۱۰۰۰۰۰ مربی فنیوحرفهای نیاز کشور است/ اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز کارگاههای آموزش فنی و حرفهای
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه ۱۰۰ هزار مربی فنیوحرفهای نیاز کشور است گفت: برای تجهیز کارگاههای آموزش فنی و حرفهای از محل اعتبارات سفر ۲ هزار میلیارد تومان اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی حسین شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه سمنان اظهار داشت: تجهیزات آموزشی کارگاههای سازمان آموزش فنی و حرفهای در سراسر کشور نیازمند بهروزرسانی است.
وی با بیان اینکه در سفرهای استانی رئیسجمهور اعتبارات بسیار خوبی ویژه بهروزرسانی تجهیزات آموزشی تخصیص یافته است گفت: اعتباری بیش از هشت هزار میلیارد تومان برای تجهیز کارگاهها و بهروزرسانی کامل تجهیزات نیاز است.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه تجهیزات آموزشی کارگاههای فنی و حرفهای در کشور اکثراً مربوط به 20 سال گذشته است گفت: با توجه بهسرعت بالای تغییراتی که در حوزه تکنولوژی و فناوری رخ میدهد لازم است برخی تجهیزات هر پنج سال یکبار از رده خارج شوند و به عبارتی بهروزرسانی شوند.
شهریور استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را یکی از مهمترین سیاستها و رویکردهای سازمان فنی و حرفهای در بحث واردات تجهیزات و بهروزرسانی آنها عنوان کرد و گفت: تربیت نیروی کار ماهر و متبحر مسئولیتی است که سازمان فنی و حرفهای در سراسر کشور آن را با جدیت دنبال میکند.
وی از ارائه رایگان آموزشهای فنی و حرفهای در 641 مرکز دولتی در قالب چهار هزار و 800 کارگاه آموزشی در کشور خبر داد و گفت: تقویت بخش خصوصی و حمایت از آموزشهای مهارتی مهمترین سیاستی است که سازمان فنی و حرفهای در دولت سیزدهم به دنبال تحقق آن است.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: بیش از 12 هزار آموزشگاه آزاد در سراسر کشور فعالیت دارند و باید گفت در دولت سیزدهم به صورت قابلتوجهی مجوز آموزشگاههای آزاد افزایش یافته است.
شهریور با اشاره به صدور مجوز چهار هزار و 965 آموزشگاه آزاد از طریق سازمان فنی و حرفهای کشور در 10 ماه اخیر عنوان کرد: فرآیند صدور مجوز آموزشگاههای آزاد در دولتهای گذشته چندین ماه بود که این فرآیند در دولت سیزدهم به سه روز کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: اولویتهایی برای صدور مجوز برای آموزشگاههای آزاد در نظر گرفته شده است که از جمله آنها مشاغل نوظهور، فناوری اطلاعات، فناوریهای مرتبط با اینترنت اشیا، رمز ارزها، برنامهنویسی و بازاریابی الکترونیکی است.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور یکی دیگر از رویکردهای این سازمان را راهاندازی مراکز نوآوری مهارت محور عنوان کرد و گفت: 605 هزار نفر دوره آموزش مهارتی در مراکز دولتی سازمان در 10 ماهه اخیر برگزار شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 13 درصدی داشته است.
وی از افزایش 18 درصدی آموزشهای مهارتی در آموزشگاههای بخش خصوصی طی 10 ماهه گذشته خبر داد و گفت: در این مدت 345 هزار دوره آموزش مهارتی در این آموزشگاهها برگزار شده است.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم برای 981 مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کشور صادر شده است و این نشان دهنده رویکرد خوب این دولت نسبت به حوزه آموزشهای مهارتی است.
شهریور با اشاره به فعالیت 19 هزار و 500 مربی در بیش از 12 هزار آموزشگاه آزاد کشور گفت: یکی از چالشهای اساسی سازمان فنی و حرفهای کشور بحث تأمین مربی است و همچنین طی چند سال آینده بخشی از مربیان سازمان نیز بازنشسته میشوند و بر اساس برآوردهای انجام شده برای آموزش مهارتآموزی در کشور حداقل به 100 هزار مربی نیاز داریم که لازم است نسبت به تأمین نیرو برنامهریزی مدونی صورت گیرد.
انتهای پیام/363/ی