جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس با نگاه جهادی و انقلابی محقق می‌شود


جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس با نگاه جهادی و انقلابی محقق می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم گفت: امروز در حوزه دفاع مقدس برای رسیدن به اهداف نیاز به نگاه انقلابی و جهادی داریم و جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس با نگاه جهادی و انقلابی محقق می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام علی لقمان‌پور صبح امروز در بازدید از بخش های مختلف اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی در راستای بهره‌گیری از تجربیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و 6 هزار و 200 شهید استان مرکزی با اشاره به رسالت بنیاد حفظ آثار اظهار  داشت: جمع آوری اسناد در حوزه دفاع مقدس یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد حفظ آثار است و سامانه جامع اسناد دفاع مقدس درحال راه اندازی است و این اقدام گامی موثر برای بهره‌برداری از اسناد در فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی در حوزه دفاع مقدس است و به طور قطع برکات فراوانی برای الگوگرفتن از فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس برای نسل جوان دارد.

وی افزود: تعامل بسیار خوبی را در نیروهای مسلح امروز می‌بینیم به‌ویژه بین سپاه با بنیاد حفظ آثار تعامل خوبی وجود دارد و خوشبختانه روند فعالیت‌های تبیینی و ترویجی در حوزه ایثار و شهادت مطلوب است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم تصریح کرد: از جمله مهم‌ترین مطالبات مقام معظم رهبری می‌توان به جبهه‌سازی اشاره کرد و این مسئله باید در راهیان نور، تربیت راویان برجسته و بهره‌گیری از ظرفیت های پیشکسوتان محقق شود.

لقمان‌پور بیان کرد: امروز در حوزه دفاع مقدس برای رسیدن به اهداف نیاز به نگاه انقلابی و جهادی داریم و جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس با نگاه جهادی و انقلابی محقق می‌شود.

وی ادامه داد: جلوگیری از تحریف و فراموشی فرهنگ دفاع مقدس یک مطالبه و رسالت مهم است و در این راستا تکمیل موزه‌ها، برگزاری کنگره‌های شهدا، فعالیت‌های تبیینی و راهیان نور هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم عنوان کرد: با توجه به اینکه گنجینه‌ای از معارف ناب در دفاع مقدس نهفته، تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس برای بهره‌گیری از این فرهنگ ارزشی می‌تواند بسیار راهگشا باشد و خوشبختانه استان مرکزی در تهیه دانشنامه پیشگام است.

لقمان‌پور افزود: تبیین و تدوین نقش لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) در دفاع مقدس نیازمند هم‌افزایی و مشارکت استان‌های قم و مرکزی است که در این راستا سعی داریم نشست‌های بیشتر با یکدیگر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) حماسه‌ها و افتخارات بزرگی در دفاع مقدس خلق کرده که باید برای نسل جوان به خوبی تبیین شود و آیندگان بتوانند از گنجینه این تجربیات به خوبی بهره بگیرند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان مرکزی در برگزاری کنگره شهدا الگوهای موفقی به سطح کشور ارائه کرد و تجربیات ارزشمندی در برگزاری کنگره و فعالیت‌های تبیینی و ترویجی در ذیل کنگره دارد و امروز استان قم آماده بهره‌گیری از تجربیات استان مرکزی است.

یادواره شهدای شهر اراک با محوریت 270 شهید برگزار می‌شود

سرهنگ غلامرضا کریمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی kdc با اشاره به اینکه اقدامات اجرایی کنگره شهدای استان از سال 92 شروع شده است اظهار داشت: این گنگره از 25 کمیته و 16 کارگروه تخصصی با حضور اقشار و دستگاه‌های مختلف استان در ستاد کنگره با رویکردهای خدماتی، اجتماعی، محرومیت‌زدایی، فرهنگی، علمی و پژوهشی، هنری، عمرانی تشکیل شد.

وی افزود: با توجه به اینکه یکی از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری ادامه راه کنگره شهدا بود گام دوم کنگره بعد از اجلاسیه اصلی با قوت بیشتری مد نظر قرار گرفت و سال جدید مجدد اجلاسیه‌های دوم ذیل کنگره شهدای استان مرکزی آغاز شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: نخستین اجلاسیه کنگره شهدا تحت عنوان اجلاسیه 110 شهید روحانی و طلبه استان برگزار شد و پس از آن اجلاسیه سنگرسازان بی‌سنگر درحال برگزاری است و با توجه به اینکه شهر اراک در پنجم مردادماه حماسه‌های زیادی خلق کرده یادواره شهدای شهر اراک با محوریت 270 شهید برگزار می‌شود.

کریمی خاطرنشان کرد: بیش از 200 عنوان کتاب در راستای کنگره شهدای استان مرکزی در حوزه‌های نقش امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در دفاع مقدس، بانوان، کودک و نوجوان، نقش استان در دفاع مقدس، سیره و فرهنگ‌نامه شهدا و سایر موضوعات مرتبط به چاپ رسیده است.

وی یکی از اهداف مهم کنگره شهدای استان مرکزی را در حوزه اقدامات عمرانی و زیرساختی تکمیل موزه دفاع مقدس دانست و گفت: تکمیل موزه دفاع مقدس استان به پیشرفت قابل توجهی رسیده و امروز بازدید برای دانشجویان و سایر اقشار مردم در این مرکز فرهنگی فراهم شده و تاکنون بیش از 200 هزار نفر از موزه دفاع مقدس بازدید کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به 60 ماموریت مهمی که استان مرکزی در دفاع مقدس انجام داده عنوان کرد: در راستای تبیین این نقش مهم برنامه‌های مختلفی همچون اردوهای شهید ایزدپناه برای 60 هزار دانشجو در نظر گرفته شده است.

کریمی بیان کرد: در زمینه تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی تاکنون 750 مدخل در حوزه‌های شهدا و اشخاص، فرهنگی، اجتماعی، نظامی و جغرافیا جمع‌آوری شده و همچنین 250 مقاله علمی نیز تهیه شده است.

انتهای پیام/712

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon