تاز‌ه‌ترین اخبار کرونا در ایران| شیوع پیک هفتم شدت گرفت/ افزایش فوتی‌ها در اکثر استان‌ها / بخش‌های مراقبت‌های ویژه پر شد + نمودار و نقشه

تاز‌ه‌ترین اخبار کرونا در ایران| شیوع پیک هفتم شدت گرفت/ افزایش فوتی‌ها در اکثر استان‌ها / بخش‌های مراقبت‌های ویژه پر شد + نمودار و نقشه

با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا بعد از پیک ششم، برخی‌ها معتقد بودند ‌دیگر شاهد موج جدیدی از ویروس نخواهیم بود، ‌‌اما از نیمه دوم تیرماه به‌یک‌باره شاهد اوج‌گیری کرونا در اکثر نقاط جهان به‌ویژه ایران هستیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، پس از گذر از پیک ششم کرونا در کشور و فروکش‌کردن تعداد مبتلایان و صفرشدن آمار مرگ‌ومیر برای چند روز، برخی گمان کردند که کرونا تمام شده است و به‌زودی جشن پایان آن را خواهیم گرفت، اما ااز نیمه دوم ‌‌تیرماه زنگ خطر ابتلا و به‌نوعی پیک هفتم به صدا درآمد به‌نحوی که به‌یک‌باره شاهد تغییر رنگ کرونایی در اکثر شهرهای ایران بودیم.

با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا بعد از پیک ششم، برخی‌ها معتقد بودند ‌دیگر شاهد موج جدیدی از ویروس نخواهیم بود، ‌‌اما از نیمه دوم تیرماه به‌یک‌باره شاهد اوج‌گیری کرونا در اکثر نقاط جهان به‌ویژه ایران هستیم ‌به‌طوری که دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در گفت‌وگویی ‌اظهار کرد: موارد ابتلاء به کرونا در 110 کشور جهان در حال اوج‌گیری است و موارد ابتلای جهانی 20 درصد افزایش داشته است و تعداد فوتی‌ها نیز روندی صعودی دارند.

مسئولان مراکز درمانی، متخصصان عفونی بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها و پزشکان در مطب‌ها، از افزایش میزان مراجعه بیماران با نشانه‌های کرونا که اغلب به‌شکل سرماخوردگی است، خبر می‌دهند و حالا همین افزایش، در آمارهای روزانه وزارت بهداشت از شیوع کرونا در کشور هم مشخص است به‌نحوی که شمار بیماران در دو هفته گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته است، به‌طوری که تعداد مبتلایان روزانه از اول تیرماه که 265 نفر بود، روز گذشته چهارم مرداد ماه 11035 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 1533 نفر از آنها بستری شدند.

براساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، سالمندان و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای و نقص ایمنی، درخطر بیشتری قرار دارند و آن‌طور که تصویربرداری از بیماران نشان می‌دهد در مراحل حاد، ریه بیماران هم درگیر می‌شود.

علائم ابتلاء شبیه سرماخوردگی است؛ البته اگر عفونت‌ها از بالا به پایین باشد، حکایت از درگیری ریه دارد: هم‌اکنون سویه غالب همان BA.4 و BA.5 است. با اینکه تغییرات محسوس در تعداد مبتلایان دیده می‌شود اما هنوز روی آمار بستری‌شده‌های آی‌سی‌یو این تغییرات را نمی‌بینیم؛ بنابراین این امید وجود دارد که بیماری با شدت پایین، افراد را به‌مدت حدود سه هفته درگیر کند و تعداد فوتی‌ها افزایش پیدا نکند.

بعید به‌نظر می‌رسد که دوباره درگیر پاندمی کرونا شویم؛ اما به‌هرحال این‌ها نشانه‌های ورود به موج هفتم کروناست، اگر موارد ابتلاء بالاتر رود، ممکن است درگیر پیک شویم. اُمیکرون مانند دلتا نیست، نباید مردم را ترساند اما باید احتیاط کرد درمان کرونا پرهزینه است، حالا هم نسبت به قبل، میزان هزینه درمان کرونا، بیشتر است؛ بنابراین هر ابتلاء و بستری، بسیار هزینه‌بر خواهد بود و باید از ابتلای افراد جلوگیری شود.

آنچه مسلم است، موارد ابتلاء از نوع امیکرون است و زیرسویه BA5 در ایران شناسایی شده است. آمار فوتی‌ها هم با کمی نوسان، بالا رفت اما به‌گفته متخصصان عفونی، هنوز نگرانی از بابت تعداد فوتی‌ها وجود ندارد، اما استان‌های دارای وضعیت هشدار یا وضعیت قرمز هم رو به افزایش است، به‌طوری که علاوه بر استان‌های خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان که در وضعیت قرمز قرار دارند، موارد بستری در استان‌های تهران، خراسان رضوی و بوشهر در حال افزایش است و 15 استان کشور در وضعیت هشدار کرونا قرار گرفته‌اند.

ساده‌انگاری کرونا در ایلام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام،موج‌ هفتم کرونا یکی پس از دیگری می‌آیند و بالا و پایین آمدن آمار مبتلایان هر زمان وضعیت شیوع ویروس را تغییر می‌دهد.تجربه نشان داده با اعمال محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌هایی که مدتی وجود داشت رنگ کرونا تغییر می‌کرد به طوری که بعد از تعطیلی‌ مشاغل پرخطر اوج‌گیری بیماری به مراتب کمتر شد.چندی پیش بعد از مدت‌ها آمار به شدت سیر نزولی گرفت و همین بسیاری را نسبت به در پیش بودن پایان شیوع خوش بین و البته نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی‌خیال کرد.

ساده‌انگاری کرونا این روزها نه تنها در بین مردم رواج یافته بلکه حساسیت مسؤولان ستاد مقابله با کرونا را نسبت به این موضوع کمتر کرده است.ویروس و ساده‌انگاری در جدالی برابر برای گرفتن جان مردم به رقابت نشسته‌اند.

برگزاری مراسمات عزاداری اگرچه در ستاد مقابله با کرونا با جمعیت محدود امکانپذیر است اما در عمل کمترین توجهی نسبت به این مصوبه دیده نمی‌شود.

 جاسم محمدی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ایلام، اظهار داشت: 26 بیمار کرونایی جدید در مراکز درمانی شبانه روز گذشته بستری شدند و مجموع بستری های استان به 54 نفر افزایش یافت.

وی ادامه داد: از بستری های جدید 11 نفر مربوط به ایلام، 2 نفر آبدانان، 2 نفر ایوان، یک نفر بدره، یک نفر دره شهر، سه نفر دهلران و سه نفر نیز مربوط به مهران است.رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: طی 24 ساعت گذشته فوتی کرونا ثبت نشده و مجموع قربانیان استان همچنان یک هزار و 257 نفر است.

 محمدی مجموع بهبودیافتگان استان را 78 هزار و 929 نفر عنوان کرد و گفت: شهرستان آبدانان در وضعیت قرمز، دره شهر، بدره، سیروان و ایوان در وضعیت نارنجی و ایلام، ملکشاهی، مهران و هلیلان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

2 فوتی و 781 ابتلای جدید کرونا در اصفهان ثبت شد

پژمان عقدک سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به‌‌جز کاشان و آران ‌و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا یک میلیون و 503 هزار و 050 نفر موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 499 هزار و 070 نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.

وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در 24 ساعت گذشته (احتمالاً بیمار) 1528 نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی 781 نفر و دو مورد فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است .

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با بیان اینکه 210 هزار و 348 نفر تعداد کل بستری‌شدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان فعلی در بیمارستان‌ها  572 نفر است و تعداد بیماران بستری 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان 141 نفر است که از این تعداد 76بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

عقدک ادامه داد: 11 هزار و 742 نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار 796 نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به‌ جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

شناسایی هزار و 11 بیمار کرونایی طی یک هفته در قم

‌‌سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه باتوجه به فعل و انفعالات ویروس در چند هفته اخیر امکان دارد روند مرگ و میر در کشور رشد پیدا کند، اظهار کرد: سرایت بالای ویروس و عادی انگاری در جامعه از جمله دلایل اصلی شیوع موج جدید کرونا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه طی هفته گذشته 727 بیمار با علایم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند، مطرح کرد: همچنین روند آزمایشات کرونا در استان نیز افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه در هفته گذشته هزار و 11 بیمار شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: از این تعداد 690 بیمار سرپایی شناسایی شدند و باتوجه به سرایتی که این ویروس دارد اگر یک فرد در خانواده به این ویروس مبتلا شود، سایر اعضای خانواده نیز مبتلا خواهند شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه 78 درصد مردم قم یک دز واکسن را دریافت کرده‌اند، ابراز کرد: واکسن ایمنی صد در صدی را تضمین نمی‌کند، به همین منظور طی یک دوره 6 ماهه نیازمند تزریق دوباره آن هستیم که دز یادآور واکسن نیز در همین راستا است.

افزایش شمار مبتلاها در استان فارس

 

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و 181 هزار و 562 تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، 638 هزار و 318 بیمار مثبت شناسایی شده است.

 

از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و 781 هزار و 363 تست تشخیصی مولکولی بوده که 522 هزار و 141 مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون 400 هزار و 199 مورد تست سریع انجام شده و 116 هزار و 177 بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری 79 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته، هم اکنون 437 بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، 52 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.متاسفانه در 24 ساعت گذشته یک مورد جدید فوتی کووید19 در فارس ثبت شده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هشت هزار و 44 نفر رسید.

افزایش بستری‌های کرونایی در استان قزوین

جلال رحمانی معاون دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از کاهش 26 درصدی موارد روزانه ابتلای قطعی به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 69 مبتلای قطعی و جدید کرونایی در آزمایشگاه‌های منتخب کووید استان قزوین شناسایی شدند که این آمار در قیاس با روز پیش 25 نفر کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به کاهش 2 درصدی موارد بستری‌های کرونایی روزانه اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته 41 بیمار کرونایی جدید به دلیل داشتن علائم تنفسی حاد در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار در مقایسه با روز قبل فقط یک نفر کمتر شده است.رحمانی با بیان اینکه تعداد بیماران بدحال کرونایی برای سومین روز پیاپی تثبیت شده گفت: در حال حاضر 8 بیمار کرونایی با وضعیت وخیم جسمانی و تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان قزوین با اتصال به دستگاه ونتیلاتور ادامه حیات می‌دهند.

افزایش بیماران بستری در استان بوشهر

حسن ملکی‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه ابتلا به بیماری کرونا در استان روند صعودی دارد اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته 50 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند. 92 بیمار در بخش‌های کرونایی بستری هستند و اکنون بیش از 20 درصد تخت‌های بستری بخش کرونایی مراکز درمانی استان بوشهر اشغال شده است.

وی از سیر صعودی ابتلا به بیماری کرونا در استان بوشهر خبر داد و افزود: متأسفانه در حال حاضر 5 بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند. متأسفانه در شبانه روز گذشته یک مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان بوشهر به ثبت رسید که دارای بیماری زمینه‌ای دیابت و فشار خون بالا بوده است.در شبانه‌روز گذشته 43 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند. از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 173 نفر در استان بوشهر به علت ابتلای به این ویروس فوت کرده‌اند.

شیوع کرونا در استان اردبیل روند افزایشی دارد

محمد جعفرزاده معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر 33 بیمار به دلیل ابتلاء به کووید 19 بستری هستند.

وی با اشاره به استمرار روند افزایشی شیوع کرونا در اردبیل ادامه داد: از آغاز پیک هفتم کرونا در استان اردبیل و طی ده روز گذشته، شاهد روند افزایش بستری و مراجعه سرپایی در مراکز بهداشتی و درمانی هستیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: طی 24 ساعت گذشته، 338 نفر به بیمارستان‌ها و 211 نفر به مراکز بهداشتی به صورت سرپایی مراجعه داشته و 12 بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند.

جعفرزاده ضمن هشدار جدی بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیان کرد: هم اکنون 5 بیمار در بخش ICU کرونا بستری هستند که تقاضا داریم افرادی که بیش از 6 ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آنها گذشته است حتماً جهت تزریق واکسن به مراکز تزریق واکسن مراجعه نمایند.

وی افزود: از عموم هم استانی‌ها نیز درخواست می‌کنیم از عادی انگاری بیماری خودداری کنند، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

شناسایی هزار و 11 بیمار کرونایی طی یک هفته در قم

سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم پیش از ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به اینکه باتوجه به فعل و انفعالات ویروس در چند هفته اخیر امکان دارد روند مرگ و میر در کشور رشد پیدا کند، اظهار کرد: سرایت بالای ویروس و عادی انگاری در جامعه از جمله دلایل اصلی شیوع موج جدید کرونا است.

