اصلاح تفاوت تعرفه گاز واحدهای صنعتی و تولیدی در استان فارس/ مقررات باید در راستای مانع‌زدایی تولید اجرا شود


اصلاح تفاوت تعرفه گاز واحدهای صنعتی و تولیدی در استان فارس/ مقررات باید در راستای مانع‌زدایی تولید اجرا شود

استاندار فارس درباره تفاوت تعرفه گاز برای واحدهایی که مجوز از جهاد و صمت دارند، گفت: تعرفه‌ها باید یکی باشد و ربطی به اینکه مجوز از کجا باشد ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت در پاسخ به مطالب درباره معضلات قیمت‌گذاری دستوری و افزایش قیمت تولید اظهارداشت: آنالیز و تحلیل قیمت تولید را اعلام کنید تا براساس آن تصمیم‌گیری شود و هفته آینده برای شهرک صنعتی شیراز میز خدمت برگزار می‌شود تا صنایع فعال در این شهرک با حضور من مشکلات را مطرح کنند.

وی درباره تفاوت تعرفه گاز برای واحدهایی که مجوز از جهاد و صمت دارند، گفت: دستورالعمل وزارت نفت است اما بخشنامه‌ غیرمنطقی و قرار شده که اداره گاز پیگیری کند، نباید 400 واحد را اذیت کنیم که مجوز را تغییر دهند به جای اینکه اعلام کنند همه واحدها یکسان باشند.

ایمانیه با بیان اینکه این موضوع را از تغییر تهران پیگیری‌ خواهیم کرد، خطاب به مدیران استانی بیان کرد:
دنبال بند و تبصره‌ای باشید که برای واحدهای تولیدی مانع‌زدایی شود علاوه بر آن وقتی موردی اینجا تصویب می‌شود نیاز به مکاتبه نیست و مصوبات جلسات لازم‌الاجرا است.

استاندار فارس همچنین در همین جلسه در تماس تلفنی با  مدیرعامل شرکت ملی گاز اعلام کرد: تعرفه‌ها باید یکی باشد و ربطی به اینکه مجوز از کجا باشد ندارد و به زودی نیز دستورالعمل ابلاغ می‌شود.

وی درباره دستور کار جلسه مبنی بر بررسی وجود نیتریت و نیترات در محصولات کشاورزی افزود: جلسه‌ای با 4 دستگاه استاندارد، محیط زیست، دانشکاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی برگزار شود  براساس تحقیقات علمی پیشنهادی درباره میزان مصرف کود و دیگر امور مرتبط با کشاورزی دقیق با عدد و رقم بیان کنند و در استان مصوب می‌کنیم چون با سلامت مردم در ارتباط است نباید منتظر بخشنامه باقی ماند.

ایمانیه با بیان اینکه فریلنسرها باید تحت پوشش یکی از دستگاه‌ها و سیستم‌های دولتی قرار بگیرند تا بتواند از حقوق این دسته دفاع کند، گفت: این به نفع این شرکت‌ها است، استعلامی آماده شود تا یکی از دستگاه‌های دولتی مرتبط با همکاری نظام صنفی یارانه‌ای متولی این شرکت‌ها شوند.

وی با اشاره به سفر معاون علمی رئیس‌جمهور در آینده نزدیک افزود: از سیستم‌های دولتی یک وکیل انتخاب کنید تا به شرکت‌ها و کسب‌وکارهای نو کمک کند.

جمال رازقی، رئیس اتاق بازرگانی استان فارس نیز در این جلسه اشاره‌ای به تورم استان در اردیبهشت و خردادماه کرد و گفت: تورم سالانه استان فارس در اردیبهشت ماه 39.8 درصد و در خرداد 39.4 درصد بوده است که در تفکیک گروه خوراکی‌ها و غیرخوراکی‌ها نیز افزایش دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه تورم نقطه‌ای در اردیبهشت 37.7 درصد و در خردادماه 53.5 درصد بوده است، افزود: تورم ماهانه نیز در اردیبهشت ماه در استان فارس 2.7 درصد بوده که این میزان در خردادماه به 14.3 درصد رسیده است که روند مطلوبی نیست.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با بیان اینکه بالاترین میزان تورم در غذا و آشامیدنی‌ها یک زنگ خطر است، عنوان کرد: براساس آماری که مرکز پژوهش‌ها اعلام کرده در 93 درصد از شرکت‌ها افزایش قیمت مواد اولیه دیده می‌شود و
تورم ناشی از افزایش دستمزدها بیش از دیگر فاکتورهایی نظیر ارز ترجیحی بوده است.

رازقی با بیان اینکه افزایش شدید قیمت مواد اولیه در صنایع غذایی و افزایش قیمت تعرفه‌های گاز از دیگر چالش‌های صنعت غذا است، گفت: واحدهایی که از جهاد مجوز دارند تعرفه گاز آنها یک پنجم واحدهایی است که از صمت مجوز گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه بوروکراسی اداری مشکلات را افزایش داده است به گونه‌ای که حتی برای تمدید کارت نائب رئیس اتاق 9 ماه درگیر هستیم، عنوان کرد: قیمت‌گذاری دستوری نیز از دیگر مشکلات عدیده بخش خصوصی و فعالان اقتصادی است.

رازقی با بیان اینکه کاهش 50 درصدی مصرف لبنیات به دلیل گرانی نگران‌کننده است، گفت: هیچ تولیدکننده‌ای احمق نیست، مجبور است خود را با مصرف‌کننده تطبیق دهد اگر قیمت‌گذاری آزاد شود بازار بهتر کنترل می‌شود.

وی تصریح کرد: وزارت صمت راجع‌ به قیمت‌گذاری گیج می‌زند و  سیاست درست و ثابتی ندارد که باید این روند نیز اصلاح شود.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس همچنین گفت: قطعی برق صنایع غذایی نیز با وجود دستور استاندار هنوز حل نشده است و مشکلات دیگری با برق وجود دارد. حمایت ویژه از صنایع در برابر قطعی برق شود چون در 12 ساعت قطعی برق مواد اولیه از دست می‌رود و با توجه به قیمت‌گذاری دستوری مشکلات واحدها زیاد است؛ درخواست داریم که به گونه‌ای این مشکل حل شود.

رازقی با انتقاد از عملکرد مسئولان ارشد کشوری گفت:
معاون وزیر صمت در سفر به فارس اعلام کرد استان فارس معین قطر باشد اما دیروز بخشنامه متفاوتی آمده و به یکی از استان‌های همسایه سپرده شده است؛ تعدد سامانه‌ها و بخشنامه‌ها تولید و صادرات را با مشکل‌های جدی روبه‌رو کرده است.

محمدرضا سلاحی، مدیر توزیع برق شیراز با بیان اینکه قطعی برق در واحدهای خانگی رخ نداد، گفت: سال گذشته مشکلات برق بیشتر بود و برای اینکه این مشکل رخ ندهد سیاست‌هایی اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه با توجه به حساسیت صنایع غذایی دستورات ویژه برای این صنایع داده شد، گفت: در شهرک صنعتی 100 صنعت غذایی و دارویی داریم که مناطق حضور این واحدها مشخص شده است و قطعی برق این مناطق به 4 ساعت کاهش یافته است.

مدیر توزیع برق شیراز افزود: کاری که می‌توان کرد این است که قطعی کنترل شود و به جای 4 ساعت به 3 ساعت برسد اگر لیست صنایع حساس اعلام شود حتما همکاری می‌شود و اگر جایی 11 ساعت قطعی دارد اعلام کنید تا بررسی و اصلاح شود.

انتهای پیام/424 /ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon