجه شدند که پشتیبانی از خلاقیت و نوآوری در عرصه فرهنگ میتواند باعث اشتغالزایی شده و اثربخشی در حوزه اجتماعی و فرهنگی را بالا ببرد.
رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: با حمایت از فعالان عرصه فرهنگی و پیشتیبانی از نبوغ و خلاقیت در این عرصه میتوان به اشتغالزایی کمک کرد تا فعالان این عرصه خودکفا شوند و اقتصاد عرصه فرهنگ در سایه این خلاقیتها و پشتیبانیها تامین شود.
انتهای پیام/170/ح