وی با اشاره به اینکه تمایل مردم برای مراجعه یا تست دادن نسبت به موج‌های قبلی کاهش یافته است، عنوان کرد: آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان قم از میانگین کشوری کمتر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه طی هفته گذشته 727 بیمار با علایم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند، مطرح کرد: همچنین روند آزمایشات کرونا در استان نیز افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه در هفته گذشته هزار و 11 بیمار شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: از این تعداد 690 بیمار سرپایی شناسایی شدند و باتوجه به سرایتی که این ویروس دارد اگر یک فرد در خانواده به این ویروس مبتلا شود، سایر اعضای خانواده نیز مبتلا خواهند شد.

محبی با بیان اینکه باتوجه به مناسبت‌هایی که در پیش داریم باید احتیاط لازم در خصوص عدم افزایش بیماران را رعایت کنیم، تصریح کرد: امروز در شرایط نارنجی کرونایی قرار داریم اما پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که تا چند هفته دیگر به شرایط قرمز کرونایی نیز خواهیم رسید.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه تمایل مردم برای دریافت خدمات کاهش یافته است، یادآور شد: متاسفانه بیماری کرونا نرفته، برگشته است، درحالی که بسیاری از مردم بر این باور بودند که کرونا تمام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه 78 درصد مردم قم یک دز واکسن را دریافت کرده‌اند، ابراز کرد: واکسن ایمنی صد در صدی را تضمین نمی‌کند، به همین منظور طی یک دوره 6 ماهه نیازمند تزریق دوباره آن هستیم که دز یادآور واکسن نیز در همین راستا است.

وی افزود: در شرایط فعلی باتوجه به کاهش میزان تزریق واکسن، روند واکسیناسیون در کنترل پیک به ما کمک نمی‌کند هرچند نیازمند افزایش سرعت تزریق واکسن هستیم.

محبی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قم 18 درصد است، بیان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور نیز کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه 5 مرکز فعال برای مراقبت‌های سرپایی و انجام تست در قم داریم، اظهار داشت: تیم‌های سیار واکسیناسیون را برای ادارات، سازمان‌ها و کارخانجات فعال کردیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه دسترسی مردم به مراکز واکسیناسیون تسهیل شده است، عنوان کرد: 28 مرکز جامع خدمات سلامت شهری و 89 پایگاه سلامت شهری برنامه واکسیناسیون را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه ماهیت ویروس امسال با سال گذشته متفاوت است، مطرح کرد: خوشبختانه در سال گذشته هیئت‌های مذهبی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی همکاری مطلوبی داشتند که امیدواریم امسال نیز این همکاری ادامه داشته باشد.

محبی با اشاره به اینکه نیازمند تشکیل کارگروه ویژه مدیریت کرونا در موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی هستیم، خاطرنشان کرد: اگر این کارگروه شکل گیرد، ضمن تبیین سلامت، تکریم عزادارن نیز صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه سالمندان همچنان قشر پرخطر و آسیب‌پذیر جامعه هستند، تصریح کرد: همچنین انتظار ما این است که سالمندانی که ارباب رجوع ادارات، سازمان‌ها و بانک‌ها هستند، خارج از نوبت خدمات را دریافت کنند تا حداقل مواجهه با بیماری را در مراکز سربسته داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه علاوه‌ بر کویید19، وبا نیز از جمله نگرانی‌های دانشگاه است، یادآور شد: فعالیت مجدد و جدی نیروهای بسیج و هلال احمر به ویژه به عنوان سفیران سلامت در هیأت‌ها، مساجد و موکب‌ها به منظور آموزش و راهنمایی موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

رشد 59 درصدی ‌بستری ‌در خراسان رضوی

محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: روند بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان همچنان افزایشی است؛ طی یک روز گذشته 228 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد 207 نفر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده بیشتر بیماران مبتلا به کرونا بدحال بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان، یا واکسن را دریافت نکرده اند و یا واکسیناسیون ناقص داشته اند تصریح کرد: در حال حاضر 108 بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان بستری هستند که 86 نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته یک هزار و 530 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب کرونا و اورژانس بیمارستان‌ها به صورت سرپایی مراجعه کردند گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده در حال حاضر نتیجه 55 تا 60 درصد تست های کرونا مثبت اعلام می‌شود.

افزایش شهرهای ‌‌قرمز در استان کرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 7 به 13 و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 2 به 4 شهر افزایش یافته است. همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 13 به 6 کاهش پیدا کرده و متاسفانه دیگر هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا تاریخ پنجم مردادماه، اظهار داشت: 99 مورد موارد مثبت بستری جدید داشتیم که 62 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 10 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 12 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 4 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 11 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان  280 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در استان کرمان 2 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان 5 هزار و 688 نفر است که یکی از آنها یک کودک 10 ساله بود.

افزایش مبتلایان در استان کردستان

فریدون عبدالملکی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از شناسایی 92 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 81 نفر در مراکز درمانی کردستان بستری هستند.هم‌اکنون 13 بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی‌سی‌یو، تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند و در شبانه‌روز گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به آخرین نقشه رنگ‌بندی کرونایی شهرها تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان‌های سنندج، سقز، دهگلان، سروآباد و کامیاران در وضعیت زرد قرار داشته و بانه، مریوان، دیواندره، بیجار و قروه نیز آبی هستند.

افزایش آمار بیماران کرونایی در شرق استان سمنان

در حال حاضر برخی از شهرستان‌های استان در شرایط پرخطر کرونایی قرار گرفته است و شهرستان دامغان قرمز، شهرستان‌های سمنان، شاهرود، مهدی‌شهر و سرخه نارنجی، شهرستان‌های گرمسار و میامی زرد و شهرستان آرادان آبی کرونایی هستند.

حسین شیبانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به افزاش روند مراجعه افراد مشکوک مبتلا به کرونا به مراکز درمانی زیر نظر این دانشگاه در شهرستان‌های شاهرود و میامی در شرق استان سمنان گفت: شب گذشته 10 بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان امام حسین شاهرود بستری شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 45 بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین شاهرود بستری هستند که چهار بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه تعداد افراد مبتلا به کرونا بستری در این بیمارستان به 45 تن رسید، ابراز داشت: از این تعداد چهار بیمار کووید-19 در بخش مراقبت‌های ویژه تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

شیبانی با اشاره به اینکه هفته گذشته یک بیمار کرونایی در این شهر فوت کرد گفت: اگر روند افزایشی تعداد مبتلایان به کرونا در شرق استان سمنان ادامه یابد قطعاً تعداد بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از ابتلا به کرونا نیز در این منطقه از استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون شهرستان شاهرود در وضعیت نارنجی و شهرستان میامی در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند گفت: در تمامی مراکز جامع سلامت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تزریق واکسن کرونا و دُز یادآور آن همه‌روزه انجام می‌شود.

بر اساس آنچه متخصصان حوزه بهداشت و درمان می‌گویند تزریق دُز یادآور واکسن کرونا، استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری‌های اجتماعی و دیگر پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های الزامی برای مقابله با کرونا در شرایط کنونی الزامی است.

افزایش تعداد بیماران بستری کرونایی در منطقه کاشان

در آخرین به‌روزرسانی شرایط کاشان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و این موضوع نشان از آن است که اپیدمی کرونا در این منطقه وارد موج هفتم شده اما آران و بیدگل همچنان در وضعیت آبی قرار گرفته است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 22 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: 16 بیمار در کاشان بستری شدند که حداقل 18 و حداکثر 92 سال سن دارند و در شهرستان آران و بیدگل نیز شش نفر با حداقل 38 و 87 سال سن بستری هستند.

وی با بیان اینکه 62 بیمار حاد تنفسی در شهرستان کاشان بستری شده است، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز هفت بیمار در بیمارستان این شهرستان به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون هشت بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدا آران و بیدگل بستری در بخش مراقبت ویژه بستری  هستند، ابراز داشت: متاسفانه موارد فوتی در منطقه در 24 ساعت گذشته یک نفر 63 ساله در کاشان به ثبت رسیده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا در 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 115 مورد رسید، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در 24 ساعت گذشته تعداد 288 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار 966 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون دز نخست ویژه افراد پنج سال به بالا 77.88 درصد جامعه هدف تزریق کردند، تاکید کرد: 71.11 درصد از جامعه هدف افراد بالای پنج سال نیز دز دوم واکسن کرونا خود را تزریق کردند اما نوبت سوم در جامعه هدف بالای 18 سال به 36.4 درصد می‌رسد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

بستری شدن 69 بیمار در استان کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته در استان فوت ناشی از کرونا نداشتیم گفت: شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد همچنان هزار و 133 نفر است.

محمد غلام‌نژاد تصریح کرد: هم اکنون 69 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 22 نفر مبتلای قطعی و یک نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید 19 در استان کهگیلویه و بویراحمد 96 هزار 725 نفر بهبود یافته گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در استان در 24 ساعت گذشته تصریح کرد: از 314 نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر تست است 47 درصد موارد مثبت بودند.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon